VIEW 
Points
Time
Detail
+5
-
Contributed a helpful post to the test thread in the Azure Virtual Machines Forum.
+15
-
Answered the question Unable to Upload VHD / Use uploaded VHD confirmed by the asker in the Azure Virtual Machines Forum.
+5
-
Contributed a helpful post to the How to start with Python Django thread in the Azure Virtual Machines Forum.
+5
-
Contributed a helpful post to the test thread in the Azure Virtual Machines Forum.
+5
-
Contributed a helpful post to the The Linux virtual machine creation failed thread in the Azure Virtual Machines Forum.
+5
-
Contributed a helpful post to the Virtual Machine - Disk IO Performance Issues (Windows+Linux) thread in the Azure Virtual Machines Forum.
+5
-
Contributed a helpful post to the Cloud Services - Stopped VM thread in the Azure Virtual Machines Forum.
0
-
Marked an answer to the question Lost SU access on Linux VM in the Azure Virtual Machines Forum.
+10
-
Answered the question Lost SU access on Linux VM in the Azure Virtual Machines Forum.
0
-
Replied to a forums thread Lost SU access on Linux VM in the Azure Virtual Machines Forum.
0
-
Marked an answer to the question WALinuxAgent and OpenSUSE 12.1 in the Azure Virtual Machines Forum.
+10
-
Answered the question WALinuxAgent and OpenSUSE 12.1 in the Azure Virtual Machines Forum.
0
-
Replied to a forums thread WALinuxAgent and OpenSUSE 12.1 in the Azure Virtual Machines Forum.
0
-
Replied to a forums thread CentOS - user not allowed to run sudo in the Azure Virtual Machines Forum.
0
-
Replied to a forums thread Change key *after* creation? in the Azure Virtual Machines Forum.
+15
-
Answered the question Hyper-V Network Slow confirmed by the asker in the Linux Integration Services for Microsoft Hyper-V Forum.
0
-
0
-
Marked an answer to the question Poor IO performance in the Windows Azure Virtual Machines Forum.
+10
-
Answered the question Poor IO performance in the Windows Azure Virtual Machines Forum.
0
-
Replied to a forums thread Poor IO performance in the Windows Azure Virtual Machines Forum.
0
-
Replied to a forums thread Poor IO performance in the Windows Azure Virtual Machines Forum.
0
-
Replied to a forums thread Poor IO performance in the Windows Azure Virtual Machines Forum.
+5
-
Contributed a helpful post to the adding 25 (student) users to 12.04 LTS VM thread in the Windows Azure Virtual Machines Forum.
0
-
0
-
Congratulations! You rated your first blog post. You have earned a bronze achievement. Keep it up to earn more achievements!
+10
-
Received a 5 star rating on the Oracle Linux image available in Windows Azure starting September 23rd contribution on the MSDN Blogs.
0
-
+10
-
Received a 5 star rating on the Oracle Linux image available in Windows Azure starting September 23rd contribution on the MSDN Blogs.
0
-
Congratulations! You have made your very first blog post! You have earned a bronze achievement.
0
-
Contributed a new blog post Oracle Linux image available in Windows Azure starting September 23rd to the MSDN Blogs.
+5
-
+15
-
Answered the question Windows 8 confirmed by the asker in the Windows Azure Virtual Machines Forum.
+10
-
Answered the question Licensing costs Azure in the Windows Azure Virtual Machines Forum.
+10
-
Answered the question Provisioning Timeout in the Windows Azure Virtual Machines Forum.
+15
-
Quickly answered the question Having trouble with VNC to Windows VM in the Windows Azure Virtual Machines Forum.
+10
-
+10
-
+15
-
Quickly answered the question VM RDP Falied in the Windows Azure Virtual Machines for Windows Forum.
+10
-
+10
-
0
-
Replied to a forums thread Windows 8 in the Windows Azure Virtual Machines for Windows Forum.
0
-
0
-
+5
-
Contributed a helpful post to the Windows 8 thread in the Windows Azure Virtual Machines for Windows Forum.
0
-
Marked an answer to the question Reset administrator password in the Windows Azure Virtual Machines for Windows Forum.
0
-
0
-
Replied to a forums thread Guest OS memory in the Windows Azure Virtual Machines for Windows Forum.
0
-
Replied to a forums thread Windows 8 in the Windows Azure Virtual Machines for Windows Forum.
0
-
Replied to a forums thread Provisioning Timeout in the Windows Azure Virtual Machines for Windows Forum.
0
-
Replied to a forums thread Licensing costs Azure in the Windows Azure Virtual Machines for Windows Forum.
0
-
Replied to a forums thread Why my RDP not work! in the Windows Azure Virtual Machines for Windows Forum.
0
-
Replied to a forums thread Can't login to my VPS in the Windows Azure Virtual Machines for Windows Forum.
0
-
Replied to a forums thread Windows 8 in the Windows Azure Virtual Machines for Windows Forum.
0
-
Replied to a forums thread Scaling WCF bridge in the Windows Azure Virtual Machines for Windows Forum.
0
-
Replied to a forums thread Cannot connect VM in the Windows Azure Virtual Machines for Windows Forum.
0
-
Replied to a forums thread Can't login to my VPS in the Windows Azure Virtual Machines for Windows Forum.
0
-
Replied to a forums thread Can't login to my VPS in the Windows Azure Virtual Machines for Windows Forum.