VIEW 
Points
Time
Detail
0
-
Contributed a proposed answer to the question Azure Sphere new user error in the Azure Sphere Forum.
0
-
Replied to a forums thread Azure Sphere new user error in the Azure Sphere Forum.
0
-
Marked a proposed answer to the question Azure Sphere new user error in the Azure Sphere Forum.
+15
-
Answered the question how to avoid unexpected problems confirmed by the asker in the Azure Sphere Forum.
0
-
Contributed a proposed answer to the question how to avoid unexpected problems in the Azure Sphere Forum.
0
-
Marked a proposed answer to the question how to avoid unexpected problems in the Azure Sphere Forum.
0
-
Replied to a forums thread how to avoid unexpected problems in the Azure Sphere Forum.
0
-
Replied to a forums thread Debugging RTCore Issues in the Azure Sphere Forum.
0
-
Replied to a forums thread Debugging RTCore Issues in the Azure Sphere Forum.
+15
-
Quickly answered the question Device recovery failed: Cannot find recovery bootloader in the Azure Sphere Forum.
0
-
0
-
Contributed a proposed answer to the question Device recovery failed: Cannot find recovery bootloader in the Azure Sphere Forum.
0
-
Marked a proposed answer to the question Device recovery failed: Cannot find recovery bootloader in the Azure Sphere Forum.
0
-
+5
-
Contributed a helpful post to the What's new in 20.03 thread in the Azure Sphere Forum.
0
-
Replied to a forums thread What's new in 20.03 in the Azure Sphere Forum.
0
-
Marked an answer to the question What's new in 20.03 in the Azure Sphere Forum.
+5
-
Contributed a helpful post to the Issue: Unexpected squiggle on HelloWorld_HighLevelApp thread in the Azure Sphere Forum.
0
-
Asked the question What's new in 20.03 in the Azure Sphere Forum.
0
-
0
-
Replied to a forums thread 2 RTApp + 1 High Level App. How to select cores ? in the Azure Sphere Forum.
0
-
Contributed a proposed answer to the question 2 RTApp + 1 High Level App. How to select cores ? in the Azure Sphere Forum.
0
-
Replied to a forums thread Running Sphere MDB without PC in the Azure Sphere Forum.
0
-
Contributed a proposed answer to the question Running Sphere MDB without PC in the Azure Sphere Forum.
0
-
Marked a proposed answer to the question Running Sphere MDB without PC in the Azure Sphere Forum.
0
-
Replied to a forums thread 2 RTApp + 1 High Level App. How to select cores ? in the Azure Sphere Forum.
+15
-
Answered the question How can I get more telemetry value send to Azure Iot Central confirmed by the asker in the Azure Sphere Forum.
+15
-
Answered the question How can I get more telemetry value send to Azure Iot Central confirmed by the asker in the Azure Sphere Forum.
0
-
0
-
Asked the question Reference design for a guardian module in the Azure Sphere Forum.
+5
-
Contributed a helpful post to the 19.09 Release Notes? thread in the Azure Sphere Forum.
0
-
Replied to a forums thread 19.09 Release Notes? in the Azure Sphere Forum.
+5
-
Contributed a helpful post to the Use I2C communication on MT3620 thread in the Azure Sphere Forum.
0
-
Replied to a forums thread Azure Sphere Connectivity issue in the Azure Sphere Forum.
+5
-
Contributed a helpful post to the Log_Debug thread in the Azure Sphere Forum.
0
-
Contributed a proposed answer to the question Network is not up using wired-ethernet in the Azure Sphere Forum.
0
-
Replied to a forums thread Network is not up using wired-ethernet in the Azure Sphere Forum.
0
-
Replied to a forums thread Network is not up using wired-ethernet in the Azure Sphere Forum.
0
-
Asked the question Network is not up using wired-ethernet in the Azure Sphere Forum.
0
-
Contributed a proposed answer to the question Log_Debug in the Azure Sphere Forum.
0
-
Marked a proposed answer to the question Log_Debug in the Azure Sphere Forum.
0
-
Replied to a forums thread Log_Debug in the Azure Sphere Forum.
0
-
Replied to a forums thread Azure Sphere HTTPS_CURL_Easy Certificate Error? in the Azure Sphere Forum.
0
-
Contributed a proposed answer to the question Azure Sphere HTTPS_CURL_Easy Certificate Error? in the Azure Sphere Forum.
0
-
Replied to a forums thread Azure Sphere HTTPS_CURL_Easy Certificate Error? in the Azure Sphere Forum.
+5
-
Helped identify a helpful topic Why leave the device claim as One Time only? in the Azure Sphere Forum.
+15
-
Answered the question Use I2C communication on MT3620 confirmed by the asker in the Azure Sphere Forum.
0
-
Contributed a proposed answer to the question Use I2C communication on MT3620 in the Azure Sphere Forum.
+5
-
Contributed a helpful post to the Azure Sphere MT3620Blink1 Fails on Startup thread in the Azure Sphere Forum.
+5
-
Contributed a helpful post to the failure to create IoTHub Handle thread in the Azure Sphere Forum.
0
-
Replied to a forums thread Use I2C communication on MT3620 in the Azure Sphere Forum.
+5
-
Contributed a helpful post to the failure to create IoTHub Handle thread in the Azure Sphere Forum.
+5
-
Contributed a helpful post to the IoT Central / Rules / Actions / Webhook not working? thread in the Azure IoT Hub Forum.
+15
-
Answered the question failure to create IoTHub Handle confirmed by the asker in the Azure Sphere Forum.
+5
-
Contributed a helpful post to the failure to create IoTHub Handle thread in the Azure Sphere Forum.
0
-
Replied to a forums thread failure to create IoTHub Handle in the Azure Sphere Forum.
0
-
Replied to a forums thread failure to create IoTHub Handle in the Azure Sphere Forum.
0
-
0
-
Marked an answer to the question Network is not up (HTTPS_Curl_Easy) in the Azure Sphere Forum.
0
-
Replied to a forums thread Network is not up (HTTPS_Curl_Easy) in the Azure Sphere Forum.
0
-
Asked the question Network is not up (HTTPS_Curl_Easy) in the Azure Sphere Forum.
0
-
Started the discussion hardware definition JSON and .h files in the Azure Sphere Forum.
0
-
Voted a helpful post in the -WIFI RSSI Problem Azure Sphere thread in the Azure Sphere Forum.
0
-
Replied to a forums thread -WIFI RSSI Problem Azure Sphere in the Azure Sphere Forum.
0
-
Replied to a forums thread Does Sphere support Static IP for wlan0 interface in the Azure Sphere Forum.
0
-
Replied to a forums thread My MT3620 cannot connect to IoT Hub in the Azure Sphere Forum.
0
-
Replied to a forums thread My MT3620 cannot connect to IoT Hub in the Azure Sphere Forum.
0
-
Replied to a forums thread My MT3620 cannot connect to IoT Hub in the Azure Sphere Forum.
0
-
Replied to a forums thread My MT3620 cannot connect to IoT Hub in the Azure Sphere Forum.
0
-
Asked the question My MT3620 cannot connect to IoT Hub in the Azure Sphere Forum.
0
-
Replied to a forums thread Application can't access the internet in the Azure Sphere Forum.
+5
-
Contributed a helpful post to the AAD account - work. thread in the Azure Sphere Forum.
+5
-
Contributed a helpful post to the I2C bus speed thread in the Azure Sphere Forum.
+5
-
Contributed a helpful post to the How to get no space left status on the heap memory? thread in the Azure Sphere Forum.
0
-
Replied to a forums thread I2C bus speed in the Azure Sphere Forum.
0
-
Replied to a forums thread AAD account - work. in the Azure Sphere Forum.
+5
-
Contributed a helpful post to the cannot claim device thread in the Azure Sphere Forum.
+5
-
Contributed a helpful post to the How to get Device ID in code? thread in the Azure Sphere Forum.
+5
-
Contributed a helpful post to the How to get Device ID in code? thread in the Azure Sphere Forum.
0
-
Replied to a forums thread How to get Device ID in code? in the Azure Sphere Forum.
0
-
Replied to a forums thread How to get no space left status on the heap memory? in the Azure Sphere Forum.
0
-
Replied to a forums thread I2C bus speed in the Azure Sphere Forum.
0
-
Asked the question How to get Device ID in code? in the Azure Sphere Forum.
0
-
Replied to a forums thread I2C bus speed in the Azure Sphere Forum.
0
-
Replied to a forums thread I2C bus speed in the Azure Sphere Forum.
0
-
Voted a helpful post in the MQTT support to Cloud other than IOT Hub? thread in the Azure Sphere Forum.
0
-
Replied to a forums thread I2C bus speed in the Azure Sphere Forum.
0
-
Asked the question I2C bus speed in the Azure Sphere Forum.
0
-
Marked an answer to the question Library1.h: No such file or directory in the Azure Sphere Forum.
+5
-
Contributed a helpful post to the virtualbox AZURE_SPHERE_PROV_RESULT_PROV_DEVICE_ERROR thread in the Azure Sphere Forum.
0
-
Marked an answer to the question new hardware modules in the Azure Sphere Forum.
0
-
Asked the question new hardware modules in the Azure Sphere Forum.
0
-
Voted a helpful post in the Why leave the device claim as One Time only? thread in the Azure Sphere Forum.
0
-
Voted a helpful post in the MT3620 ARM Cortex-M4F Support, When? thread in the Azure Sphere Forum.
0
-
+5
-
Contributed a helpful post to the First data lost on UART at Visual Studio debugging thread in the Azure Sphere Forum.
0
-
0
-
Replied to a forums thread Library1.h: No such file or directory in the Azure Sphere Forum.
0
-
Asked the question Library1.h: No such file or directory in the Azure Sphere Forum.