VIEW 
Points
Time
Detail
0
-
Asked the question Unit Testing a Generic in the Visual C# Forum.
0
-
Replied to a forums thread Pipeline Build Number Format in the Azure Pack Forum.
0
-
Asked the question Piepline Build Number Format in the Azure Pack Forum.
0
-
Marked an answer to the question Generics and base Inheritance issue in the Visual C# Forum.
0
-
Asked the question Generics and base Inheritance issue in the Visual C# Forum.
0
-
0
-
Asked the question Unable to Authencticate in the Microsoft Graph Forum.
0
-
Marked an answer to the question Mutliple Trigger Actions in the Azure Logic Apps Forum.
0
-
Asked the question Mutliple Trigger Actions in the Azure Logic Apps Forum.
0
-
0
-
0
-
0
-
0
-
Marked an answer to the question Error using Geolocaor in the Windows IoT Forum.
0
-
Replied to a forums thread Error using Geolocaor in the Windows IoT Forum.
0
-
Asked the question Error using Geolocaor in the Windows IoT Forum.
0
-
Asked the question Creating a Gradient in the Expression Blend + SketchFlow Forum.
0
-
Replied to a forums thread Deserialising StorageFile into List ofInterfaces in the Visual C# Forum.
0
-
Replied to a forums thread Deserialising StorageFile into List ofInterfaces in the Visual C# Forum.
0
-
0
-
Marked an answer to the question DownloadToFileAsync(StorageFile file) is always empty in the Azure Storage Forum.
0
-
0
-
Replied to a forums thread Cannot connect to device when deploying - DEP6100 in the Windows IoT Forum.
0
-
Replied to a forums thread Cannot connect to device when deploying - DEP6100 in the Windows IoT Forum.
0
-
Replied to a forums thread Cannot connect to device when deploying - DEP6100 in the Windows IoT Forum.
0
-
0
-
Replied to a forums thread DutyCycle & Frequency for GpioPins in the Windows IoT Forum.
0
-
Started the discussion DutyCycle & Frequency for GpioPins in the Windows IoT Forum.
0
-
Marked an answer to the question Issue with on board display in the Windows IoT Forum.
0
-
Replied to a forums thread Issue with on board display in the Windows IoT Forum.
0
-
Replied to a forums thread Issue with on board display in the Windows IoT Forum.
0
-
Asked the question Issue with on board display in the Windows IoT Forum.
0
-
Marked an answer to the question Restoring a Log Error in the Transact-SQL Forum.
0
-
Replied to a forums thread Using CONTAINS to look up partial parts of a word in the Transact-SQL Forum.
0
-
Replied to a forums thread Using CONTAINS to look up partial parts of a word in the Transact-SQL Forum.
0
-
0
-
0
-
Replied to a forums thread Binding not firing in the Off-Topic Posts (Do Not Post Here) Forum.
0
-
Replied to a forums thread Binding not firing in the UI Design for Windows Store apps Forum.
0
-
Asked the question Binding not firing in the UI Design for Windows Store apps Forum.
0
-
Marked an answer to the question Expander Header Binding (WPF) in the Windows Presentation Foundation (WPF) Forum.
0
-
Marked an answer to the question WPF DataGrid Grouping in the Windows Presentation Foundation (WPF) Forum.
0
-
+5
-
Contributed a helpful post to the Invalid Databasename form (schema.object) thread in the Azure Mobile Services Forum.
0
-
Marked an answer to the question Animating a DependencyProperty in the Windows Presentation Foundation (WPF) Forum.
0
-
0
-
0
-
0
-
0
-
0
-
Marked an answer to the question Launching published app list in store in the Developing for Windows Phone Forum.
0
-
0
-
0
-
Thank you for contributing to forums. You have earned a bronze achievement.
0
-
Marked an answer to the question Restore Deleted Project in VS Online in the Visual Studio Online Forum.
0
-
Replied to a forums thread Restore Deleted Project in VS Online in the Visual Studio Online Forum.