VIEW 
Points
Time
Detail
0
-
0
-
Contributed a proposed answer to the question Custom Transform set on IAzureMediaServicesClient is lost? in the Azure Media Services Forum.
0
-
Contributed a proposed answer to the question Analyzer Preset task fails during "client.Jobs.CreateAsync" in the Azure Media Services Forum.
0
-
Marked a proposed answer to the question Analyzer Preset task fails during "client.Jobs.CreateAsync" in the Azure Media Services Forum.
+15
-
Answered the question Creating GIF output from Encoding or Thumbnails confirmed by the asker in the Azure Media Services Forum.
+5
-
Contributed a helpful post to the Creating GIF output from Encoding or Thumbnails thread in the Azure Media Services Forum.
0
-
Contributed a proposed answer to the question Creating GIF output from Encoding or Thumbnails in the Azure Media Services Forum.
0
-
Marked a proposed answer to the question Creating GIF output from Encoding or Thumbnails in the Azure Media Services Forum.
0
-
0
-
Contributed a proposed answer to the question Ingesting DASH CMAF to Live Encoding media service in the Azure Media Services Forum.
0
-
0
-
+5
-
Contributed a helpful post to the Live output not linked to asset (Media Services APIv3) thread in the Azure Media Services Forum.
+20
-
Quickly answered the question Live output not linked to asset (Media Services APIv3) confirmed by the asker in the Azure Media Services Forum.
+5
-
Contributed a helpful post to the generate sprite thumbnail thread in the Azure Media Services Forum.
0
-
Contributed a proposed answer to the question generate sprite thumbnail in the Azure Media Services Forum.
0
-
Marked a proposed answer to the question generate sprite thumbnail in the Azure Media Services Forum.
0
-
Replied to a forums thread generate sprite thumbnail in the Azure Media Services Forum.
0
-
Marked a proposed answer to the question Add files to assets in azure media services from blob storage in the Azure Media Services Forum.
0
-
Contributed a proposed answer to the question Add files to assets in azure media services from blob storage in the Azure Media Services Forum.
0
-
0
-
Contributed a proposed answer to the question Settings Parameters for Video Transcoding in the Azure Media Services Forum.
0
-
Marked a proposed answer to the question Settings Parameters for Video Transcoding in the Azure Media Services Forum.
0
-
Replied to a forums thread Settings Parameters for Video Transcoding in the Azure Media Services Forum.
0
-
Contributed a proposed answer to the question generate job that generate thumbnail on azure media service v3 ?? in the Azure Media Services Forum.
0
-
Contributed a proposed answer to the question generate job that generate thumbnail on azure media service v3 ?? in the Azure Media Services Forum.
0
-
+5
-
Contributed a helpful post to the Thumbnail task receive - ApplyEncodeCommand. Code: 0x00000001 thread in the Azure Media Services Forum.
+15
-
Answered the question Thumbnail task receive - ApplyEncodeCommand. Code: 0x00000001 confirmed by the asker in the Azure Media Services Forum.
0
-
Contributed a proposed answer to the question Thumbnail task receive - ApplyEncodeCommand. Code: 0x00000001 in the Azure Media Services Forum.
0
-
Marked a proposed answer to the question Thumbnail task receive - ApplyEncodeCommand. Code: 0x00000001 in the Azure Media Services Forum.
+15
-
Answered the question Image Overlay is not working properly. confirmed by the asker in the Azure Media Services Forum.
+5
-
Contributed a helpful post to the Image Overlay is not working properly. thread in the Azure Media Services Forum.
0
-
Marked a proposed answer to the question Image Overlay is not working properly. in the Azure Media Services Forum.
0
-
Contributed a proposed answer to the question Image Overlay is not working properly. in the Azure Media Services Forum.
0
-
Replied to a forums thread Image Overlay is not working properly. in the Azure Media Services Forum.
+20
-
Quickly answered the question Azure Media Services v2 expiry date confirmed by the asker in the Azure Media Services Forum.
0
-
Contributed a proposed answer to the question Azure Media Services v2 expiry date in the Azure Media Services Forum.
0
-
Marked a proposed answer to the question Azure Media Services v2 expiry date in the Azure Media Services Forum.
0
-
Replied to a forums thread Azure Media Services v2 expiry date in the Azure Media Services Forum.
0
-
Contributed a proposed answer to the question Live streaming multiple languages in the Azure Media Services Forum.
0
-
Marked a proposed answer to the question Live streaming multiple languages in the Azure Media Services Forum.
0
-
Replied to a forums thread Live streaming multiple languages in the Azure Media Services Forum.
0
-
+15
-
Answered the question Encoding H264 Video layer - stretch mode seems to be ignored confirmed by the asker in the Azure Media Services Forum.
0
-
Contributed a proposed answer to the question Encoding H264 Video layer - stretch mode seems to be ignored in the Azure Media Services Forum.
0
-
Contributed a proposed answer to the question How can I do video stitching using REST APIs? in the Azure Media Services Forum.
0
-
+20
-
Quickly answered the question Is it possible to stitch together two MP4 videos using Azure Media services? confirmed by the asker in the Azure Media Services Forum.
0
-
0
-
0
-
Contributed a proposed answer to the question Azure Media Services - Blob not appearing in Asset using Rest API in the Azure Media Services Forum.
0
-
Contributed a proposed answer to the question Creating AMS Assets via SDK does not work. in the Azure Media Services Forum.
0
-
Marked a proposed answer to the question Creating AMS Assets via SDK does not work. in the Azure Media Services Forum.
0
-
Replied to a forums thread Creating AMS Assets via SDK does not work. in the Azure Media Services Forum.
0
-
0
-
Replied to a forums thread Encoding profile creation in the Azure Media Services Forum.
0
-
Contributed a proposed answer to the question Encoding job fails with ErrorUploadingOutputAsset in the Azure Media Services Forum.
0
-
Marked a proposed answer to the question Encoding job fails with ErrorUploadingOutputAsset in the Azure Media Services Forum.
0
-
0
-
0
-