Skip to main content

 none
Distribution failed, Azure Blockchain Workbench RRS feed

  • Question

  • Hi,

    when i try to create a new Blockchain with the service Azure Blockchain Worbench, i always get this error:

    distribution failed. My subscription is azure for students.

    This is the error code:

    {"code":"DeploymentFailed","message":"Almeno un'operazione di distribuzione di risorse non è riuscita. Per i dettagli, visualizzare l'elenco delle operazioni di distribuzione. Per informazioni sulla sintassi, vedere https://aka.ms/arm-debug.","details":[{"code":"Conflict","message":"{\r\n \"status\": \"Failed\",\r\n \"error\": {\r\n \"code\": \"ResourceDeploymentFailure\",\r\n \"message\": \"L'operazione della risorsa è stata completata con lo stato del provisioning finale su 'Failed'.\",\r\n \"details\": [\r\n {\r\n \"code\": \"DeploymentFailed\",\r\n \"message\": \"Almeno un'operazione di distribuzione di risorse non è riuscita. Per i dettagli, visualizzare l'elenco delle operazioni di distribuzione. Per informazioni sulla sintassi, vedere https://aka.ms/arm-debug.\",\r\n \"details\": [\r\n {\r\n \"code\": \"BadRequest\",\r\n \"message\": \"{\\r\\n \\\"error\\\": {\\r\\n \\\"code\\\": \\\"InternalServerError\\\",\\r\\n \\\"message\\\": \\\"There was an unexpected InternalServerError. Please try again later. x-ms-correlation-request-id: 8ceda691-9333-4ba3-9f46-7c6d6dd3e432\\\"\\r\\n }\\r\\n}\"\r\n }\r\n ]\r\n }\r\n ]\r\n }\r\n}"}]}

    {"code":"DeploymentFailed","message":"Almeno un'operazione di distribuzione di risorse non è riuscita. Per i dettagli, visualizzare l'elenco delle operazioni di distribuzione. Per informazioni sulla sintassi, vedere https://aka.ms/arm-debug.","details":[{"code":"BadRequest","message":"{\r\n \"error\": {\r\n \"code\": \"InternalServerError\",\r\n \"message\": \"There was an unexpected InternalServerError. Please try again later. x-ms-correlation-request-id: 8ceda691-9333-4ba3-9f46-7c6d6dd3e432\"\r\n }\r\n}"}]}

    How can i solve this error?

    Thanks


    Thursday, October 24, 2019 2:46 PM

All replies

  • Same problem, can anyone help with this. I am also using azure for students.

    Please if anyone gets the workbench deployed correctly with a student pass, please tell.

    Thanks

    Thursday, October 24, 2019 8:44 PM
  • Do you get the same error?
    Friday, October 25, 2019 9:48 AM
  • This will require some deeper analysis. Can you please file a support request @ https://aka.ms/azsupt? If you do not have access to a support plan, please reach out @ AZCommunity@microsoft.com with a link to this Doc/Issue as well as your subscription ID and we can help get the support ticket opened for this issue.
    Thursday, October 31, 2019 11:07 PM
    Moderator