locked
ADFS3 503 errors on css and images

    Question

  • I have just installed ADFS3 as we are migrating from ADFS2 to 3.

    All works fine except..... the theme. It looks crap, the images and css are not downloading. I did a network thingy in IE and its showing 503 Service Unavailable for

    Key Value
    Request GET /adfs/portal/css/style.css?id=D74D4D6943F32AE6F7F11D14D601DBB0E1A58919176EE512150366B6279AAF99 HTTP/1.1

    and the three images.

    Everything else works, the relying parties migrated, I can choose the claims provider and login etc, its just the images and css that refuse to work. I cannot find any errors in the logs either. Any ideas?

    Thanks

    Wednesday, August 20, 2014 11:32 AM

Answers

  • No idea why it didn't work. Set up a second server in the farm and this worked fine. So removed ADFS from this server then re-added to the farm and it worked.
    • Marked as answer by A Fellows Thursday, August 28, 2014 12:01 PM
    Thursday, August 28, 2014 12:01 PM

All replies

  • No idea why it didn't work. Set up a second server in the farm and this worked fine. So removed ADFS from this server then re-added to the farm and it worked.
    • Marked as answer by A Fellows Thursday, August 28, 2014 12:01 PM
    Thursday, August 28, 2014 12:01 PM
  • Facing the same issue; not clear why adding another server would make this work.

    Alex Talarico

    Thursday, May 26, 2016 8:50 PM
  • I don't think it was the adding the second server as such, it was probably more the installing of ADFS on the original server that fixed it.
    Friday, May 27, 2016 8:52 AM