none
Cannot debug my project RRS feed

  • Question

  • There is an ASP.NET Project. If I start it I become this error message in my browser “The site is redirecting the request in a way that they will never complete.”

     

    If I try to start debugger I become “SystemExceptio..” and in “details”- something like “AppDomain Excetption…”

     

    Output window show that debugoption “ Debugging Native Code” is activated..

    Tuesday, December 14, 2010 10:49 AM

Answers

  • I have already found the answer..

     

    it was Avira Antivir Update problem...

     

    http://www.avira.com/en/support-for-business-knowledgebase-detail/kbid/805

    • Marked as answer by MikroDel Thursday, December 16, 2010 11:59 AM
    Thursday, December 16, 2010 11:58 AM

All replies

  •  

    Hi,

     

    Could you please provide some code snippets which related to the redirect logic? If the Response.Redirect method is in an endless loop, or always redirect to itself, you may get this error.

     

    By the way, your question is tend to get quicker and better support in http://forums.asp.net where asp.net experts live in.


    Eric Yang [MSFT]
    MSDN Community Support | Feedback to us
    Get or Request Code Sample from Microsoft
    Please remember to mark the replies as answers if they help and unmark them if they provide no help.

    Wednesday, December 15, 2010 7:52 AM
  • Ok maybe I’ll aks the question about redirect in ASP.NET Forum..

     

    In this forum I want to become help about debug problems..

    If I start debugger – I become this errors messages 

     

    'WebDev.WebServer40.EXE' (Managed (v4.0.30319)): Loaded 'C:\WINDOWS\Microsoft.Net\assembly\GAC_32\mscorlib\v4.0_4.0.0.0__b77a5c561934e089\mscorlib.dll', Skipped loading symbols. Module is optimized and the debugger option 'Just My Code' is enabled.
    'WebDev.WebServer40.EXE' (Managed (v4.0.30319)): Loaded 'C:\Programme\Gemeinsame Dateien\Microsoft Shared\DevServer\10.0\WebDev.WebServer40.exe', Skipped loading symbols. Module is optimized and the debugger option 'Just My Code' is enabled.
    'WebDev.WebServer40.EXE' (Managed (v4.0.30319)): Loaded 'C:\WINDOWS\Microsoft.Net\assembly\GAC_32\WebDev.WebHost40\v4.0_10.0.0.0__b03f5f7f11d50a3a\WebDev.WebHost40.dll', Skipped loading symbols. Module is optimized and the debugger option 'Just My Code' is enabled.
    'WebDev.WebServer40.EXE' (Managed (v4.0.30319)): Loaded 'C:\WINDOWS\Microsoft.Net\assembly\GAC_MSIL\System.Windows.Forms\v4.0_4.0.0.0__b77a5c561934e089\System.Windows.Forms.dll', Skipped loading symbols. Module is optimized and the debugger option 'Just My Code' is enabled.
    'WebDev.WebServer40.EXE' (Managed (v4.0.30319)): Loaded 'C:\WINDOWS\Microsoft.Net\assembly\GAC_MSIL\System.Drawing\v4.0_4.0.0.0__b03f5f7f11d50a3a\System.Drawing.dll', Skipped loading symbols. Module is optimized and the debugger option 'Just My Code' is enabled.
    'WebDev.WebServer40.EXE' (Managed (v4.0.30319)): Loaded 'C:\WINDOWS\Microsoft.Net\assembly\GAC_MSIL\System\v4.0_4.0.0.0__b77a5c561934e089\System.dll', Skipped loading symbols. Module is optimized and the debugger option 'Just My Code' is enabled.
    'WebDev.WebServer40.EXE' (Managed (v4.0.30319)): Loaded 'C:\WINDOWS\Microsoft.Net\assembly\GAC_32\System.Web\v4.0_4.0.0.0__b03f5f7f11d50a3a\System.Web.dll', Skipped loading symbols. Module is optimized and the debugger option 'Just My Code' is enabled.
    'WebDev.WebServer40.EXE' (Managed (v4.0.30319)): Loaded 'C:\WINDOWS\Microsoft.Net\assembly\GAC_MSIL\System.Configuration\v4.0_4.0.0.0__b03f5f7f11d50a3a\System.Configuration.dll', Skipped loading symbols. Module is optimized and the debugger option 'Just My Code' is enabled.
    'WebDev.WebServer40.EXE' (Managed (v4.0.30319)): Loaded 'C:\WINDOWS\Microsoft.Net\assembly\GAC_MSIL\System.Xml\v4.0_4.0.0.0__b77a5c561934e089\System.Xml.dll', Skipped loading symbols. Module is optimized and the debugger option 'Just My Code' is enabled.
    'WebDev.WebServer40.EXE' (Managed (v4.0.30319)): Loaded 'C:\WINDOWS\Microsoft.Net\assembly\GAC_MSIL\System.Web.resources\v4.0_4.0.0.0_de_b03f5f7f11d50a3a\System.Web.resources.dll'
    'WebDev.WebServer40.EXE' (Managed (v4.0.30319)): Loaded 'C:\WINDOWS\Microsoft.Net\assembly\GAC_MSIL\mscorlib.resources\v4.0_4.0.0.0_de_b77a5c561934e089\mscorlib.resources.dll'

    An unhandled exception of type 'System.SystemException' occurred in System.Web.dll The program '[1648] WebDev.WebServer40.EXE: Program Trace' has exited with code 0 (0x0). The program '[1648] WebDev.WebServer40.EXE: Managed (v4.0.30319)' has exited with code 0 (0x0).
    Wednesday, December 15, 2010 8:03 AM
  •  

    Hi,

     

    There is an issue about this error message on connect site , available at here, you may vote the issue, high voted issue get quicker fixing.

     

    By the way, what if you run the WebDev.WebServer40.EXE standalone?


    Eric Yang [MSFT]
    MSDN Community Support | Feedback to us
    Get or Request Code Sample from Microsoft
    Please remember to mark the replies as answers if they help and unmark them if they provide no help.

    Thursday, December 16, 2010 9:27 AM
  • I have already found the answer..

     

    it was Avira Antivir Update problem...

     

    http://www.avira.com/en/support-for-business-knowledgebase-detail/kbid/805

    • Marked as answer by MikroDel Thursday, December 16, 2010 11:59 AM
    Thursday, December 16, 2010 11:58 AM