none
text editör RRS feed

  • Soru

  • Selamlar.

    Yaptığım Projede veritabanına kaydedip silebileceğim güncelleyebileceğim bir text editör arıyorum.

    FCKeditörü tavsiye ettiler ama orada ne kaydet butonu var nede başka bişey.

    neyi nasıl kaydedeceğimi bilmiyorum.

    acaba bu konu hakkında yardımcı olabilir misiniz?

    12 Ağustos 2012 Pazar 17:14

Yanıtlar

Tüm Yanıtlar

  • Kendin Oluşturailirsin vea dev express componentlerini denemeni tavsiye ederim
    12 Ağustos 2012 Pazar 17:23
  • FCKeditör benim işimi görür durumda ama kaydet butonuna bastığında neyi nereye nasıl kaydediyor onu öğrenmem lazım.

    mesela bir ürüne ait bilgileri FCKeditörle düzenledik. kaydet dediği anda içindeki bilgiyi ben sql servera nasıl kaydettireceğim?

    12 Ağustos 2012 Pazar 17:33
  •  butonun clickinde   fckeditor.value şeklinde kaydedebilirsin
    13 Ağustos 2012 Pazartesi 01:34
  • yada hiç uğraşmayıp kedin yaparsan kendine göre tasarlarsan text editörünü daha sağlıklı olucağını düşünüyorum senin açından yani istediğin gibi yönetebilirsin senin hakimiyetinde olacaktır.
    13 Ağustos 2012 Pazartesi 05:38
  • Dostum uzun zaman arama sonucu bende buldumdu sonunda sana atayım üstelik asp.net sayfasında kullanılmış halini :) 

    http://www.ftcyazilim.com/Dosya/Editor.rar

    Dostum gerçekten çok işine yarayacak üstelik ben bunu türkçeleştirdim :)


    www.garipadamlar.com - Asp.Net'te Türkçe Kaynağınız


    13 Ağustos 2012 Pazartesi 10:35
  • Ömer faruk kardeşim ellerin dert görmesin çok sağol.

    ben bunu açtım asp.nette ama 

    Error 1 Tanınmayan 'targetFramework' özniteliği. Öznitelik adlarının büyük/küçük harfe duyarlı olduğuna dikkat edin. C:\Users\Computer7.ERGILI\Desktop\Editor\web.config 16

     şekline hata döndürdü..

    yardımcı olabilirmisin?

    13 Ağustos 2012 Pazartesi 12:04
  • Merhabalar kardeş;

    projeyi açıp içindeki dosyaları kopyala yeni bi proje aç web app. veya web site ordaki web.confiği sil sonra yapıştır ordan kopyaladığın dosyaları çalışacaktır.eğer sorun olursa bildirirsin

    13 Ağustos 2012 Pazartesi 12:14
  • gelen hata bu..

    sanırım referanslarla ilgili bi sorun var?

    13 Ağustos 2012 Pazartesi 12:41
  • Dostoum sornum su refenrasn olarka ekledinmi bin klasöründeki dll li ?

    www.garipadamlar.com - Asp.Net'te Türkçe Kaynağınız

    13 Ağustos 2012 Pazartesi 12:42
  • Kardeş ben VBnet asp.net yazıyorum

    seninki C# asp.net olduğundan sorun çıktı galiba.

    bunu vb.nete dönüştüremez miyiz

    13 Ağustos 2012 Pazartesi 12:51
  • Dostum sanırsam olmuycak gibi malesef :( yani ben denemedim ondan böyle diyorum vb.nete cevirebilirsen kodlar önünde valla kardesim :)

    www.garipadamlar.com - Asp.Net'te Türkçe Kaynağınız

    13 Ağustos 2012 Pazartesi 12:53
  • yinede sağol kardeşim allah razı olsun.

    13 Ağustos 2012 Pazartesi 12:55
  • Ne demek halden en iyi ben anlarım bunu bulmak için 1 hafta harcamıstım simdi neden diger kardeslerim sıkıntı yasakinki dimi :)

    www.garipadamlar.com - Asp.Net'te Türkçe Kaynağınız

    13 Ağustos 2012 Pazartesi 12:59