none
Dogum tarihi girildiginde yaş saat dk ve saniye RRS feed

  • Soru

  • Başlıkta belirttigim soruyu yaptım fakat yaşı labele yazdırırken sayı ile atıyorum 35 degilde yazı ile otuz beş saat te de dogalı altı bin altı yüz yetmiş beş yazsın istiyorum bunu yaptım yazi ile otuz beş yazıyor fakar saati yazdıramıyorum saat kısmınada otuz beş yazıyor ayrı ayrı çalışmıyor nasıl yapabilirim. 
    8 Haziran 2016 Çarşamba 13:28

Yanıtlar

Tüm Yanıtlar

  • Saat hesabında sanırım 6 saati dikkate almıyorsunuz. saate 35*6 saat ilave etmeniz gerekiyor.

    Saat kısmında 35 yazıyor ise eşitleme ile ilgili bir sorun yaşıyor olabilirsiniz. yani hesaplattığınız ve yazıya çevirdiğiniz saat yerine yılı eşitliyorsunuzdur textbox'a


    http://pgnchess.com
    http://dergikapaklari.com

    8 Haziran 2016 Çarşamba 13:54
  • ama mesela yaş yorum satırı yapıp sadece saati çalıştırıp labela yazınca oluyor ama ikisini bir çalıştırınca sadece yaş ı alıyor onu yazıyor ne gibi eşitlik yapmış olablirim ki

    8 Haziran 2016 Çarşamba 14:10
  •                    

     Sanki senin timespan fonsiyonunu kullanman gerekir gibi geliyor..

     TimeSpan ts = sontarih- ilktarih;

    ts.TotalDays 

    ts.TotalMinutes 

    Gibi kullanarak fark zamanlar bulunabilir. 

    ts.   dan sonra çıkanları kontrol ettin mi? 

                            
    8 Haziran 2016 Çarşamba 14:14
  • Kodu göremediğim için ne desem boş.

    http://pgnchess.com
    http://dergikapaklari.com

    8 Haziran 2016 Çarşamba 14:15
  • timespan kullandım kodlarda sıkıntı yok çalışıyor tek sıkıtı sadece ayrı ayırı çalıştıramıyorum yani yaş ayrı saat ayrı dakika ayrı rakam olarak yazıyorum fakat yazı olarak ayrı çalışmıyor yinede teşekkür ederim.
    8 Haziran 2016 Çarşamba 14:21
  • "Kodlarda sıkıntı yok" ise ne yapmalı bilmem ki:) Kedidir o kedi.

    http://pgnchess.com
    http://dergikapaklari.com

    8 Haziran 2016 Çarşamba 14:37
  • yani sıkıntı yok derken işte bir yerde mantık hatası var en iysi iftardan sonra  :)

    8 Haziran 2016 Çarşamba 14:39