none
dataGridView Hatası RRS feed

  • Soru

  • Merhabalar...

    Arkadaşlar veri tabanında bulunan kayıtları dataGridView içerisine çekiyorum.Hangi veriye tıkladığım zaman ona ait bilgiler textBox lara çekiyor ama bir türlü resimi çekemedim? Aşağıdaki kodlarda hangilerinde sorun var sizce?

    10 Haziran 2016 Cuma 14:41

Yanıtlar

  • bunun masaüstü ile bi alakası yok ki, c# hatası. void döndüren bir methodu bir değişkene atamaya çalışıyorsun.

    bana bir teamviewer ya da ammyy id gönderebilirmisin. çünkü çok yanlış bir şekilde başlamışsın


    e-mail: onay[nokta]yalciner[at]hotmail[nokta]com


    12 Haziran 2016 Pazar 09:09
    Moderatör
  • Küçük bir düzeltme yapayım, kod yazmadan derken, "kodu visual studio ya yazdırdım" daha doğru cümle

    e-mail: onay[nokta]yalciner[at]hotmail[nokta]com

    • Yanıt Olarak İşaretleyen Sedat Tiryaki 13 Haziran 2016 Pazartesi 11:54
    13 Haziran 2016 Pazartesi 11:31
    Moderatör

Tüm Yanıtlar

  • methodun void döndürüyor :)

    e-mail: onay[nokta]yalciner[at]hotmail[nokta]com

    11 Haziran 2016 Cumartesi 18:15
    Moderatör
  • :) Valla önay hocam yeni başladım masaüstü yazılımına :) Sorunu nasıl çözebiliriz hocam?
    12 Haziran 2016 Pazar 07:40
  • bunun masaüstü ile bi alakası yok ki, c# hatası. void döndüren bir methodu bir değişkene atamaya çalışıyorsun.

    bana bir teamviewer ya da ammyy id gönderebilirmisin. çünkü çok yanlış bir şekilde başlamışsın


    e-mail: onay[nokta]yalciner[at]hotmail[nokta]com


    12 Haziran 2016 Pazar 09:09
    Moderatör
  • Önay hocam özür dilerim dün siz yazdığınızda ben pc başında değildim.Hocam ben mail adresinize proje dosyasını gönderdim.Yardımcı olursanız çok sevinirim hocam.



    13 Haziran 2016 Pazartesi 06:24
  • göderme, ayrıca yanlış adrese gödermişsin, ayrıca herkesin görebileceği yerlere mail adresi yazma. 

    e-mail: onay[nokta]yalciner[at]hotmail[nokta]com

    13 Haziran 2016 Pazartesi 06:36
    Moderatör
  • Özür dilerim hocam.

    TeamViewer Bağlantı numaraları:

    ID: 485 618 551

    Şifre: ifm384

    13 Haziran 2016 Pazartesi 06:51
  • Arkadaşlar Önay hocamdan Allah razı olsun.Uzaktan bağlantı ile bilgisayarıma bağlandı.Sıfırdan başlayarak bana StokTakip programını kod yazmadan bile nasıl yapılabileceğini tek tek gösterdi.

    Eklemeymiş silmeydmiş düzenlemeymiş bunlar için tek tek kod yazmaya gerek yok arkadaşlar.Sadece Visual Studio programını kullanmasını bilin gerisi geliyor.

    Ben şaşırdım valla Önay hocama.Bu değerli bilgiler için çok teşekkür ederim hocama.Allah razı olsun ondan.Sevgilerle...

    Sedat TİRYAKİ

    13 Haziran 2016 Pazartesi 09:48
  • Küçük bir düzeltme yapayım, kod yazmadan derken, "kodu visual studio ya yazdırdım" daha doğru cümle

    e-mail: onay[nokta]yalciner[at]hotmail[nokta]com

    • Yanıt Olarak İşaretleyen Sedat Tiryaki 13 Haziran 2016 Pazartesi 11:54
    13 Haziran 2016 Pazartesi 11:31
    Moderatör
  • Evet hocam haklısınız
    13 Haziran 2016 Pazartesi 11:54