none
MVC 4 Razor projesi yayın sorunu RRS feed

  • Soru

  • Merhabalar,

    EF 5.0 ve Framework 4.0 kullanılarak hazırlanmış MVC 4 Razor  projemiz var.

    Bu projemizi server 2008 ve üzerinde IIS 7.0 yüklü olan server ımızda yayınlamak istiyoruz.

    Server da framework 4.5 yüklüdür.

    Server üzerinde framework 2.0-4.0 kullanılarak yapılan projeler sorunsuz çalışmaktadır.

    Yeni projemizi server a attığımızda ilk olarak login ekranımız gelmekte ancak login butonu çalışmamaktadır.

    Login ekranı da düzgün olarak görüntülenmiyor.

    internet de araştırdığım kadarıyla web config üzerinde aşağıdaki değişikliği yaptım

    <system.webServer>
        <modules runAllManagedModulesForAllRequests="true"/>

    Bu değişikliği yaptıkdan sonra ilk request de login ekranı düzgün geldi ve içeriye başarıyla giriş yapabildim.Uygulama içerisinde dolaştım hiç bir sorun gözükmüyor gibiydi ancak çıkış yaptık dan sonra uygulama beni tekrar login ekranına yönlendiriyor ,login ekranına gelince sorun tekrar yaşanmaya başladı.

    Sorun hakkında yardımcı olabilirseniz sevinirim

    Şimdiden Teşekkürler

    8 Eylül 2013 Pazar 15:20

Tüm Yanıtlar

  • Bir hata mesajı var mı?

    "Düzgün görüntülenmiyor" derken scriptler, css ler imageler mi çalışmıyor?

    Url Routing mi çalışmıyor?

    Sunucuyu siz mi yönetiyorsunuz?

    Sunucuyu siz yönetiyor ve cssler scriptler ve imageler çalışmıyorsa web folderinizin Security>Permissions'undan Everyone kullanıcısını ekleyip tam yetki verip tekrar denermisiniz.


    e-mail: onay[nokta]yalciner[at]hotmail[nokta]com
    MCC

    9 Eylül 2013 Pazartesi 06:32
    Moderatör
  • Merhaba,

    Sunucuyu biz yönetiyoruz ve sorunla ilgili bir hata mesajı almıyoruz.

    MVC routing ile ilgili bir sıkıntı olduğunu düşünüyorum.

    Login ekranı açılıyor fakat buton hiç bir işlev yapmıyor.

    Teşekkürler

    9 Eylül 2013 Pazartesi 08:08
  • dediğimi denediniz mi?

    Routing ile ilgili olduğunu düşünüyorsanız;

    http://stackoverflow.com/questions/4428278/asp-net-4-routing-not-working-in-iis-7 buradaki çözümü denermisiniz.


    e-mail: onay[nokta]yalciner[at]hotmail[nokta]com
    MCC

    9 Eylül 2013 Pazartesi 08:35
    Moderatör
  • evet denedim .

    vermiş olduğunuz link deki yazılanları da denedik.

    İlginç bir şekilde aşağıdaki işlemi web.config üzerinde uygulayınca çalıştı.

    <modules runAllManagedModulesForAllRequests="true">

    Ancak sistemde çıkış yapıp tekrar giriş ekranına geldiğim de tekrar aynı sorun ile karşılaşıyoruz.

    ilk yapılan request de başarılı oldu ancak sonrakiler halen çalışmamaktadır.
    • Düzenleyen DarkestBlue 9 Eylül 2013 Pazartesi 14:10
    9 Eylül 2013 Pazartesi 14:09
  • Başka fikri olan yok mudur
    11 Eylül 2013 Çarşamba 12:06