none
Repeater içindeki veriye erişim sağlayamıyorum RRS feed

Tüm Yanıtlar

  • Ne yapmak istiyorsunuz?

    Repeater içinde olan bir element adına uygun olarak tekrar eder. Dolayısı ile artık tek bir gunlukucret yoktur.


    pgnchess.com

    dergikapaklari.com

    28 Ocak 2017 Cumartesi 02:15
  • oto kiralama sitesi yapıyorum fiyat listesi sayfasında databaseden araçların fiyatlarını çekicem mesela

    araçlar  fiyat          %5 indirim           %10 indirim

    A         55 tl 

    B         100 tl

    c         150 tl

    bu şekilde araçları ve fiyatları repeaterle listeliyorum yapmak istediğim şey aracın fiyatına erişip %5 vs indirim yapmak ve bunu tabloya yansıtmak. ilk sitemi yapıyorum repeater dışında başka bişey aklıma gelmedi

    28 Ocak 2017 Cumartesi 22:55
  •             sqlCommand Sorgu=new SqlCommand(sorgu,con);

                sdr = Sorgu.ExecuteReader();
                sdr.Read();
                dt = new DataTable("veri");
                dt.Columns.Add("musteriAdSoyad1");
                dt.Columns.Add("taksitTutar1");
                dt.Columns.Add("tarih1");
                dt.Columns.Add("adres1");
                dt.Columns.Add("tanzimTarih1");
                dt.Columns.Add("siraNo");
                dt.Columns.Add("taksitYazi1");

                int a;
                for (a = 0; a < taksit; a++)
                {
                    dt.Rows.Add(sdr["adiSoyadi"].ToString(), " # " + Convert.ToDecimal(sdr["AylikTaksitTutari"]).ToString("N2") + para + " # ", DateTime.Today.AddMonths(a).ToShortDateString(), sdr["sAdres"].ToString(), DateTime.Today.ToShortDateString(), (a + 1).ToString() + " / " + taksit.ToString(), miktar);
                }

                veritabanından sorgu ile aldım datatable'a atıp repeater'ın datasource'üne aktardım. for içinde işlemlerini yaptırabilirsin.%5 indirim -%10 indirimli fiyatını sql de hesaplatıp çekmen çok daha mantıklı olur.hem programda ekstra bir işlem gerekmez.

                Repeater1.DataSource = dt;
                Repeater1.DataBind();

    30 Ocak 2017 Pazartesi 07:59
  • Sqlde stored procedur kullanarak yaptım gayet kısa ve güzel oldu 
    2 Şubat 2017 Perşembe 01:57