none
dakika toplatma nerde hata yapıyorum? RRS feed

  • Soru

  • arkadaşlar aşağaki kodda if bir keren dönüyor. doğru hesaplıyor ama sonra dönmüyor. nerde hata yapıyorum? normal olarak çalışıyor. if döngüsü bir kere dönüp çıkıyor.

                

    DateTime Baslangic = Convert.ToDateTime(txtToplantiBaslangicSaati.Text);
                DateTime Bitis = Convert.ToDateTime(txtToplantiBitisSaati.Text);
                int Sure =Convert.ToInt32( txtGorusmelerKacDakika.Text);


                if (Baslangic <= Bitis)
                {
                    Response.Write(Baslangic.ToShortTimeString());
                Response.Write("****");
                double minuts = Sure;
                Baslangic = Baslangic.AddMinutes(minuts);
                Response.Write(Baslangic.ToShortTimeString());

                }

    ÇIKTISI:

    başlangıç saati 08.00 çkış saati:09.00 giriyorum süreyi 5 dk diyorum sonuç şöyle çkıyor 08.00 ****08.05 de kalıyor.

    • Düzenleyen CÜNEYT.A 12 Mart 2017 Pazar 20:14
    12 Mart 2017 Pazar 19:48

Yanıtlar

Tüm Yanıtlar

  • if döngü değildir.  Sorunuz anlaşılmıyor.
    12 Mart 2017 Pazar 21:04
  • while (Baslangic <= Bitis)
                {
                    Response.Write(Baslangic.ToShortTimeString());
                Response.Write("****");
                double minuts = Sure;
                Baslangic = Baslangic.AddMinutes(minuts);
                Response.Write(Baslangic.ToShortTimeString());
    
                }
    olarak dene

    pgnchess.com

    dergikapaklari.com

    • Yanıt Olarak İşaretleyen CÜNEYT.A 13 Mart 2017 Pazartesi 07:24
    13 Mart 2017 Pazartesi 05:57
  • teşekkür ederim Halil bey. while ile işlem çözüldü. Size +Puanda verdim.Anlamsız bir şey gibi ama buradan yapabileceğim bu :)

    Teşekkürler.

    13 Mart 2017 Pazartesi 07:26
  • Halil bey bu verileri sayfada listelemek istiyorum. listview kullanacağım bunu nasıl yapabilirim. İnternette baktığımda listview i hep databaseden Eval ile çektirmişler. Ben databaseden değil yukarıdaki sizin vermiş olduğunuz while döngüsünden çıkan verileri geçici olarak ekranda göstermek istiyorum. Eğer doğru ise kayıt işlemine geçeceğim. Bunu nasıl yaparım yardımcı olabilirmisiniz. 

    aspx sayfasındaki listview kodu şu şekilde :


                <asp:ListView ID="ListView1" runat="server">
                <LayoutTemplate>
                    <table class="table table-striped">
                        <tr>              
                            <td>Sıra</td>          
                            <td>Giriş</td>
                            <td>Çıkış</td>  
                        </tr>
                        <asp:PlaceHolder ID="itemPlaceholder" runat="server"></asp:PlaceHolder>
                       
                    </table>
                </LayoutTemplate>

                <ItemTemplate>
                    <tr>                    
                        <td></td>
                        <td></td>
                        <td></td>
                       
                    </tr>
                </ItemTemplate>
            </asp:ListView>

    • Düzenleyen CÜNEYT.A 13 Mart 2017 Pazartesi 10:03
    13 Mart 2017 Pazartesi 10:02