none
C# da Butona Kalıcı Ses Ekleme RRS feed

  • Soru

  • Arkadaşlar c# formda butona kalıcı ses eklemek nasıl oluyor . 

    Normal swes ekleyince ezeyi aıp başka bir bilgsayarda çalıstırınca çalışmıyor kalıcı ses eklemeyi anlatır mısınız?

    • Düzenleyen Flz26 10 Mart 2012 Cumartesi 20:39
    10 Mart 2012 Cumartesi 20:33

Yanıtlar

Tüm Yanıtlar

  • biraz acarmıısın tam anlayamadım

    Tek amacım Ekmek param Programcılık zor iş derler Parası yok derlerdi inanmazdım Saglık olsun

    10 Mart 2012 Cumartesi 20:36
  • programa tamamen ses yükleme söyle diyim programı alıp başka bi pcde çalıstırınca o ses calmalı kalıcı olarak yükelemek?
    10 Mart 2012 Cumartesi 20:40
  • Resources eklemek gereklidir buna..    Project kısmından properties tıkla resources bölümüne gel add resourceden müzik dosyanı sec.. ardından  slution explorer ac orda  müzikin oldugu göreceksin üstüne tıkla properties de   özelligini  ebbeded resourceye cevir     f6 ile derle..      ARTIK  MÜZİK DOSYASI EXENİN İÇİNDE    tek  olay   caldırmak butona basınca resourcesteki müzik calınacak Forumda var cevabları caldırmanın kolay gelsin

    Tek amacım Ekmek param Programcılık zor iş derler Parası yok derlerdi inanmazdım Saglık olsun

    10 Mart 2012 Cumartesi 20:46
  • Resources eklemek gereklidir buna..    Project kısmından properties tıkla resources bölümüne gel add resourceden müzik dosyanı sec.. ardından  slution explorer ac orda  müzikin oldugu göreceksin üstüne tıkla properties de   özelligini  ebbeded resourceye cevir     f6 ile derle..      ARTIK  MÜZİK DOSYASI EXENİN İÇİNDE    tek  olay   caldırmak butona basınca resourcesteki müzik calınacak Forumda var cevabları caldırmanın kolay gelsin

    Tek amacım Ekmek param Programcılık zor iş derler Parası yok derlerdi inanmazdım Saglık olsun

    Müziği .res formatında istiyor .mp3 seçincede solution explorer kısmında gözükmüyor?
    11 Mart 2012 Pazar 09:56
  • .waw dene.  müzik formatı dönüştürücüler var  internetten indir hasar vermeden müzik formatını .waw yaparsın ardından .waw iLE BASARSN

    http://www.turkdownload.gen.tr/program/848/ucretsiz-ses-formati-degistirme-programi-freemake-free-audio-converter

    buda link burdan indir  dönüştür tekrar dene olmassa gene yardımcı olalım

    buda kullanımı

    http://www.youtube.com/watch?v=x2mOH0EfEyk


    Tek amacım Ekmek param Programcılık zor iş derler Parası yok derlerdi inanmazdım Saglık olsun


    11 Mart 2012 Pazar 10:07
  • .waw dene.  müzik formatı dönüştürücüler var  internetten indir hasar vermeden müzik formatını .waw yaparsın ardından .waw iLE BASARSN

    http://www.turkdownload.gen.tr/program/848/ucretsiz-ses-formati-degistirme-programi-freemake-free-audio-converter

    buda link burdan indir  dönüştür tekrar dene olmassa gene yardımcı olalım

    buda kullanımı

    http://www.youtube.com/watch?v=x2mOH0EfEyk


    Tek amacım Ekmek param Programcılık zor iş derler Parası yok derlerdi inanmazdım Saglık olsun

    .waw'ı da kabul etmiyor 
    11 Mart 2012 Pazar 10:26
  • sadarsadar42@hotmail.com

    Msnemi ekle sen..              teamwiewer7 yüklersen bide sevinirim 15-20 dakkaya geliyorum

    11 Mart 2012 Pazar 10:27
  • Ekledim 
    11 Mart 2012 Pazar 10:45
  •  string anayol = Directory.GetCurrentDirectory();  // Dosya baska bi yerde oluncada calıssın diye yol
    axWindowsMediaPlayer1.URL = anayol + @"\systemmp3\Kalimba";  // Dosyanın Adresi 

    11 Mart 2012 Pazar 12:13
  • kardeşim ne yaptın bu sorunun çözümünü buldun mu?
    26 Nisan 2015 Pazar 21:51
  • Projenin içinde bin klasörüne tıklayıp debugu açıp medyanızı onun içine kopyalarsanız her bilgisayarda açılır.
    6 Aralık 2019 Cuma 07:27
  • Ama exe'yi aldığımızda medya dosyası orda kalacak. O zaman exe'yi götürdüğümüz attığımız her pc ye medyayı da götürmemiz gerekir. Medyayı exe'nin içine gömüp öyle çalıştırsak daha mantıklı olabilir o zaman. birden çok medya da olabilir.
    19 Aralık 2019 Perşembe 08:36
  • Programınızın setup'ını yapacaksanız şu çözümü yapabilirsiniz:

    Örneğin;

    Programın C:/Program Files'a kurulmasını ayarladınız setup'ta.

    Öyleyse;

    Şunu yazabilirsiniz kodun hedef kısmına:

    "C:/Program Files"

    Sizin aklınıza gelmiştir ama yine de yazmış olayım dedim

    20 Aralık 2019 Cuma 17:01