none
c# Report viever RRS feed

  • Soru

  • tablomda birçok kayır var ama tek en üsteki tek kayıt geliyor kayanak: www.youtube.com/watch?v=sBWjzxnr1F8 aynısını uyguladım bi raporu sağlıklı aldım fakat diğerinde tek satır geliyor. 
    15 Mayıs 2014 Perşembe 10:11

Yanıtlar

  • Video'yu izledim şimdi. Filtreleme kullandınızmı ? Filtreleme koşullarınız doğrumu peki ?

    Microsoft bu servisi kullanıcılarına yardım etme, Microsoft urunleri ve teknolojileriyle ilgili bilgi bankasını genişletme amacıyla ucretsiz sunmaktadır. Bu icerik olduğu gibi benim tarafımdan hazırlanmış olup Microsoft tarafından herhangi bir sorumluluk ustlenildiği anlamına gelmez. Bana Ulaşmak İçin: Mail Gönder

    15 Mayıs 2014 Perşembe 10:40
    Moderatör

Tüm Yanıtlar

  • tablomda birçok kayıt var ama tek en üsteki tek kayıt geliyor kaynak: www.youtube.com/watch?v=sBWjzxnr1F8 aynısını uyguladım bi raporu sağlıklı aldım fakat diğerinde tek satır geliyor. 
    15 Mayıs 2014 Perşembe 10:11
  • Videoyu izletmek yerine, kodlarınızı direk paylaşırsanız daha iyi olur. Çünkü o videodaki kodlarla sizin kodlarınız aynımı ? Belki yanlış şekilde revize ettiniz. Yani projenizi görmeden yorum yapamayız. Şunu yanlış yapmışsınız bunu yanlış yapmışsınız diyemeyiz. 

    Microsoft bu servisi kullanıcılarına yardım etme, Microsoft urunleri ve teknolojileriyle ilgili bilgi bankasını genişletme amacıyla ucretsiz sunmaktadır. Bu icerik olduğu gibi benim tarafımdan hazırlanmış olup Microsoft tarafından herhangi bir sorumluluk ustlenildiği anlamına gelmez. Bana Ulaşmak İçin: Mail Gönder

    15 Mayıs 2014 Perşembe 10:24
    Moderatör
  • hocam wizardı kullanarak yaptım hiçbir kod yazmadım 

    15 Mayıs 2014 Perşembe 10:31
  • Video'yu izledim şimdi. Filtreleme kullandınızmı ? Filtreleme koşullarınız doğrumu peki ?

    Microsoft bu servisi kullanıcılarına yardım etme, Microsoft urunleri ve teknolojileriyle ilgili bilgi bankasını genişletme amacıyla ucretsiz sunmaktadır. Bu icerik olduğu gibi benim tarafımdan hazırlanmış olup Microsoft tarafından herhangi bir sorumluluk ustlenildiği anlamına gelmez. Bana Ulaşmak İçin: Mail Gönder

    15 Mayıs 2014 Perşembe 10:40
    Moderatör
  • Hocam sorunu hallettim kolon gruplaması videoda seçmiyordu bend seçmemiştim öğrenci numarasına göre gruplaması yaptığım zaman sorun çözüldü teşekkür ediyorum 
    • Yanıt Olarak İşaretleyen Veysel ATÇI 15 Mayıs 2014 Perşembe 11:18
    • Yanıt İşaretini Geri Alan Veysel ATÇI 15 Mayıs 2014 Perşembe 11:18
    15 Mayıs 2014 Perşembe 11:17
  • Rica ederim. Bu tip ufak detaylar bazen saç yoldurtabiliyor :)

    Microsoft bu servisi kullanıcılarına yardım etme, Microsoft urunleri ve teknolojileriyle ilgili bilgi bankasını genişletme amacıyla ucretsiz sunmaktadır. Bu icerik olduğu gibi benim tarafımdan hazırlanmış olup Microsoft tarafından herhangi bir sorumluluk ustlenildiği anlamına gelmez. Bana Ulaşmak İçin: Mail Gönder

    15 Mayıs 2014 Perşembe 11:21
    Moderatör
  • Acemilik hocam bu işte yeni sayılırım bitirme projem :)
    18 Mayıs 2014 Pazar 16:35