none
eventArgs'da sorun yaşıyorum. RRS feed

  • Soru

  • Arkadaşlar resimdede görüldüğü gibi bir problem yaşıyorum sizce bunun sebebi nedir?

    Kodlarım da burda:

    void FinalVideoSource_NewFrame (object sender, NewFrameEventArgs e)
            {            
                Bitmap image = (Bitmap)eventArgs.Frame.Clone();
                Bitmap image1 = (Bitmap)eventArgs.Frame.Clone();
                pictureBox1.Image = image;
    
                if (radioButton1.Checked)
                {
                    //ColorFilter'in yapildigi yer
                    ColorFiltering filter = new ColorFiltering();
     
                    filter.Red = new IntRange(100, 255);
                    filter.Green = new IntRange(0, 75);
                    filter.Blue = new IntRange(0, 75);
                    filter.ApplyInPlace(image1);
     
                    //Görüntü üzerinde algilanan renk kare icine aliniyor
                    cevresiniciz(image1);
     
                }
    
                if (radioButton2.Checked)
                {
                    // Euclidean Color Filterin yapildigi yer
                    EuclideanColorFiltering filter = new EuclideanColorFiltering();
                    // Algilanacak renk belirleniyor ve orta noktasi belirleniyor
                    filter.CenterColor = new RGB(Color.FromArgb(9, 39, 101));
                    filter.Radius = 50;
                    // filtre calistiriliyor
                    filter.ApplyInPlace(image1);
     
                    //Görüntü üzerinde algilanan rengi cevrcevelemek veya hedeflemek icin gerekli Methodlar
                    cevresiniciz(image1);
                    //hedefal(image);
                }
            }



    17 Mart 2016 Perşembe 20:56

Yanıtlar

Tüm Yanıtlar