none
HTTP Error 500.19 - Internal Server Error RRS feed

  • Soru

  • Hata ekranı yukarda gördüğünüz gibi dosya izinlerini defalarca tam denetim olarak ayarladım ama faydası olmadı. Ayrıca site çalışıyor ama sadece adminpanel klasörüm altındakiler çalışmıyor admin panel klasörü altındaki resimleri bile göstermiyor buda web.config dosyam belki lazım olur.

    <?xml version="1.0"?>
    <!--
      For more information on how to configure your ASP.NET application, please visit
      http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=169433
      -->
    <configuration>
      <connectionStrings>
        <add name="prefabrikConnectionString" connectionString="server=********;user id=********;password=*******;database=*******" providerName="MySql.Data.MySqlClient"/>
      </connectionStrings>
      <system.web>
        <compilation strict="false" explicit="true" targetFramework="4.5.2" debug="true"/>
        <httpRuntime targetFramework="4.5.2"/>
        <customErrors mode="Off"/>
      </system.web>
      <system.codedom>
        <compilers>
          <compiler language="c#;cs;csharp" extension=".cs" type="Microsoft.CodeDom.Providers.DotNetCompilerPlatform.CSharpCodeProvider, Microsoft.CodeDom.Providers.DotNetCompilerPlatform, Version=1.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31bf3856ad364e35" warningLevel="4" compilerOptions="/langversion:6 /nowarn:1659;1699;1701"/>
          <compiler language="vb;vbs;visualbasic;vbscript" extension=".vb" type="Microsoft.CodeDom.Providers.DotNetCompilerPlatform.VBCodeProvider, Microsoft.CodeDom.Providers.DotNetCompilerPlatform, Version=1.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31bf3856ad364e35" warningLevel="4" compilerOptions="/langversion:14 /nowarn:41008 /define:_MYTYPE=\&quot;Web\&quot; /optionInfer+"/>
        </compilers>
      </system.codedom>
    </configuration>

    22 Ağustos 2016 Pazartesi 19:36

Yanıtlar

Tüm Yanıtlar

  • team wiever dan uzam bağlantı verirsen yardımcı olayım...
    22 Ağustos 2016 Pazartesi 19:57
  • Güncel...
    23 Ağustos 2016 Salı 18:26
  • Çözüldü. Öncelikle belirtmeliyimki internette aramakla bulamayacağım bir saçmalıktan dolayı bu hatayı alıyormuşum sürükle bırak yaparken web.config dosyamın bir kopyasını bahsettiğim klasörede yüklemişim o nedenle sadece bu klasör çalışmıyormuş. Bu hata ile ilgili bir çok çözüm önerilmiş size tavsiyem error kodu ile birlikte aramanız çok çeşitli çözümleri var sizi direk sonuca götürmesi açısından önemli.
    24 Ağustos 2016 Çarşamba 04:09
  • Benim tavsiyem ise web sitelerinizi ftp, uzak dosya kopyalama gibi yöntemler ile değil de publish mantığı ile sunucya yükleyin. Böylece "localde çalışıyordu sunucuya atınca çalışmıyor" sorunlarının büyük çoğunluğu elenmiş olur.

    24 Ağustos 2016 Çarşamba 06:28
    Moderatör