none
sql deki veriyi otomatik nasıl alınır RRS feed

  • Soru

  • merhaba arkadaşlar ben veresiye takip programı yapıyorum bu programa giriş yapıldıgında sql deki firma ıd yi otomatik alıp işlemleri alınan firmaıd üstünden yaptırmak istiyorum yardımcı olabilirmisiniz???
    3 Mayıs 2016 Salı 19:19

Yanıtlar

  • Müşterileri bir dataGridView e çek.Sonra dataGridViewden seçtiğin müşteri üzerinde istediğin işlemi yap.(Güncelleme,silme ,satış ,ödeme al ,vs.)

    Örneğin;

    private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
            {
                if (dataGridView1.SelectedRows.Count != 0)
                {
                    FrmOdemeBilgileri form = new FrmOdemeBilgileri();
                    Ortak.Musid = Convert.ToInt32(dataGridView1.CurrentRow.Cells[3].Value);
                    form.ShowDialog();
                }
                else
                {
                    MessageBox.Show("Bir Müşteri seçiniz.", "Hata", MessageBoxButtons.OK, MessageBoxIcon.Error);
                    return;
                }
            }

    3 Mayıs 2016 Salı 19:58

Tüm Yanıtlar

  • Var FirmaId=(from f in db.FirmaId select f).FirstOrDefault().Id;


    http://pgnchess.com
    http://dergikapaklari.com

    3 Mayıs 2016 Salı 19:56
  • Müşterileri bir dataGridView e çek.Sonra dataGridViewden seçtiğin müşteri üzerinde istediğin işlemi yap.(Güncelleme,silme ,satış ,ödeme al ,vs.)

    Örneğin;

    private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
            {
                if (dataGridView1.SelectedRows.Count != 0)
                {
                    FrmOdemeBilgileri form = new FrmOdemeBilgileri();
                    Ortak.Musid = Convert.ToInt32(dataGridView1.CurrentRow.Cells[3].Value);
                    form.ShowDialog();
                }
                else
                {
                    MessageBox.Show("Bir Müşteri seçiniz.", "Hata", MessageBoxButtons.OK, MessageBoxIcon.Error);
                    return;
                }
            }

    3 Mayıs 2016 Salı 19:58