none
WinForm Soru RRS feed

Tüm Yanıtlar

  • private void button3_Click(object sender, EventArgs e)
    {
        string tw = @"C:\Program Files (x86)\Teamviewer\Teamviewer.exe";
        System.Diagnostics.ProcessStartInfo psi = new System.Diagnostics.ProcessStartInfo(tw);
        psi.UseShellExecute = false;
        psi.CreateNoWindow = true;
        System.Diagnostics.Process proc = System.Diagnostics.Process.Start(psi);
        do { proc.Refresh(); } while { !proc.WaitForExit(1000); }
        SendKeys.Send("TeamViewerIDburaya");
    }



    Sorunuzun yanıtı bu ise "Yanıt olarak işaretle"yerek siz de forumun işleyişine katkıda bulununuz...


    12 Haziran 2017 Pazartesi 18:05
  • private void button3_Click(object sender, EventArgs e)
            {
                string tw = @"C:\Program Files (x86)\Teamviewer\Teamviewer.exe";
                System.Diagnostics.ProcessStartInfo psi = new System.Diagnostics.ProcessStartInfo(tw);
                psi.UseShellExecute = false;
                psi.CreateNoWindow = true;
                System.Diagnostics.Process proc = System.Diagnostics.Process.Start(psi);
                System.Threading.Thread.Sleep(1000);
                SendKeys.Send("TeamViewerIDburaya");
            }


    Sorunuzun yanıtı bu ise "Yanıt olarak işaretle"yerek siz de forumun işleyişine katkıda bulununuz...

    Normal şartlarda çalışır da uygulama 1 sn sonra açılmazsa ne olacak? İşlemci o an yoğun çalışıyordur ve uygulamanın açılması 1.001 saniye sürmüştür  o zaman Id nereye yazılacak? Bu durumda Thread.Sleep ile bekletmek yerine Process nesnesinin Wait fonksiyonunu kullanmak daha mantıklı olacaktır. Onun haricinde SendKeys ile tuş göndermek yerine (Kullanıcı açılış uzun sürerse ALT+TAB basmış olabilir) uygulamaya parametre göndermek daha kullanışlı ve mantıklı olur. Burada kullanılabilecek parametreler var. ID, Parola vb gönderilebiliyor. Bunları kullanmak daha iyi olur.
    13 Haziran 2017 Salı 06:40
  • Ben teamviewer uygulaması özelinde cevap vermek yerine her uygulamada kullanılabilecek genel bir yaklaşımı anlattım. Sizi ikinci kez nezaketle uyarıyorum benim yanıtlarım üzerinden bana ders vermeye çalışmak yerine sadece soruya yanıt verin.

    İyi çalışmalar...


    Sorunuzun yanıtı bu ise "Yanıt olarak işaretle"yerek siz de forumun işleyişine katkıda bulununuz...

    13 Haziran 2017 Salı 09:55
  • Ben teamviewer uygulaması özelinde cevap vermek yerine her uygulamada kullanılabilecek genel bir yaklaşımı anlattım. Sizi ikinci kez nezaketle uyarıyorum benim yanıtlarım üzerinden bana ders vermeye çalışmak yerine sadece soruya yanıt verin.

    Sebep? Bu forumda sizin yazdıklarınız eleştiriye kapalı mı? Sizin cevaplarınızı eleştirmek, eksiklerini olduğunu düşündüklerimizi tamamlamak, yanlış olduğunu düşündüklerimizi düzeltmek gibi bir hakkımız yok mu? 

    Bahsettiğiniz genel yaklaşım kırılmaya müsait incecik dal parçası gibi. Genel yaklaşımdan ziyade günü kurtarmaya yönelik bir çırpınış gibi. O uyarılarınızın sayısı binlere de ulaşsa yazdıklarınızdan daha iyi bir yol biliyorsam söylemekten çekinmem. Siz saymaya devam edebilirsiniz.

    13 Haziran 2017 Salı 10:11
  • Saygı konusunda sorunlu olduğunuzu görüyorum. Sizi sonsuz özgüveniniz ve boş inatçılığınızla başbaşa bırakıyorum.

    İyi yaşayın...


    Sorunuzun yanıtı bu ise "Yanıt olarak işaretle"yerek siz de forumun işleyişine katkıda bulununuz...

    13 Haziran 2017 Salı 14:04
  • Söylediklerimin hangi kısmını saygısızlık olarak algıladınız? Bendeki sonsuz özgüven olsa "....daha iyi bir yol biliyorsam..." ifadesini kullanmam. Aynı şekilde doğru bildiğimi söylemekten çekinmem. Siz eğer bunu inatçılık hatta boş inatçılık olarak görüyorsanız kendiniz bilirsiniz. Sizin şahsi düşüncelerinizdir beni ilgilendirmez.
    13 Haziran 2017 Salı 14:10
  • Siz bildiğiniz kadarıyla söylersiniz. Daha iyi bir yol olduğuna başkaları karar verir. Verdiğiniz bilgiyi kullanırlar veya kullanmazlar. Genel yaklaşımı eleştiriyor ama farklı bir genel yaklaşım önermiyorsunuz. Siz kendiniz söylüyor kendiniz beğeniyorsunuz. Mutluluğun sırrı bu olsa gerek.

    Tamam ben kabul ediyorum sizinkinden başka doğru yol yok. 

    Mutlu yaşayın...


    Sorunuzun yanıtı bu ise "Yanıt olarak işaretle"yerek siz de forumun işleyişine katkıda bulununuz...



    13 Haziran 2017 Salı 16:40
  • Ben sizden verdiğim cevaplarla ilgili onay beklemiyorum ki. Siz kabul etmişsiniz veya etmemişsiniz benim ilgilendiğim konular değil. Bu konu için konuşursak muge07 soruyu sorarken herhangi bir programa veri nasıl gönderirim dememiş. Özellikle teamviewer için sormuş ve hangi tip veriyi göndermek istediğini de eklemiş. Siz kalkmış hala genel prensipten bahsediyorsunuz. Sizin önerdiğiniz yöntem genel prensip olamaz. Genel prensip dediğiniz yöntem tel maşadır. İki gün sonra elde kalır.  Dediğim gibi uygulama geç açılsa ne olacak? Ne yapacaksınız Thread.Sleep(10000) mi yapacaksınız? Uygulama penceresi aktif değilse ne olacak? Kullanıcı o 1 saniyelik dilimde fare ile bir yere tıklasa ne olacak? Bana bunların cevabını verebiliyor musunuz? Kaldı ki TeamVewer ı geliştiren firma komut satırından Id/parola girişine imkan tanımış. Tahmin edin niye? 
    13 Haziran 2017 Salı 17:02
  • Deleted
    13 Haziran 2017 Salı 18:03
  • M.Furkan ARDOĞAN,

    Başka bir zaman ve başka bir soru ile ilgili benim verdiğim silme kararını şimdi fırsat bulup burada Merakınızdan sormanızı doğru bulmuyorum. Ama yine de merakınızı gidereyim. O soruyu soran kişi sorusunun cevabını aldıktan sonra kodlarındaki başka bölümlerle ilgili başka soruları da peşpeşe sıraladı. Ben de kodlarının büyük çoğunluğunda hatalar olduğunu gördüm. Düzeltmesini sağlamaya çalıştıkça yeni bölümler ve yeni sorular geldi. Bende yardım adı altında tüm kodları bana yazdırmaya çalıştığı kanaati oluştu. Bunun üzerine "Size bundan sonra yanıt vermemeyi tercih ediyorum" diyerek bu kararımı ilettim. Eğer biliyorsanız demişsiniz, ClickOnce sadece sizin bildiğinizi düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. Benim kararlarımı yargılamanız ve neyi silip neyin kalması gerektiğine benim yerime karar vermiş olmanız hoş değil. Ben üç aydır aktif olarak yanıtlamaya ve değerli yanıtları da okumaya çalışıyorum. Sizin veya bir başkasının ne kadar süredir burada olduğu ile ilgilenmiyorum. Soruyu soran ben değilim. Sadece yanıt verenlerden biriyim. Benim yanıtımı beğenmiyor olabilirsiniz. Siz de kendi yanıtınızı yazarsınız. Soruyu soran da birini tercih eder. Muhatabınız soruyu sorandır. 

    Saygı ve sevgiyle kalın...


    Sorunuzun yanıtı bu ise "Yanıt olarak işaretle"yerek siz de forumun işleyişine katkıda bulununuz...

    13 Haziran 2017 Salı 19:51
  • Deleted
    13 Haziran 2017 Salı 20:39
  • herkese merhaba arkadaşlar şöyle bir sorunun var ,

    process ile teamviewer çalıştıyorum ve acıtığım tw de ıd kısmına  databasden çektiğim kişinin tw idsini otomatik olarak nasıl yazdırabilirim yani açık olan bir programın companentini nasıl yakalayabilrim


    Eğer sonrasında başka işlemlerde yaptıracaksanız AutoIT'in .Net componentini kullanabilirsiniz. Gerek bekleme, gerekse program ekranında istediğiniz herhangi bir bileşeni seçme, kullanma, değer gönderme ve alma gibi işlemleri rahatlıkla yapabildiğiniz bir componenttir. Nuget üzerinde autoitx adıyla yer alıyor. Yalnız bileşenleri kullanmak istediğinizde bileşenlerin ID'sini almak için autoitinfo programına ihtiyacınız olacaktır bu da kendi sitesindeki aket içerisinde var.

    pgnchess.com

    dergikapaklari.com

    14 Haziran 2017 Çarşamba 14:16