none
Dinamik Butonun Tetikleme Olayı Nasıl Yapılır? RRS feed

Tüm Yanıtlar

  • http://stackoverflow.com/questions/21650376/how-to-press-a-button-from-another-form-using-c

    http://stackoverflow.com/questions/19839278/how-to-click-button-from-form-1-and-button-from-another-form-already-clicking

    21 Aralık 2016 Çarşamba 21:22
  • Hocam malesef olmuyor.
    21 Aralık 2016 Çarşamba 22:00
  • Form2 deki tetiklemedeki olayları fonksiyona dönüştürsen form2deki olaydan sonra o fonksiyonu çalıştırabilirisn 

    OMANSAK

    22 Aralık 2016 Perşembe 00:47
  • form 2 deki button(ID si btn olsun) modifiers public olsun(properties' den yapabilirsin) sonra diğer formda textbox a enter' a basıldığında btn.PerformClick() dersen çalıştırmış olursun
    22 Aralık 2016 Perşembe 11:01
  • form 2 deki button(ID si btn olsun) modifiers public olsun(properties' den yapabilirsin) sonra diğer formda textbox a enter' a basıldığında btn.PerformClick() dersen çalıştırmış olursun

    Ama butonum dinamik buton  PerformClick() metodu gelmiyor 

    22 Aralık 2016 Perşembe 11:08
  • dinamik button ile nasıl yapılır bilemiyorum,ne kadar dinamik butona ihtiyacın var onu da bilemiyorum.Ama  @ilhan99' un verdiği 2. örnekteki gibi deneyebilir misin?
    22 Aralık 2016 Perşembe 11:17
  • dinamik button ile nasıl yapılır bilemiyorum,ne kadar dinamik butona ihtiyacın var onu da bilemiyorum.Ama  @ilhan99' un verdiği 2. örnekteki gibi deneyebilir misin?

    Onu denedim zaten ordada aynı performclik metodunu kullanın diyo.

    Neyse yorumunuz için yinede teşekkürler

    22 Aralık 2016 Perşembe 11:23
  • OSMANSAK'ın dediğini yapmak o kadar zor olmasa gerek? buttonun altındaki işlemlerini İşlem isimli bir method içine koy. Access modifier'i public olsun.
    "form2 de buttona basılınca İşlem isimli methodu çağır"
    "form1 de accept olduğunda form2 deki İşlem methodunu çağır"

    mantık bu.


    e-mail: onay[nokta]yalciner[at]hotmail[nokta]com

    22 Aralık 2016 Perşembe 11:38
    Moderatör
  • Önay Bey mantığını anladım ve denedim.Ama o metodun içersine performclik  metodu gelmiyor, sıkıntı orda

    yok sıkıntı orada değil, OSMANSAK'ın dediğini yaparsan PerformClick'e ihtiyacın kalmayacak zaten.

    e-mail: onay[nokta]yalciner[at]hotmail[nokta]com

    22 Aralık 2016 Perşembe 12:47
    Moderatör
  • PerformClick() metodunu aynı formda ki bir butonda kullanabiliyorum.Fakat başka bir formdaki butonu çalıştırmak için performClick i kullanmak istediğimde gözükmüyo.
    22 Aralık 2016 Perşembe 12:48