none
kullanıcı giriş (Login) yaparken ayrı bir tabloya da giriş tarihini kaydetmek istiyorum..... RRS feed

Tüm Yanıtlar

  • Login işlemi esnasında login başarıylısa store procedur le kaydettirebilirsin.Yada loginleri kaydetiğin bir tablo varsa trigger kullanarak otomatik olarakta yapmam mümkündür.

    Hakan Gürcan

    30 Mart 2013 Cumartesi 23:37
  • Kullanıcı Login Yaptığında Tarihi alıcaksın.

    string tarih = DateTime.Now.ToString("dd MMMM yyyy ddddd"); Buda Databaseye Kaydetcek. Databasedende Tablona Çekiceksin.

    Eğer Data basede sıkıntı çekiyorsan txt yaratıp içinden veri yazdırıp almayı dene;

    Using lere  : Using System.IO; yazıcaksın.

    Txt Yazma :

        StreamWriter sw = File.AppendText(Server.MapPath("~/log.txt"));
        sw.WriteLine(tarih);
        sw.Flush();
        sw.Close();

    Txt Okuma :

             FileStream fs = new FileStream(Server.MapPath("~/log.txt"), FileMode.Open);
            StreamReader sr = new StreamReader(fs);
            string alinantarih = sr.ReadToEnd();
            fs.Close();

    31 Mart 2013 Pazar 05:47
  • yanıtlarınız için teşekkür ederim ancak sanırım yanlış anlaşıldım...

    ben tarihi ve bununla birlikte başka bilgiler de kaydedeceğim o yüzden veritabanına kaydetmem gerekiyor fakat ben denemelerimde takıldığım yer Users ve Login tablolarının hangisinde UserID ye göre kaydettireceğim? yani o kullanıcıya ait giriş tarihini tam saatiyle birlikte kaydettirmem gerekiyor... teşekkürler...

    Users tablosu:

    ID
    UserName
    Password

    Login tablosu:

    ID
    LoginDate


    Ms. Destiny - Lies/Bout Me (Sexy Body Paint Video)

    Scope Piskopos - Ben 46 Raporlu Bir Deliyim

    Ben başarısız olmadım, sadece işin bu şekilde yapılmayacağının bir çok yolunu buldum ve işin nasıl yapılacağına da bir çok defa yaklaştım.






    31 Mart 2013 Pazar 11:03