none
PictureBox'taki Görselleri SaveFileDialog Kullanmadan Klasörleyerek Kaydetme

    Soru

  • Merhaba arkadaşlar,

     Programda 4 adet picturebox var bunlara openfiledialog yardımı ile resimleri yüklüyorum, yüklediğim max 4 adet görseli "Klasörle" butonuna bastığımda bilgisayardaki belirttiğim konuma klasör içerisine kaydetmesini istiyorum. Klasör isimleri çakışmaması için, (1) gibi bir metod kullanılabilir veya rastgele karakter oluşturup klasör adlandırılabilir. Adım adım neler yapmam gerektiğini, nasıl yapmam gerektiğini anlatırsanız, yardımcı olursanız sevinirm.
    22 Ekim 2016 Cumartesi 18:21