none
msmdpump.dll HTTP access RRS feed

  • Question

  • Hi all,

    I'm newer in IIS and analysis server, and I have IIS7 and Analysis Server on Windows Server 2008 working, but I only have access to a dll (msmdpump.dll) on localhost (other filetypes funct normally). if I try to access msmdpump.dll from another host, I get the error:

    "500 - Internal server error.
    There is a problem with the resource you are looking for, and it cannot be displayed."

    Someone had this error?

    Sorry my bad english, Thank's.

    Friday, February 20, 2009 8:25 PM

All replies

  • Not sure what's wrong. Have you tried  

    http://technet.microsoft.com/en-us/library/cc917711.aspx


    -- This posting is provided "AS IS" with no warranties, and confers no rights
    Saturday, February 21, 2009 6:15 PM
    Answerer
  • Check to see if you have explicitly allowed this extension in IIS manager.
    Monday, February 23, 2009 9:26 AM
  • I am getting the same error, Have you fixed this, Any help would be appreciated.

    Regards
    Sarabjeet Singh
    sabby777@gmail.com
    Tuesday, September 22, 2009 1:32 PM
  • I'm getting an HTTP 500 error too under Win Server 2008/IIS7. Did anyone find out any more info on this?
    Friday, October 8, 2010 1:02 AM
  • Hi Guys,

     

    I have been able to setup HTTP access on both analysis services 2005 and 2008 using windows server 2003 and think it shouldnt be different on windows server 2008. One thing you need to know is that internet explorer will always give HTTP 500 error and you need to use firefox. With  

    http://servername/olap/msmdpump.dll
     on firefox you will get a message similar to the one below which shows your set up is ok. 

    Please let me know if you need more information

     

    <soap:Envelope>
    −
    <soap:Body>
    −
    <soap:Fault>
    <faultcode>XMLAnalysisError.0xc10e0002</faultcode>
    <faultstring>Parser: The syntax for 'GET' is incorrect.</faultstring>
    −
    <detail>
    <Error ErrorCode="3238920194" Description="Parser: The syntax for 'GET' is incorrect." Source="Unknown" HelpFile=""/>
    </detail>
    </soap:Fault>
    </soap:Body>
    </soap:Envelope>

     

    Regards 'Dotun

    • Edited by Dotun Adeagbo Friday, October 8, 2010 8:52 AM update
    • Proposed as answer by Dotun Adeagbo Friday, October 8, 2010 8:52 AM
    Friday, October 8, 2010 8:51 AM
  • Any assistance here.

    JG4 - solutions only

    Tuesday, May 20, 2014 3:21 PM