none
Unable to access the reports from SSRS reports deployed in server RRS feed

  • Question

  • Hi All,

    Facing issue while accessing the SSRS reports,Data source i am using Webservice.Data base connection Success.

    Error:

    • An error has occurred during report processing. (rsProcessingAborted)
      • The execution failed for the shared data set 'CorrectiveActionsDataSet'. (rsDataSetExecutionError)
        • Query execution failed for dataset ''. (rsErrorExecutingCommand)
          • Failed to prepare web request for the specified URL. (rsXmlDataProviderError)
            • The underlying connection was closed: An unexpected error occurred on a send.
              • Unable to read data from the transport connection: An existing connection was forcibly closed by the remote host.
                • An existing connection was forcibly closed by the remote host

    Monday, October 21, 2019 4:55 AM

Answers

  • Hi All,

    This Issue resolved by  changing TLS values from registry as we have up to TLS 1.0..

    Started working Reports.

    Thanks

    Wednesday, November 6, 2019 12:35 PM
  • Hi All,

    This Issue resolved by  changing TLS values from registry as we have up to TLS 1.0..

    i am able to access reports from "report manager url"

    Thanks

    Wednesday, November 6, 2019 12:41 PM

All replies

  • Hi All,

    I am facing issue while accessing the reports ,tested the DB connection it is fine ,Data source want to check but using Service we are preparing the data set,we have accessed the url which is provided under Data source(ProjectReportingservice.svc) it is accessing.

    Error details as follows:

    Microsoft.ReportingServices.ReportProcessing.ProcessingAbortedException: An error has occurred during report processing. ---> Microsoft.ReportingServices.ReportProcessing.DataSetExecutionException: The execution failed for the shared data set 'VerificationAndValidationTestDataSet'. ---> Microsoft.ReportingServices.ReportProcessing.ReportProcessingException: Query execution failed for dataset ''. ---> Microsoft.ReportingServices.DataExtensions.XmlDP.XmlDPException: Failed to prepare web request for the specified URL. ---> System.Net.WebException: The underlying connection was closed: An unexpected error occurred on a send. ---> System.IO.IOException: Unable to read data from the transport connection: An existing connection was forcibly closed by the remote host. ---> System.Net.Sockets.SocketException: An existing connection was forcibly closed 

    Friday, October 18, 2019 9:44 AM
  • Hi Srivalli,

    According the error description, you could try:

    go to: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\Microsoft\.NETFramework\v4.0.30319

    Right click on the name of the folder (the v4.0.30319 folder) and select New, then DWORD. Give it the name of SchUseStrongCrypto and the Value of 1. Exit the Registry Editor, then restart your machine.

    Take reference to :How resolve An existing connection was forcibly closed by the remote host in SSRS Report

    Regards,

    Lukas


    MSDN Community Support Please remember to click Mark as Answer; the responses that resolved your issue, and to click Unmark as Answer if not. This can be beneficial to other community members reading this thread. If you have any compliments or complaints to MSDN Support, feel free to contact MSDNFSF@microsoft.com.

    Monday, October 21, 2019 1:35 AM
  • Hi

    This looks like an issue with Datasets, What is the source of the datasets - Check whether the credentials of the dataset are configured properly.

    Hope this is helpful !!

    Thank you


    If this post helps to resolve your issue, please click the "Mark as Answer" of that post and/or click Answered "Vote as helpful" button of that post. By marking a post as Answered and/or Helpful, you help others find the answer faster.

    Monday, October 21, 2019 1:54 PM
  • Hi All,

    This Issue resolved by  changing TLS values from registry as we have up to TLS 1.0..

    Started working Reports.

    Thanks

    Wednesday, November 6, 2019 12:35 PM
  • Hi All,

    This Issue resolved by  changing TLS values from registry as we have up to TLS 1.0..

    i am able to access reports from "report manager url"

    Thanks

    Wednesday, November 6, 2019 12:41 PM