none
Problem with parameter containing alphanumeric values ssrs2012 RRS feed

  • Question

  • Hi I have a parameter(text) that contains some alphanumeric values e.g 'A1' amidst other alpha values e.g.'aa', 'Ah'

    When report runs using alpha values then data returned when using alphanumeric values no data returned.

    The parameter is not multi value.

    regards

    Wednesday, August 21, 2019 8:53 PM

Answers

  • Maybe there is no data to match 'A1'. Run your query and see if there is any matching data.

    A Fan of SSIS, SSRS and SSAS

    • Marked as answer by ghw123 Wednesday, August 21, 2019 9:58 PM
    • Unmarked as answer by ghw123 Wednesday, August 21, 2019 9:59 PM
    • Marked as answer by ghw123 Wednesday, August 21, 2019 9:59 PM
    Wednesday, August 21, 2019 9:20 PM

All replies

  • Maybe there is no data to match 'A1'. Run your query and see if there is any matching data.

    A Fan of SSIS, SSRS and SSAS

    • Marked as answer by ghw123 Wednesday, August 21, 2019 9:58 PM
    • Unmarked as answer by ghw123 Wednesday, August 21, 2019 9:59 PM
    • Marked as answer by ghw123 Wednesday, August 21, 2019 9:59 PM
    Wednesday, August 21, 2019 9:20 PM
  • Thanks for the reply,

    fields hold values but the table has a duplicate record with only the field title

    code1  code    desc        2 title
    A1                                Breathing

    A1        R02   regular

    Not my db so...

    Query runs and parameter returns correct values.

    Thanks for the direction.

    Wednesday, August 21, 2019 10:05 PM