none
Coding problem writing XML-Word text in Windows 10 RRS feed

  • Question

  • Hi All,

    I have distributed a C++ application that writes XML files for Word. It works fine for most of my users but for some of them the text is written as coded. For example, normally my application writes:

    <w:t>1. Dati generali</w:t>

    whereas for these users it writes:

    <w:t>葬&#x02;$h&#x0A;&#x01;</w:t>

    Since all these users run the application in Windows 10, I thought that the problem could be some settings in Windows 10 itself, so I deeply investigated in Windows Control Panel what settings could be (local language, region, etc.), but with no luck.

    Any help would be greatly appreciated.

    Thanks,

    Gianni

    Wednesday, August 28, 2019 11:14 AM

All replies

  • Perhaps a string does not contain a valid contents before writing to file. Investigate your program too. For example, maybe a memory buffer is managed incorrectly.

    Thursday, August 29, 2019 4:53 AM
  • Thanks Viorel for your reply.

    No, it isn't a problem of the program for sure because it works fine for many users and it writes exactly the same strings for all of them. The problem occurs only for 1 or 2 users and in these cases all the strings appear as the one I wrote in my previous post.

    That's why I'm pretty sure that it is due to a condition (setting) on those users Windows.

    Any idea?

    Thanks again.


    • Edited by Georox Thursday, August 29, 2019 11:50 AM
    Thursday, August 29, 2019 11:49 AM