none
After upgrading asp.net core mvc 2.2 to 3.0 application deployed into IIS 7.5, 8.5 is not working RRS feed

  • Question

  • After upgrading asp.net core 2.2 to 3.0. It is perfectly working in my local machine but after deploying into IIS 7.5, 8.5 it is not working showing the following error message:

    500 - Internal server error. There is a problem with the resource you are looking for, and it cannot be displayed.

    Steps that i did:

    1. after upgrading to asp.net core 3.0 it was successfully working in my local machine.
    2. installed ASP.NET Core Runtime 3.0.1 hosting bundle in server machine
    3. ran the application but it has not worked getting 500 Internal server error.
    4. uninstalled the ASP.NET Core Runtime previous versions like 2.2 hosting bundle in server machine
    5. again tried still getting the same 500 Internal server error
    6. went to iis log files and got the following info but i did not understand that

                    #Software: Microsoft Internet Information Services 8.5

                 Version: 1.0

                 Date: 2019-12-09 08:53:29

                 Fields: date time s-ip cs-method cs-uri-stem cs-uri-query s-port cs-                   username c-ip cs(User-Agent) cs(Referer) sc-status sc-substatus sc-                 win32-status time-taken

                       2019-12-09 08:53:29 ServerIP GET / - 99 - clientIP Mozilla/5.0+                                 (Windows+NT+10.0;+WOW64)+AppleWebKit/537.36+(KHTML,+like+Gecko)+Chrome/78.0.3904.108+Safari/537.36 - 500 21 13 171 2019-12-09 08:53:29 ServerIP GET /favicon.ico - 99 - clientIP Mozilla/5.0+(Windows+NT+10.0;+WOW64)+AppleWebKit/537.36+                       (              KHTML,+like+Gecko)+Chrome/78.0.3904.108+Safari/537.36 https://ServerIP:99/ 500 21 13 46

    7.My Web Config Code                  

    <configuration>
                  <system.webServer>
                    <handlers>
                      <add name="aspNetCore" path="*" verb="*" modules="AspNetCoreModule2" 
                          resourceType="Unspecified" />
                    </handlers>
                    <aspNetCore processPath="dotnet" requestTimeout="00:05:00" arguments=".\Web.dll" 
                                  stdoutLogEnabled="true" stdoutLogFile=".\logs\stdout" 
                                  forwardWindowsAuthToken="false" hostingModel="inprocess"/>


                 </system.webServer>
          </configuration>

    8. My Web.csproj file code

      

          <PropertyGroup>
                       <TargetFramework>netcoreapp3.0</TargetFramework>
           </PropertyGroup>

    9.   I got following windows system log message

           

           The following fatal alert was received: 46.

          A fatal alert was received from the remote endpoint. The TLS protocol defined fatal alert code is 46.

    10. previous asp.net core 2.2 worked well in my server machine.

         

    Monday, December 9, 2019 4:05 PM

Answers

All replies

  • I found the solution. It's a certificate issue i created a new Certificate then it is working fine now
    Tuesday, December 10, 2019 9:15 AM
  • Hi Shravan Sangishetti,
    I am glad you have got your solution. We appreciated you shared us your solution. And we also hope you can mark it as an answer. By marking a post as Answered, you help others find the answer faster.
    Best Regards,
    Daniel Zhang


    MSDN Community Support
    Please remember to click "Mark as Answer" the responses that resolved your issue, and to click "Unmark as Answer" if not. This can be beneficial to other community members reading this thread. If you have any compliments or complaints to MSDN Support, feel free to contact MSDNFSF@microsoft.com.

    Thursday, December 19, 2019 7:28 AM