locked
Cannot run any simulation at all. RRS feed

  • Question

  • Hello, I've groked a forum but couldn't find an answer to my question, so here it is.

    In a nutshell: I cannot run any simulation.
    When I load any project from samples, e.g. lab1 from courseware or create it from scratch myself & when I try to run it, I get an error:

    Error Loading Diagram
    Unable start configured partners
    Code s:Receiver
    Reason System.Exception: Failed to create services using manifest: http://serge-csg7wztor:50000/mountpoint/6c8e6a8b-1806-41d8-bc54-29d13d9dbb24/IRobot.Create.Simulation.Manifest.xml: Failed Contracts: http://schemas.microsoft.com/robotics/2006/04/simulationengine.html

    ---
    More specifically in Run window I get something like the following:
    "Failed loading proxy assembly d:\msrs 1.5\bin\simulationengine.proxy.dll, it will not be included..."
    "Failed service contract query. Refreshing cache and retrying. Contract http://schemas.microsoft.com/robotics/...."
    But these things are in green, so I suppose they are not as bad.
    But the following is in red:
    "System.TypeInitializationException: The Type initializer for 'Dss.Transforms.TransformSimulationEngine.Transforms...
    File name: 'Microsoft.Xna.Framework, ...
    at Dss.Transforms.TransformSimulationEngine.Transforms.Register()..."

    Can you tell me what's wrong? Is it something related to Xna?
    How do I get it then?

    I have MSVS2008 Pro & .NET 1.1, 2.0, 3.0, 3.5 & DirectX SDK (March 2008) on Windows 2003 Server x64.
    Can I run MSRS with this configuration?
    Tuesday, April 1, 2008 1:14 PM

Answers

All replies