none
Schema refresh within Azure data sync not working

    Întrebare

  • Dear Sirs

    The data sync is setup and working happily.

    However, I've just added some new tables to the hub database and need to refresh the schema to include these with one of my sync groups.

    When I click "refresh" it stays stuck on "processing" and never actually refreshes the schema.

    Please help.

    Kind regards

    Kevin

    6 septembrie 2016 15:20

Răspunsuri

  • Ok, so I have 3 databases in Azure.  2 the schema refreshed, one wouldn't though had done previously.

    Further investigation revealed that the one having the problem was setup as a basic SQL database.  I upgraded to an S1 and voila, the schema refreshed in seconds.

    • Marcat ca răspuns de Acara UK 7 septembrie 2016 10:24
    7 septembrie 2016 10:23

Toate mesajele

  • A quick update

    Have deleted the two new tables from the hub and tried to refresh again.  Still not refreshing.

    Sync group id: b1707ac8-7a2d-4e88-ba75-7c4305901768_North Europe

    sub id: 4e84d0b5-8515-47f9-9aec-14ebd0b23bf9 

    Thanks in advance

    Kevin

    6 septembrie 2016 15:51
  • is this involve on premise SQL Server?

    and if so, make sure you have table with primary key

    6 septembrie 2016 22:47
  • Ok, so I have 3 databases in Azure.  2 the schema refreshed, one wouldn't though had done previously.

    Further investigation revealed that the one having the problem was setup as a basic SQL database.  I upgraded to an S1 and voila, the schema refreshed in seconds.

    • Marcat ca răspuns de Acara UK 7 septembrie 2016 10:24
    7 septembrie 2016 10:23
  • Hii have an S1 database that is not refreshing schema just submitted <g class="gr_ gr_13 gr-alert gr_gramm gr_inline_cards gr_run_anim Grammar only-ins doubleReplace replaceWithoutSep" data-gr-id="13" id="13">support</g> request. Do you have any ideas what might be the problem and do have primary keys


    16 mai 2018 09:20