none
Informatiile din raportul dupa defragmentare

  Întrebare

 •  Buna ziua,

  In raportul primit dupa defragmentarea hard-discului exista un capitol "Files that did not defragment". Comparand cu rapoarte anterioare, constat ca unele pozitii sunt neschimbate ca volum si nume fisier, dar cu numarul de fragmente diferit, ori apar "noutati". As vrea sa consult un material din care sa ma lamuresc cum sa "citesc" raportul si ce s-ar putea face pentru remedieri. Am incercat pe Internet, dar fara prea mare rezultat. Ceva ca tutorialul "Demystifying the Windows Registry" din www.bleeping.computer.com ar fi grozav.

  Orice sfat ar fi binevenit. Ma folosesc de un calculator cu sistem de operare Windows XP Home.

  Intotdeauna m-am incurcat la plasarea mesajului meu in sectiunea corecta. Este foarte probabil sa se intample si de data aceasta, motiv pentru care va solicit ajutorul. Va multumesc.

                                                                                                                          Ionel Maxim

  luni, 7 iulie 2014 17:21

Toate mesajele

 • Fisierele care nu se pot defragmenta in timpul rularii Windows sunt de regula fisiere utilizate de sistemul de operare. Pentru defragmentarea acestora este necesara utilizarea unui program de defragmentare care poate fi configurat sa efectueze defragmentarea acelor fisiere la pornirea PC-ului, inainte de intrarea in Windows.

  Un tutorial foarte bine scris despre defragmentare este disponibil aici :

  http://www.programecalculator.ro/ce-este-defragmentarea-fragmentarea/


  Cosmin Tataru | Contact: http://cosmin.tel

  marți, 23 septembrie 2014 10:50