none
Cum pot sa instalez SP3 pe un computer cu procesor AMD? RRS feed

  • Întrebare

  • Salut, folosesc windows Xp si de curand am intampinat o problema.Am fost selectat ca beta tester la jocul Age of empires online, lucru mai putin important, si sunt nevoit sa descarc games for windows LIVE.Totul bine si frumos pana la instalare, imi cere SP3.A descarcat SP3 si totul merge bine pana aproape de jumatatea instalarii, cand se opreste la ''Creating restore point'', sta asa cateva minute bune cand in sfarsit instalarea esueaza.Am cautat pe google aceasta problema si se pare ca se intampla multor persoane ce au procesor AMD. Intrebarea mea este ce-a din titul si daca exista vreaun patch sau ceva ce ar putea sa ma ajute sa trec peste aceasta problem si sa instalez SP3, doarece, se pare, multe aplicatii incep sa ceara SP3. Multumesc, si sper sa puteti sa ma ajutati!
    marți, 26 aprilie 2011 16:30

Răspunsuri

  • Ok,

     

    1. la services.msc Stop și după aceea Start la serviciul de Automatic Updates

    2. din log-ul pe care mi l-ai dat pare a fi ok, dar verifică data și ora din Windows să fie setate corect

    3. eroarea din log spune: "Windows is unable to connect to the automatic updates service" . rezultă deci că ar fi o problemă de conectivitate:

    • oprește orice antivirus / firewall (3rd party, pe cel de Windows lasă-l activ)
    • dacă te conectezi la internet printr-un router fie caută și dezactivează temporar firewall-ul router-ului sau, mai sigur, conectează cu fir direct (bypass-ează router-ul)

    4. la services.msc caută Background Intelligent Transfer Service. Stop & Start  și setează pe automatic. Fă la fel și pentru serviciul de Automatic Updates

    5. du-te la Start - Run scrie regsvr32 wupdinfo.dll și apasă Enter

    6. Descarcă și instalează un Internet Explorer 8 de aici http://windows.microsoft.com/en-US/internet-explorer/products/ie/home și fă următoarele setări în IE:

    7. Încearcă din nou să reinstalezi Service Pack-ul.

     

    Succes!


    Denis | Marchează ca răspuns postarea care te-a ajutat!
    • Marcat ca răspuns de AionSkull miercuri, 27 aprilie 2011 18:36
    miercuri, 27 aprilie 2011 17:11
  • Uita de asta!!!Am reusit..........Am reinstalat windowsul si totul e perfect mersi pt ajutor!
    • Marcat ca răspuns de Denis Chiurtu miercuri, 27 aprilie 2011 19:14
    miercuri, 27 aprilie 2011 18:36

Toate mesajele

  • Salutari,

    Problema de care mentionezi cred ca e cea descrisa la http://support.microsoft.com/?kbid=953356

    Incearca mai intai sa aplici update-ul KB953356 - http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyId=230796A7-54D6-4C31-BDA3-EFD2F7E87A8C si apoi incearca sa instalezi SP3.

    Sa ne spui daca a functionat.

    miercuri, 27 aprilie 2011 01:29
  • Aceeasi problema

    In plus, am incercat metodele care le-au sugerat in acea descriere ca mi-ai dat-o.Si nu am acel fisier in registru, deci cred ca acea problema este exclusa, trebuie sa fie altceva.Poate in legature cu procesorul meu AMD, desi unii sustin ca si ei au procesor AMD dar nu au intampinat probleme la instalarea SP3-ului

    miercuri, 27 aprilie 2011 05:14
  • Salut

     

    Re-inițiează instalarea și atunci când se oprește (hangs) deschide un Task Manager, mergi la tab-ul de Procese și dă-i End Process la Regsvr32.exe.

    Teoretic ar trebui după un timp s-o ia din loc.

     

    Succes!


    Denis | Marchează ca răspuns postarea care te-a ajutat!
    miercuri, 27 aprilie 2011 06:13
  • Am incercat dar nu am nici un proces cu acel nume :(
    miercuri, 27 aprilie 2011 06:30
  • Ok, încearcă să realizezi câteva din lucrurile de aici http://support.microsoft.com/kb/950717


    mai precis, m-aș uita atent la:

    2. Dacă aveţi următoarele actualizări pe computer, eliminaţi-le

    4. Dacă executaţi un software antivirus, dezactivaţi-l


    dar citește tot KB-ul cu atenție că poate îți vine vreo idee

     

    După ce încerci să implementezi acțiunile descrise în KB încearcă din nou o instalare. Dacă tot nu merge postează pe forum conținutul fișierelor %windir%\WindowsUpdate.log și/sau  %windir%\svcpack.log, poate găsim vreun cod de eroare de la care să pornim un troubleshooting.

     

     


    Denis | Marchează ca răspuns postarea care te-a ajutat!
    miercuri, 27 aprilie 2011 06:52
  • Tot nu a mers:(

    Imi poti spune unde as putea gasi acele fisiere?:D


    EDIT:Am dat un search in tot PC-ul cu numele celor doua fisiere, si am gasit ceva dar cu nume diferit:''WindowsUpdate'' si ''svcpack''.Sa le postez pe astea?
    miercuri, 27 aprilie 2011 07:20
  • Dacă mergi la Start -> Run și scrii %windir% îți va deschide directorul în care este instalat Windows-ul (win dir), care deobicei este C:\Windows (dar poate diferi în funcție de numărul de partiții și alte aspecte)

    În concluzie, log-urile sunt în C:\Windows\WindowsUpdate.log și/sau C:\Windows\svcpack.log și pot fi deschise cu Notepad.

    Le așteptăm ca pâinea caldă! :)


    Denis | Marchează ca răspuns postarea care te-a ajutat!
    miercuri, 27 aprilie 2011 07:28
  • Woah, nu exista nici o modalitate sa postez direct fisierul?Logurile sunt atat de mari incat se blocheaza cand vreau sa dau submit la post
    miercuri, 27 aprilie 2011 16:07
  • Ba da sigur, poți să-ți faci un cont pe SkyDrive și ai 25 GB spațiu online în care poți să-ți găzduiești orice gen de fișiere vrei  http://explore.live.com/windows-live-skydrive.

     

    Ar fi foarte bine să marchezi în acele log-uri ora la care ai încercat instalarea Service Pack-ului; deschide-le în notepad și scrie în dreptul lor ceva de genul: <!-- Installing Service Pack -->.


    Denis | Marchează ca răspuns postarea care te-a ajutat!
    miercuri, 27 aprilie 2011 16:24
  • Nu ma lasa sa incarc nici un fisier.Orcum uite, sunt 100% sigur ca asta e logul pentru cand am incercat.L-am luat doar pe el doarece nu ma lasa sa postez totul cu copy si paste.Sper ca ajuta, a, si apropo:Nu am internet explorer instalat deoarece cere si el actualizari si cica nu gaseste browserul stabilit

    ''2011-04-27    19:00:09:718    1128    d78    Report    REPORT EVENT: {E92B5F11-9612-4E9B-8C82-6AE1EB8A6077}    2011-04-27 19:00:04:703+0300    1    148    101    {00000000-0000-0000-0000-000000000000}    0    80248015    AutomaticUpdates    Failure    Software Synchronization    Windows Update Client failed to detect with error 0x80248015.
    2011-04-27    19:00:09:718    1128    d78    Report    REPORT EVENT: {484A8492-7880-4E52-BA90-89C20FB75A79}    2011-04-27 19:00:04:703+0300    1    149    102    {00000000-0000-0000-0000-000000000000}    0    0    AutomaticUpdates    Failure    Software Synchronization    Unable to Connect: Windows is unable to connect to the automatic updates service and therefore cannot download and install updates according to the set schedule. Windows will continue to try to establish a connection.''

    miercuri, 27 aprilie 2011 16:42
  • ok,

    încearcă să mergi la start -> run scrie services.msc și apasă Enter .

    în fereastra nou deschisă caută Automatic Updates (trebuie să fie printre primele) - right click -> Properties - setează-l pe Automatic.

    dă-i un restart și încearcă din nou cu SP3.

     

    Mă mai gândesc și la altceva între timp; spune-mi dacă merge.

    succes!


    Denis | Marchează ca răspuns postarea care te-a ajutat!
    miercuri, 27 aprilie 2011 16:47
  • Ahh, firar este deja pe automatic...
    miercuri, 27 aprilie 2011 16:52
  • Ok,

     

    1. la services.msc Stop și după aceea Start la serviciul de Automatic Updates

    2. din log-ul pe care mi l-ai dat pare a fi ok, dar verifică data și ora din Windows să fie setate corect

    3. eroarea din log spune: "Windows is unable to connect to the automatic updates service" . rezultă deci că ar fi o problemă de conectivitate:

    • oprește orice antivirus / firewall (3rd party, pe cel de Windows lasă-l activ)
    • dacă te conectezi la internet printr-un router fie caută și dezactivează temporar firewall-ul router-ului sau, mai sigur, conectează cu fir direct (bypass-ează router-ul)

    4. la services.msc caută Background Intelligent Transfer Service. Stop & Start  și setează pe automatic. Fă la fel și pentru serviciul de Automatic Updates

    5. du-te la Start - Run scrie regsvr32 wupdinfo.dll și apasă Enter

    6. Descarcă și instalează un Internet Explorer 8 de aici http://windows.microsoft.com/en-US/internet-explorer/products/ie/home și fă următoarele setări în IE:

    7. Încearcă din nou să reinstalezi Service Pack-ul.

     

    Succes!


    Denis | Marchează ca răspuns postarea care te-a ajutat!
    • Marcat ca răspuns de AionSkull miercuri, 27 aprilie 2011 18:36
    miercuri, 27 aprilie 2011 17:11
  • Of domane, instalarea sta pe loc parca la ''Installing Internet Explorer Core Components'' ii ia mult de obicei?
    miercuri, 27 aprilie 2011 17:31
  • Ahh numai pot...:( O sa reinstalez windowsul...Tocmai ce am aflat ca l-am instalat de vreo patru ori in aceeasi partitie fara sa-l sterg vreaodata.

    Mai bine reinstalez windowsul nu?

    miercuri, 27 aprilie 2011 17:42
  • Uita de asta!!!Am reusit..........Am reinstalat windowsul si totul e perfect mersi pt ajutor!
    • Marcat ca răspuns de Denis Chiurtu miercuri, 27 aprilie 2011 19:14
    miercuri, 27 aprilie 2011 18:36
  • :) dacă ai fi spus de la început că pe C-ul tău se bat 4 Windows-uri asta ar fi fost soluția care ți-aș fi dat-o.

    Mă bucur că ai reușit și te așteptăm la noi de fiecare dată când ai vreo problemă

    Toate bune,


    Denis | Marchează ca răspuns postarea care te-a ajutat!
    miercuri, 27 aprilie 2011 19:14