none
Help, i need some help... RRS feed

  • Pergunta

  • Hi, I´m beginer developer for MOSS,
    This is my scenario:
    I have one virtual server, he has the MOSS in this server, and I have IIS 7.5, SQL Enterprise; everything in this server. In local machine, my machine there are Visual Studio 2008, and when i start deploy, this hapened:
    "Error: System.ServiceModel.ProtocolException
    The content type text/html; charset=utf-8 of the response message does not match the content type of the binding (text/xml; charset=utf-8). If using a custom encoder, be sure that the IsContentTypeSupported method is implemented properly. The first 1024 bytes of the response were: '<html>
        <head>
            <title>The handle is invalid. (Exception from HRESULT: 0x80070006 (E_HANDLE))</title>
            <style>
             body {font-family:"Verdana";font-weight:normal;font-size: .7em;color:black;}
             p {font-family:"Verdana";font-weight:normal;color:black;margin-top: -5px}
             b {font-family:"Verdana";font-weight:bold;color:black;margin-top: -5px}
             H1 { font-family:"Verdana";font-weight:normal;font-size:18pt;color:red }
             H2 { font-family:"Verdana";font-weight:normal;font-size:14pt;color:maroon }
             pre {font-family:"Lucida Console";font-size: .9em}
             .marker {font-weight: bold; color: black;text-decoration: none;}
             .version {color: gray;}
             .error {margin-bottom: 10px;}
             .expandable { text-decoration:underline; font-weight:bold; color:navy; cursor:hand; }
            </style>
        </head>

        <body bgcolor="white">

                <span><H1>Server Error in '/' Application.<hr width=100% size=1 color=silver></H1>

      '."
    What i make wrong...??? Please i need help...
    Emerson

    quinta-feira, 2 de julho de 2009 19:27

Respostas

Todas as Respostas