none
Top Link Bar- Webpage not found, need help RRS feed

  • Question

  • When I create a top link bar it always pops up with an error when I click on it.

    My site is "/sites/testsite"

    when I create the top link bar I use "http://sites/testsite/page1"

    In the description I use "page1"


    I'm assuming that this error is popping up because the web address "http://sites/testsite/page1" doesn't exist anywhere else. How do I get this to work?

    Monday, September 9, 2019 5:50 PM

All replies

  • I figured it out, I needed to go to site pages and create the page. that was the issue.
    Monday, September 9, 2019 11:39 PM
  • Yes... congratulations!

    Justin Liu Office Apps & Services MVP, MCSE
    Senior Software Engineer
    Please Vote and Mark as Answer if it helps you.

    Tuesday, September 10, 2019 1:06 AM
  • Hi,

    Congratulations on solving this issue and thanks for sharing your solution.

    You can mark your latest reply as the answer.

    It will do great help to those who meet the similar question in this forum.

    Thanks again for your contribution.

    Best regards,

    Chelsea Wu


    Please remember to mark the replies as answers if they helped. If you have feedback for TechNet Subscriber Support, contact tnmff@microsoft.com.

    SharePoint Server 2019 has been released, you can click here to download it.
    Click here to learn new features. Visit the dedicated forum to share, explore and talk to experts about SharePoint Server 2019.

    Tuesday, September 10, 2019 1:49 AM