none
Trying to access EWS of my Corporate Office 365 account and getting HTTP 404 RRS feed

  • Question

  • Hi Guys, its my first post here.

    I´m tried 3 days to connect on my EWS account and get the bellow error

    Can you guys help me ?

    Thanks

    ---[HTTP request - https://outlook.office365.com/EWS/exchange.asmx]---
    Accept: [text/xml, multipart/related]
    Authorization: [Basic cGF1bG9nckByb29tbWVlLm9ubWljcm9zb2Z0LmNvbTp4cHRvQDEyMw==]
    Content-Type: [text/xml; charset=utf-8]
    SOAPAction: ["http://schemas.microsoft.com/exchange/services/2006/messages/GetServerTimeZones"]
    User-Agent: [JAX-WS RI 2.2.4-b01]
    <?xml version="1.0" ?><S:Envelope xmlns:S="http://schemas.xmlsoap.org/soap/envelope/"><S:Header><t:RequestServerVersion xmlns:t="http://schemas.microsoft.com/exchange/services/2006/types" Version="Exchange2010"></t:RequestServerVersion></S:Header><S:Body><GetServerTimeZones xmlns="http://schemas.microsoft.com/exchange/services/2006/messages" xmlns:ns2="http://schemas.microsoft.com/exchange/services/2006/types"><Ids><ns2:Id>Eastern Standard Time</ns2:Id></Ids></GetServerTimeZones></S:Body></S:Envelope>--------------------
    ---[HTTP response - https://outlook.office365.com/EWS/exchange.asmx - 404]---
    null: [HTTP/1.1 404 Not Found]
    Cache-Control: [private]
    Content-Length: [0]
    Date: [Thu, 21 Aug 2014 15:11:51 GMT]
    request-id: [bf2579a9-fcc1-4cf7-b56d-d29c61584df4]
    Server: [Microsoft-IIS/8.0]
    Set-Cookie: [ClientId=FWUALEJIZEORLHYLDQKQ; expires=Fri, 21-Aug-2015 15:11:50 GMT; path=/; HttpOnly]
    X-AspNet-Version: [4.0.30319]
    X-CasErrorCode: [DomainNotFound]
    X-FEServer: [GRUPR80CA010]
    X-Powered-By: [ASP.NET]
    --------------------

    Thursday, August 21, 2014 3:15 PM

Answers

All replies