none
גרף לא לינארי (אבל גם לא לוגריטמי) RRS feed

  • שאלה

  • שלום לכולם 

    אני צריך בבקשה עזרה עם אובייקט גרף.

    אני צריך להגיע למצב שהסקלה של ציר X עולה בקפיצות של 100 אבל המרווחים בניהם הולכים וגדלים,

    הבעיה שאני לא מצליח ליצור ציר X כזה

    אם משהו יודע או יכל לעזור ברעיון זה יהיה מעולה 

    בכל מקרה תודה על כל עזרה ...

    יום רביעי 13 יולי 2016 08:59

כל התגובות

  • אהלן חן

    אתה יכול לתת לנו אינפורמציה יותר מעשית

    יש כניראה יותר ממיארד מחלקות שונות לעבודה עם גרפים בשוק.

    אנא צרף קוד רלוונטי של מה שניסת לעשות, פירוט של איזה מחלקה אתה עובד איתה.
    המילה אובייקט קצת לא לא רלוונטית מכיוון שאנחנו צריכים את המחלקה ממנה יצרת את המופע של האובייקט - אובייקט הוא מופע של מחלקה.

    אם לא קיימת אופציה מובנית במחלקה שאיתה אתה עובד אז תמיד אפשר להרחיב את המחלקה וליצור מחלקה חדשה שתכלול את התכונות שאתה מבקש (לפעמים זה מורכב יותר ולפעמים פשוט מאוד). אני מנחש שאם מדובר במחלקה וותיקה אז יש לה אפשרות מובנית של שינוי קנה המידה


    signature   Ronen Ariely
     [Personal Site]    [Blog]    [Facebook]    [Linkedin]

    יום רביעי 13 יולי 2016 15:28
    מנחה דיון
  • שלום לך רונן 

    וקודם כל תודה מראש על עזרתך ...

    אני אתן הקדמה קטנה, אני לא מתכנת מקצועי אני מתעסק בזה יותר כתחביב ובגדול למדתי לבד כך שהרמה שלי לא של אחד שמתעסק או למד זאת בצורה מקצועית .

    לעניין המידע רציתי להוסיף תמונות וקישורים שיסבירו מצוין אך האתר לא נתן לי אפשרות עד שיאמתו את המשתמש (ככה היה כתוב)

    בכל מקרה אני השתמשתי במונח "אובייקט" כשאני מתכוון לקונטרול הויזואלי Chart מתוך ה Toolbox ב VS.

    קטע הקוד שיש לי לצרף הוא רק הקטע שמכניס את הנתונים שלי לתוך הגרף וזה הקוד:

    chart.Series[0].Points.Clear();
                int currentflow = 0, pstati = 0, psheari = 0;
                double ans = 0, hr, hf;
                currentflow = int.Parse(tbAnsFlow.Text);
                psheari = int.Parse(tbPSheari.Text);
                pstati = int.Parse(tbPStatic.Text);
    
                for (int i = 0; i <= pstati; i++)
                {
                    hr = (pstati - i);
                    hf = (pstati - psheari);
                    ans = hr / hf;
                    ans = (Math.Pow(ans, 0.54)) * currentflow;
                    chart.Series[0].Points.AddXY(ans, i);
                    if (i == int.Parse(tbPSheariToCalc.Text))
                    {
                        chart.Series[0].Points[i].MarkerStyle = MarkerStyle.Circle;
                        chart.Series[0].Points[i].MarkerSize = 8;
                        chart.Series[0].Points[i].MarkerColor = Color.Black;
                        chart.Series[0].Points[i].LabelAngle = 0;
                        chart.Series[0].Points[i].Label = Math.Round(ans).ToString();
                        chart.Series[0].Points[i].LabelBorderColor = Color.Black;
                        chart.Series[0].Points[i].LabelBackColor = Color.WhiteSmoke;
                        tbAnsFlowCalc.Text = Math.Round(ans).ToString();
                    }
                }

    הנתונים : pstati = 105, psheri = 90, currentflow = 447.

    הגרף שיוצא הוא:

    ואני צריך אותו קו ישר יורד ...

    ניתן להשיג את זה על ידי יחס הפוך בציר ה X שפה כל הבעיה שלי אני צריך לגרום לציר ה X להיראות אחרת קצת ע"י סקלה שונה

    זאת אומרת לגרום באיזה שהיא דרך לקונטרול לחשב את הסקלה לא בצורה לינארית (אבל גם לא לוגריטמית) אני צריך משהו כמו X=Nn*1.85

    אני אסביר אני צריך שהשנתה הראשונה תיהיה במרחק X מציר ה Y והשנתה הבאה תיהיה במקחר X*1.85 מהראשונה ...

    זא אמור להיראות כך :


    הגרף בתמונה השניה הוא בדיוק הגרף שאני צריך הוא גם מייצג את אותה פונקציה שאני צריך פשוט את התמונה הזאת הורדתי מהאינטרנט

    אני אשמח לשמוע שיש משהו שידע איך עושים זאת ...

    ושוב אני לא יכל לצרף תמונות  :(
    • נערך על-ידי L.Hen יום רביעי 13 יולי 2016 18:52
    יום רביעי 13 יולי 2016 17:42
  • שלום לך רונן 

    וקודם כל תודה מראש על עזרתך ...

    אני אתן הקדמה קטנה, אני לא מתכנת מקצועי אני מתעסק בזה יותר כתחביב ובגדול למדתי לבד כך שהרמה שלי לא של אחד שמתעסק או למד זאת בצורה מקצועית .

    לעניין המידע רציתי להוסיף תמונות וקישורים שיסבירו מצוין אך האתר לא נתן לי אפשרות עד שיאמתו את המשתמש (ככה היה כתוב)

    בכל מקרה אני השתמשתי במונח "אובייקט" כשאני מתכוון לקונטרול הויזואלי Chart מתוך ה Toolbox ב VS.

    קטע הקוד שיש לי לצרף הוא רק הקטע שמכניס את הנתונים שלי לתוך הגרף וזה הקוד:

    chart.Series[0].Points.Clear();
                int currentflow = 0, pstati = 0, psheari = 0;
                double ans = 0, hr, hf;
                currentflow = int.Parse(tbAnsFlow.Text);
                psheari = int.Parse(tbPSheari.Text);
                pstati = int.Parse(tbPStatic.Text);
    
                for (int i = 0; i <= pstati; i++)
                {
                    hr = (pstati - i);
                    hf = (pstati - psheari);
                    ans = hr / hf;
                    ans = (Math.Pow(ans, 0.54)) * currentflow;
                    chart.Series[0].Points.AddXY(ans, i);
                    if (i == int.Parse(tbPSheariToCalc.Text))
                    {
                        chart.Series[0].Points[i].MarkerStyle = MarkerStyle.Circle;
                        chart.Series[0].Points[i].MarkerSize = 8;
                        chart.Series[0].Points[i].MarkerColor = Color.Black;
                        chart.Series[0].Points[i].LabelAngle = 0;
                        chart.Series[0].Points[i].Label = Math.Round(ans).ToString();
                        chart.Series[0].Points[i].LabelBorderColor = Color.Black;
                        chart.Series[0].Points[i].LabelBackColor = Color.WhiteSmoke;
                        tbAnsFlowCalc.Text = Math.Round(ans).ToString();
                    }
                }

    הנתונים : pstati = 105, psheri = 90, currentflow = 447.

    הגרף שיוצא הוא:

    ואני צריך אותו קו ישר יורד ...

    ניתן להשיג את זה על ידי יחס הפוך בציר ה X שפה כל הבעיה שלי אני צריך לגרום לציר ה X להיראות אחרת קצת ע"י סקלה שונה

    זאת אומרת לגרום באיזה שהיא דרך לקונטרול לחשב את הסקלה לא בצורה לינארית (אבל גם לא לוגריטמית) אני צריך משהו כמו X=Nn*1.85

    אני אסביר אני צריך שהשנתה הראשונה תיהיה במרחק X מציר ה Y והשנתה הבאה תיהיה במקחר X*1.85 מהראשונה ...

    זא אמור להיראות כך :

    הגרף בתמונה השניה הוא בדיוק הגרף שאני צריך הוא גם מייצג את אותה פונקציה שאני צריך פשוט את התמונה הזאת הורדתי מהאינטרנט

    אני אשמח לשמוע שיש משהו שידע איך עושים זאת ...

    ושוב אני לא יכל לצרף תמונות  :(

    אהלן

    אני אעבור על כמה נקודות שכתבת כדי שנוכל להתקדם הלאה (חלקממה שאני כותב זה משהו כללי ולא קשורא ישירות לשאלה, אני מקווה שזה יתרום לך בהמשך הלימוד מעבר לשאלה)

    >> בגדול למדתי לבד כך שהרמה שלי לא של אחד שמתעסק או למד זאת בצורה מקצועית

    אנשי המקצוע הטובים ביותר בשוק למדו לבד!
    איישטן נכשל בבית הספר בשיעורי מתמטיקה ולמד לבד מתמטיקה ופיזיקה...
    רוב העוסקים במחשבים שמובילים את השוק למדו לבד...
    אי אפשר ללמוד מאחרים משהו שעדיין לא קיים ולכן תמיד מי שירצה להגיע לעלית ולבצע דברים חדשים חייב יכולת ללמוד לבד.

    העובדה שמישהו לומד לא הופכת אותו לפחות מקצועי. מה שחשוב זה צורת הלימוד ולא מי מלמד אותך. רוב האנשים לא יכולים ללמוד לבד ולכן המציאו בתי ספר בהם אמורים לנווט את התלמידים תוך כדי קביעת חוקים ועונשים. שוב אני אדגיש שמי שיכול ללמוד לבד מסודר בדרך כלל יגיע לתוצאה יותר טובה. מילת המפתח כאן היא מסודר!

    זה הבעיה של רוב מי ש"לומד" לבד. רוב האנשים לא יכולים ללמוד לבד בצורה מסודרת והם חושבים שהם לומדים מחשבים כי הם מנסים להעתיק קוד שמישהו אחר כתב או שהם חושבים שהם לומדים ספרות כי הם מעתיקים ספר שמישהו אחר כתב. זה לא לימוד! אם אתה רוצה ללמוד לבד אז אתה צריך לעצור כל מה שאתה עושה, ולמצוא מדריך טוב בחינם באינטרנט או ספר טוב ולהתחיל ללמוד מסודר מדריך אחרי מדריך.... כל מדריך לעבור עמוד אחרי עמוד בלי לדלג! וכל תרגיל שאומרים לך לבצע אז אתה צריך לבצע.

    לימוד לבד זה ייתרון ולא חיסרון (אם אכן לומדים מסודר ויש את היכולת)
    * דרך אגב כל מה שאני יודע למדתי לבד כמובן

    >> לעניין המידע רציתי להוסיף תמונות וקישורים שיסבירו מצוין אך האתר לא נתן לי אפשרות עד שיאמתו את המשתמש (ככה היה כתוב)

    צודק :-)
    זה נועד כדי למצוע אנשים שנכנסים רק כדי לשים קישורים ולפרסם. זה לא מונע כלום ורק מפריע לעבודה בפורום לדעתי

    הפתרון: תעלה את התמונות בכל מקום אחר שאתה רוצה ואז תשים לנו את הקישור בהודעה. אתה יכול לעבוד עם דיסק של גוגל או של OneDrive או כל מקום שמתאים לך. לתמונות זמניות לטובת פורומים אני אהב לעבוד למשל עם האתר החינמי הבא: https://postimage.org

    כיצד לשים קישור בפורום?
    במקום לשים קישור בעזרת הכפתור של הקישור פשוט תשים את הטקסט. אם צריך אתה יכול להוריד את החלק של הפרוטוקול http למשל ואז אין בעיה לשים את הקישור. למשל זה לא נחשב קישור בפורום: www.facebook.com/ronen.ariely אבל זה כן נחשב קישור https://www.facebook.com/ronen.ariely.

    >> בכל מקרה אני השתמשתי במונח "אובייקט" כשאני מתכוון לקונטרול הויזואלי Chart מתוך ה Toolbox ב VS

    רצית ללמוד לבד, לא ככה?

    אז למה לא להתחיעל ללמוד היום

    אי אפשר ללמוד תכנות בשפות שמבוססות על מחלקות בלי להבין מה זה מחלקה. אם אתה עובד עם קונטרול מוכן אז למה לא להגיד קונטרול?

    בכל מקרה כל עוד אנחנו מבינים, אנחנו יכולים לנסות לעשות.

    ** כדי לנחש (וזה רק ניחוש) עם איזה "קונטרול" אתה עובד אנחנו צריכים לדעת איזה template של פרויקט בחרת כשהתחלת את הפרוייקט. איזה סוג של אפליקציה אתה מפתח? האם זו אפליקציית WPF או אולי אפליקציית Console (כניראה שלא כי אין לה גרפים), או אולי אפליקייצ asp.net core או אולי אליקציית ASP.NET MVC ואולי זה משהו אחר...

    האם אתה יודע איסה template של פרוייקט אתה עובד עליו או איסה סוג של אפליקציה (איזה טכנולוגיה) ?

    לסיכום:

    1. נסה להעלות תמונות כמו שהמו שהסברתי :-)
    2. נסה להסביר איזה סוג של אפליקציה אתה מפתח (איזה template בחרת בהתחלה).
    3. שים את העכבר על המילה chart ותלחץ על הכפתור f12. זה יוביל אותך לקוד של המחלקה של האובייקט.

    * chart הוא אובייקט שנוצר כאשר מופע של המחלקה נוצר.
    * אני ממליץ למצוא מדריך טוב מסודר של צעד אחרי צעד גם אם אתה חייב לסיים את האפליקציה, במקביל אתה יכול ללמוד מסודר.


    signature   Ronen Ariely
     [Personal Site]    [Blog]    [Facebook]    [Linkedin]

    יום רביעי 13 יולי 2016 19:23
    מנחה דיון
  • אם אתה עובד עם הקונטרול של פרוייקט windowsforms אז תבדוק את הקישור הבא.

    תוכל לראות דוגמה כיצד משנים את קנה המידה של ציר X או Y בעזרת המאפיין AutoScaleDimensions והמאפיין AutoScaleMode

    http://stackoverflow.com/questions/10622674/chart-creating-dynamically-in-net-c-sharp

    *אם אתה רוצה לשנות את הסכלה של הגרף אתה יכול פשוט לקבוע את הגבולות של הערכים MIN ןכן MAX של כל ציר וזה בצורה עקיפה קובע את הסכלה של הציר.


    signature   Ronen Ariely
     [Personal Site]    [Blog]    [Facebook]    [Linkedin]


    יום רביעי 13 יולי 2016 19:30
    מנחה דיון
  • :)

    אז ככה... כשלמדתי השתדלתי אכן ללמוד מסודר וכך עברתי מדריך מדריך באתר וומאסטר ואכן למדתי הרבה משם.

    אין ספק שאתה צודק בזה שאם אני לא אדבר את השפה הנכונה בתחום הספציפי אז פשוט לא יבינו אותי וטוב שיש אנשים כמוך פה שיש להם את הסבלנות כדי להסביר זאת ... אם אתה מכיר עוד אתר דומה (רצוי בעברית אבל לא חובה) לוובמסטר שמפרט את הדברים אני אשמח 

    אני לא משתמש ביום יום בתכנות ולכן התכנות מתערבב לי עם מושגי היום יום שלי ולכן לא קראתי לו קונטרול מלכתחילה...

    בעניין הפירוט המדויק יותר אז ככה:

    אני מפתח Win Form.

    והמחלקה שאני משתמש בה (לפחות לפי הקיצור שאתה אמרת עם ה F12) היא : 

    private System.Windows.Forms.DataVisualization.Charting.Chart chart

    הלינק לתמונה שמתארת את התוצאה אצלי (מה שלא רצוי) הוא :

    https://postimg.org/image/ngntmec4n/

    והלינק לתמונה שמתארת את הגרף שאני רוצה להגיע אליו הוא:

    https://postimg.org/image/o1pxl2n0h/

    יום רביעי 13 יולי 2016 20:05
  • אהלן חן

    לצערי מקריאת ההודעות שלך ברור לחלוטין שלא למדת מהאתר שהזכרת בצורה מסודרת. אם היית עובר על המדריכים למתחילים הבסיסים היית יודע מה זה מחלקה למשל והיית מבין שאין קשר לשם המחלקה ולחלק של ה private שצירפת לנו כאן :-)

    המחלקה שאיתה עובד דרך אגב היא:
    System.Windows.Forms.DataVisualization.Charting.Chart
    בקישור הבא תוכל למצוא את העמוד הרשמי של ה Book-Online של מייקרוסופט לגבי השימוש במחלקה:
    https://msdn.microsoft.com/en-us/library/system.windows.forms.datavisualization.charting.chart%28v=vs.110%29.aspx
    בקישור תוכל למצוא את כל מה שמובנה במחלקה. זה יכול לכוון אותך לרעיון שמתאים למה שאתה צריך. אם אתה צריך משהו שאינו מובנה במחלקה אז אתה יכול לפתח מחלקה שלך מאפס או לבצע שינויים במחלקה הקיימת - זו פעולה יותר מתקדמת במעט.

    * לגבי המדיריכם בעברית, אני חושב שעדיף למצוא מדריכים באנגלית, הרבה יותר מלאים, אבל אם אין ברירה אז אלו מדריכים בסיסים סבירים. נעשתה שם עבודה נהדרת והשקעה של הרבה זמן.

    >> לגבי התמונות:

    עברתי על התמונות אבל אני לא רואה מה הקשר בין התמונות וכיצד מגרף אחד הגעת לגרף השני. אתה יכול להסביר את הנוסחה המתמטית שלך?


    signature   Ronen Ariely
     [Personal Site]    [Blog]    [Facebook]    [Linkedin]


    יום חמישי 14 יולי 2016 22:16
    מנחה דיון
  • היי רונן 

    אז ככה נניח רגע את עולם התכנות בצד ואני אסביר,

    בגדול מדובר בגרף המציג ספיקת נוזל , את הנוסחה ניתן לראות בקוד שצירפתי (בגדול זה למעשה נתונים שנמדדו בשטח ועל פיהם מפיקים את הגרף)

    לחץ סטטי לחלק לדלתא של לחץ סטטי ולחץ שארי את התוצאה מעלים בחזקה של 0.54 ואז כופלים בספיקה שנמדדה (הנוסחה נמצאת בלולאה).

    הצורך שלי הוא להציג את הגרף כקו ישר ויורד (כדוגמת התמונה שצירפתי כגרף רצוי)

    למעשה כל מה שאני צריך הוא ציר X שמחושב בצורה אחרת ולא בצורה אוטומטית, כרגע ציר ה X מחושב או בצורה לוגריטמית או סידרה 

    את זה אני מנסה לשנות ולא מצליח 

    בעניין התמונות :

    הקשר בניהם הוא ששניהם מציגים בדיוק את אותה פונקציה (אם כי כרגע עם ערכים שונים) אבל התוצאה שונה וזה מגיע מהסיבה שציר ה X מחושב שונה

    לסיכום כל שאני צריך זה להגיע למצב שציר ה X נראה כמו בתמונה של הגרף הרצוי ...

    נ.ב

    אני מחפש כבר כמה זמן בכל אופציה שהיא באינטרנט ולא מצאתי וכן עברתי על כל הפרמטרים בתיעוד המחלקה שיש באתר 

    לא מצאתי את הדרך (יכל להיות שכיוון המחשבה שלי הוא לא נכון אני לא יודע). כל משחק עם הפרמטר Interval הוא רק שינוי של התצוגה

    ואני צריך שינוי בחישוב של הציר.

    תודה מראש 

    יום ראשון 17 יולי 2016 08:14
  • אני חושב שסוף סוף הבנתי מה אתה רוצה ועל מה אתה מדבר

    ברור שכל עניין של שינוי ה Interval הוא רק שינוי בתצוגה. מה שאתה מציג זה צורך שלא קשור בכלוםן ל C# אלא למתמטיקה שלך. אתה רוצה לקחת נתונים -> לבצע עליהם חישוב -> להציג את התוצאה של החישוב במקום את הנתון המקורי ?!?

    אז היכן הקשר ל C# או לתכנות?

    1. שלוף את הנתונים ממקור המידע שלך כפי שאתה עושה כרגע
    2. הכנס את הנתונים המקוריים למשל לאובייקט טבלה - מופע של המחלקה DataTable
    3. תעביר את הנתונים חישוב מתמטי כפי שאתה רוצה - אתה יכול ליצור טור נוסף בטבלה שיכיל את הנתונים המעובדים או ליצור טבלה חדשה לחלוטין עם הנתונים במעובדים שלך.
    4. תבנה גרף על הנתונים המעובדים במקום על נתוני המקור

    לפני שאתה מתחיל תוודא שאכן הנוסחה שלך מתאימה לך והדברים עובדים כמצופה:

    פתח קובץ אקסל הכנס כמה נתונים זהים למקור לדוגמה וצור גרף
    עתה הרץ את הנוסחה שלך על הנתונים מהגליון נתונים הראשון וצור גליון שני עם הנתונים לאחר הפעלת הנוסחה, ושוב צור גרף.

    אם זה לא מסתדר אז הבעיה לא קשורה כנירהא למה שאתה עושה ב C# אלא לנוסחה ולנתונים. אם זה עובד טוב אז אתה יכול לצרף לנו את הקובץ אקסל כדי שנוכל לראות את הדברים כולל הנוסחה עובדת.

    במקרה זה אפשר לעבור חזרה ל C#

    * לצורך הבדיקה אתה יכול ליצור פרוייקט חדש נקי -> אתה יכול לדלג על שלב 1 לשם הבדיקה, ולהכניס לטבלה כמה נתונים לדוגמה זהים למקור. ->  לבצע פעולות 2-4 -> ולהציג לנו את הפרוייקט המלא לעיון נוסף, אם יש צורך (אתה יכול להעלות קובץ זיפ של הפרוייקט בכל מקום באינטרנט ולשים לנו קישור להורדה).


    signature   Ronen Ariely
     [Personal Site]    [Blog]    [Facebook]    [Linkedin]

    יום ראשון 17 יולי 2016 09:16
    מנחה דיון
  • או קיי 

    ניסיתי להבין בדיוק מה אתה המציע לעשות עדיין חסר לי חלק ... (את סעיף 4 אני לא ממש מבין איך עושים)

    בנוגע לנוסחה היא נכונה ב 100% וגם התוצאות מתאימות ב 100% כך שהחישובים אכן בסדר .

    כדי שנצליח להתקדם כמו שאמרת הכנתי קובץ אקסל עם הנתונים והנוסחה ונתתי כותרות כך שיתאים להבנת הקשר לקטע הקוד

    זה הקישור לקובץ:

    www.upfile.co.il/file/205306248.html

    שם ניתן לראות שפיזרתי את הנתונים בטבלה וכל עמודה קיבלה את שם הפרמטר בקוד 

    את הגרף היה דיי קל להשיג מכיוון שציר ה Y קיבל את עמודת נתוני הפרמטר I

    וציר ה X קיבל את עמודת נתוני הפרמטר ans 

    כאשר שמים את קו הגרף שמורכב מאותם עמודות ה Y של הנקודה היא I וה X של הנקודה היא ans 

    מקבלים את הגרף כמו שאני צריך אותו ...

    מה שאני לא יודע לעשות ב C# זה לבסס את ציר ה X על הנתונים של ans כמו שעשיתי באקסל (אם קיימת אופציה כזו)


    • נערך על-ידי L.Hen יום שני 18 יולי 2016 01:32
    יום ראשון 17 יולי 2016 21:48
  • הורדתי את הקובץ ואני אעבור עליו כשיהיה לי זמן יותר.

    לגבי נקודה 4 הרי שהיא אמורה להיות הפשוטה ביותר מבחינת הפיתוח, אם אתה יודע לבנות גרף פשוט מנתונים סטאטיים שיש לך בלי קשר למסד נתונים. 

    אם אתה לא יודע ליצור גרף בכלל, אז אני יכול להפנות אותך למדריך בנושא. הפורום זה לא מקום להעביר בו קורס אלא לענות ולעזור בשאלות ספציפיות או סתם לדון ולדבר על דברים מעניינים.

    אני ציפתי שאם תהיה בעיה, אז היא תיפול על שלב 3 ולא 4 :-)

    האם הצלחת ליצור את הנוסחאות בשלב 3 וליצור טבלה וירטואלית (טבלה מהאובייקט DataTable) שכולל את הנתונים אחרי הפעלת הנוסחאות ?

    אם כן, צרף לנו פרוייקט עובד לדוגמה אשר מכניס נתונים סופיים לדוגמה לאובייקט טבלה (נתונים אחרי הפעלת הנוסחאות). תעבוד עם נתונים וירטואליים סטאטיים שאתה מגדיר ברמת הפרוייקט ולא עם קריאה ממסד נתונים מפני שחלק זה אינו קשור לבעיה כרגע ואנחנו רוצים ליצור פרוייקט דוגמה פשוט ככל הניתן המתמקד בבעיה בלבד.

    * אם אתה לא מצליח ליצור את הגרף עצמו בשלב החארון אחרי שיש לך אובייקט טבלה אם כל הנתונים הסופיים, אז אנחנו נוכל לעזור בשלב האחרון.


    signature   Ronen Ariely
     [Personal Site]    [Blog]    [Facebook]    [Linkedin]

    יום שני 18 יולי 2016 06:22
    מנחה דיון