none
Sharepoint 2007 or 2010 RRS feed

  • שאלה

  • שלום לכולם

    כאשר אני יוצר ספריית תמונות האם אני יכול להפנות את הנתיב למיקום אחר ברשת ?

    מה שאני מעצם רוצה זה שה sharepoint יתנהג כמו picasa ברשת, ואני אוכל לתייג את התמונות.

    תודה על העזרה

     

     

    יום רביעי 16 מרץ 2011 15:16

תשובות

  • אבי שלום,

    בעקרון יש דרך אחרת שניתן לחשוב עליה והיא בעצם שימוש בכלי שמבצע File Transfer (יש הרבה כלים צד שלישי שיודעים לעשות יופי של עבודה גם בצורה מאובטחת), כך בעצם תוכל לשמור על

    גלריית תמונות עדכנית שמשם בעצם המשתמשים בארגון יכולים לעבוד כמקור ראשי לתמונות ולא על בסיס תיקיה שיתופית על ה File Server לדוגמה ..

    אשמח לעזור בכל שאלה נוספת, בהצלחה.


    • סומן כתשובה על-ידי Meir Pinto יום שני 02 מאי 2011 06:28
    שבת 09 אפריל 2011 21:35
    מנחה דיון

כל התגובות

  • אני לא בטוח שהבנתי אבל אנסה לענות.

    שרפוינט מנהל את רכיביו בשרפוינט, קרי מסד נתונים בשרת SQL Server ולכן אינך יכול לנהל רכיבים חיצוניים כאילו היו חלק משרפוינט.

    אולם אם מותקן אצלך חיפוש מתקדם כגון Search Server או אחרים, יש באפשרותך בתנאים מסוימים להרחיב את מעגל החיפוש גם לרכיבים מחוץ לשרפוינט. זה נושא רחב ותצטרך ללמוד אותו.

    לגבי תיוג, גירסת 2010 עברה מהפכה בנושא ואני ממליץ להשתמש בגירסה זו באם רוצים לנהל נושאים מתקדמים כגון תיוג והיררכיות חיפוש. גם זה נושא רחב שיש ללמוד ולהעמיק בו.


    ז. שילאור
    יום חמישי 17 מרץ 2011 09:36
  • תודה על התגובה

    אני לא רוצה שהתמונות יהיו בSQL של השרפוינט, אני רוצה שהתמונה תהיה איפה שהוא בכונן רשת

    והשרפוינט ייבצע להם אינדקס מסוים כדי שהמשתמש יוכל למצוא את התמונה, אני רוצה שהתמונות ישארו באותו כונן הרשת.

    תודה 

    יום חמישי 17 מרץ 2011 12:41
  • היי,

    ל SharePoint לא חשוב אם מדובר ב 2007 או 2010 יש יכולת לאנדקס כונן רשת או file system.

    אבל האינדוקס מספק פתרון חיפוש ולא פתרון בדומה לספריית תמונות.

    1. איני מבין כל כך למה לא להעלות את המסמכים ל SharePoint.

    2. כמובן שניתן לפתח פתרון מתאים.

    אלכס

    שבת 19 מרץ 2011 20:20
  •  

    היי,

    אשמח אם תוכל/י לעדכן אותנו בסטטוס השאלה שלך.

     

    במידה וקיבלת תשובה מתאימה לשאלתך, יש לסמן את התשובה המתאימה ע"י לחיצה על "סמן כתשובה" ליד סימון ה V הירוק

    אם לא קיבלת תשובה, מומלץ לספק פרטים נוספים אודות הבעיה, פרטי לוג, צילומי מסך וכו'

    על מנת להעלות תמונה לפורום ניתן להעזר במדריך להעלאת תמונה.


    אם תגובתי פתרה את בעייתך - לחץ/י, על "סמן כתשובה" ליד סימן ה V הירוק.

    על מנת להעלות תמונה לפורום ניתן להעזר במדריך להעלאת תמונה
    מיקרוסופט מציעה שירות זה ללא תשלום, למטרת סיוע למשתמשים והעשרת הידע הקשור בטכנולוגיות ובמוצרים של Microsoft. תוכן זה מתפרסם כפי שהוא והוא אינו מעיד על כל אחריות מצד מיקרוסופט.
    יום שלישי 05 אפריל 2011 05:36
  • אבי שלום,

    בעקרון יש דרך אחרת שניתן לחשוב עליה והיא בעצם שימוש בכלי שמבצע File Transfer (יש הרבה כלים צד שלישי שיודעים לעשות יופי של עבודה גם בצורה מאובטחת), כך בעצם תוכל לשמור על

    גלריית תמונות עדכנית שמשם בעצם המשתמשים בארגון יכולים לעבוד כמקור ראשי לתמונות ולא על בסיס תיקיה שיתופית על ה File Server לדוגמה ..

    אשמח לעזור בכל שאלה נוספת, בהצלחה.


    • סומן כתשובה על-ידי Meir Pinto יום שני 02 מאי 2011 06:28
    שבת 09 אפריל 2011 21:35
    מנחה דיון
  • יש חדש אבי?

    התשובה של אור עזרה לך?


    אם תגובתי פתרה את בעייתך - לחץ/י, על "סמן כתשובה" ליד סימן ה V הירוק.

    על מנת להעלות תמונה לפורום ניתן להעזר במדריך להעלאת תמונה
    מיקרוסופט מציעה שירות זה ללא תשלום, למטרת סיוע למשתמשים והעשרת הידע הקשור בטכנולוגיות ובמוצרים של Microsoft. תוכן זה מתפרסם כפי שהוא והוא אינו מעיד על כל אחריות מצד מיקרוסופט.
    יום ראשון 01 מאי 2011 05:27