none
VS 2010 C++ EXPRESS - הבנת מגבלות ביחס לגרסה בתשלום RRS feed

  • שאלה

  •  

    Visual Studio 2010 C++ EXPRESS - האם ניתן לקרוא מגירסת ה EXPRESS (שהיא חינמית למיטב הבנתי) ל DLL חיצוני של חברה אחרת איזה שלא תהיה כרגיל בלי בעיה?

    אם כן, מה המיגבלה העיקרית של גירסת ה EXPRESS?

     

    • שינה את הסוג ipdd יום שלישי 15 פברואר 2011 14:26
    יום שני 14 פברואר 2011 22:29

תשובות

  • ניתן לעבוד עם כל DLL באקספרס כרגיל, אין הבדלים במובן הזה. ההבדלים הם בעיקר בפונקציונליות של הסביבה, למשל ה-EXPRESS לא תומך ב-Source Control.

    מבחינת C++ חסרה ספרית MFC. מבחינת תקשורת עם USB וכו', צריך לעבוד עם ה-Windows API ואין כל הבדל בין ה-EXPRESS לבין הגירסה המלאה.

    פבל

     


    Pavel Yosifovich
    • סומן כתשובה על-ידי DevStarter יום חמישי 03 מרץ 2011 14:37
    יום חמישי 03 מרץ 2011 14:08

כל התגובות

  • אם הבנתי נכון את שאלתך, התשובה היא כן. DLL שקימפלת בגירסת אקספרס אתה יכול להשתמש בו כמו בכל DLL אחר.

    ישנם הרבה מאוד הבדלים בין הגירסאות, אבל ברמה הבסיסית אפשר לעשות המון עם האקספרס.

    השואה מדויקת בין כל הגירסאות ראה כאן:

    http://www.microsoft.com/visualstudio/en-us/products/2010-editions/product-comparison

     


    בהצלחה, ואם עזרתי, לחץ על 'סמן כתשובה', וסמן את התשובה כמועילה.
    יום שלישי 15 פברואר 2011 14:47
  •  

    כמו שאפשר להבין מהכינוי שבחרתי לעצמי כאן אני ממש מתחיל בכל מה שנוגע לפיתוח תוכנה (ניסיון רק ב DELPHI וב C רגיל)... כך שגם קישורית הטבלה שצירפת לא אומרת לי יותר מדי...

    אני צריך ליצור GUI פשוט עם ממשק USB HID, העניין הוא שעבור הממשק הזה אני צריך להשתמש ב DLL שהוכן ע"י חברה חיצונית, אין לי מושג עם איזו תוכנה הוא הודר (ולמען האמת אני די מאמין שגם אם זה היה ב VC++ אז לא בגירסת האקספרס), למשל ATUSBHID.DLL אם אתה במקרה מכיר עבור ה AVR-USB (?)

    אם אפשר לכתוב למשל תשובה מתחת לכל שאלה בצבע אחר זה יהיה נהדר:

    1) אפשר להשתמש ולקרוא לפונקציות של DLL בלי בעיה, ללא קשר ל IDE שבו הוא קומפל?

    2) אתה במקרה מכיר HID USB פשוט ביותר שנועד לחלונות (המטרה שלי היא קלות פיתוח), למשל DLL יחיד עם פונציות בסיסות ביותר: פתח, כתוב, קרא, סגור? (פשוט הכוונה לא מיליון קבצים, אלא אולי למשל DLL אחד כך שאפשר בקלות להכריז עליו בשורה ומיד להתחיל להשתמש בפונקציות הבסיסיות שלו)

    3) האמת שנרמז לי שכדי לעבוד עם VS C++ (ללא קשר לגירסה) אולי צריך גם עוד קבצים שנקראים DDK (אם כן זה במקום, או שזה נחוץ בנוסף ל DLL של USB HID??)

    תודה,

    יום שלישי 15 פברואר 2011 20:55
  •  

    IPDD (זה שם אמיתי?:))

    מדובר פה בשאלה ממש קלה ובסיסית, אני לא מבין איך אף אחד פה לא יודע את התשובה עליה, זאת שאלה שלוקח דקה לענות עליה זה לא משהו שצריך לחשב או לתכנת

    אולי סיבכתי את השאלה, אני אנסה שוב:

    בתוך VS C++ EXPRESS אפשר לקרוא ל DLL נתון שלא נכתב בסביבת פיתוח זאת?

    שחר

    יום שלישי 22 פברואר 2011 16:15
  • כל DLL שנכתב בשפות .net אתה יכול לקרוא ממנו. אין קשר לתוכנה שהידרה אותו.
    בהצלחה, ואם עזרתי, לחץ על 'סמן כתשובה', וסמן את התשובה כמועילה.
    יום שלישי 22 פברואר 2011 17:37
  •  

    מה הדרך הקלה ביותר עבור VS2010 C++ EXPRESS (יש בו אגב רכיב USB מובנה?) כדי להיות יכול להשתמש בפונקציות USB HID בסיסיות: פתיחה, כתיבה, קריאה וסגירה?

    המטרה שלי להיות יכול להשתמש בפונקציות האלה ישר ככל הניתן עם מינימום תסבוך\לימוד התחלתי.

    אם מישהו פה מבין בזה יהיה נחמד לדעת.

    יום שלישי 22 פברואר 2011 18:41
  •  

    היי,

    אשמח אם תוכל/י לעדכן אותנו בסטטוס השאלה שלך.

    במידה וקיבלת תשובה מתאימה לשאלתך, יש לסמן את התשובה המתאימה ע"י לחיצה על "סמן כתשובה" ליד סימון ה V הירוק

    אם לא קיבלת תשובה, מומלץ לספק פרטים נוספים אודות הבעיה, פרטי לוג, צילומי מסך וכו'

    על מנת להעלות תמונה לפורום ניתן להעזר במדריך להעלאת תמונה


    אם תגובתי פתרה את בעייתך - לחץ/י, על "סמן כתשובה" ליד סימן ה V הירוק.


    מיקרוסופט מציעה שירות זה ללא תשלום, למטרת סיוע למשתמשים והעשרת הידע הקשור בטכנולוגיות ובמוצרים של Microsoft. תוכן זה מתפרסם כפי שהוא והוא אינו מעיד על כל אחריות מצד מיקרוסופט.
    יום שלישי 01 מרץ 2011 15:15
  • תודה לך על השאלה,

    התכוונתי ללחוץ על סימון התשובה לאחר קבלת התייחסות לכל השאלות שלי, מה שעד כה לא ממש קרה

    אם מישהו לא היה מבין משהו והייתי חושב שתמונה עשויה לעזור הייתי מוסיף זאת בשמחה מיוזמתי

    שחר

    יום שלישי 01 מרץ 2011 21:34
  • התשובה שקיבלת מ IPDD לא עונה לך על השאלה?

    כל DLL שנכתב בשפות .net אתה יכול לקרוא ממנו. אין קשר לתוכנה שהידרה אותו.


    אם תגובתי פתרה את בעייתך - לחץ/י, על "סמן כתשובה" ליד סימן ה V הירוק.


    מיקרוסופט מציעה שירות זה ללא תשלום, למטרת סיוע למשתמשים והעשרת הידע הקשור בטכנולוגיות ובמוצרים של Microsoft. תוכן זה מתפרסם כפי שהוא והוא אינו מעיד על כל אחריות מצד מיקרוסופט.
    יום חמישי 03 מרץ 2011 08:04
  •  

    היי, לא ממש, אחרת לא הייתי כותב הודעה עם שאלות נוספות כתזכורת (שלמען האמת הפחתתי ממנה בעריכה שאלות כל כמה ימים עקב חוסר מענה) - בכל אופן התגובה של IPDD הייתה חלקית מאוד ולשאלה אחת.

    בגדול שאלת ה DLL הייתה, באם ישנה מגבלה כלשהיא בגרסת ה EXPRESS שלא קיימת בגרסה הקנויה בנוגע לשימוש בפונקציות DLL נתון (הכוונה שלא ניתן לשינוי כיוון שאין לי את קוד המקור שלו).

    לאחר מכן היו גם שאלות שקשורות ל USB - הדרך הקלה ביותר המוצעת בגרסת ה EXPRESS לשימוש ב USB HID כדי להיות יכול להתחיל להשתמש ישר בפונקציות פשוטות כמו" פתח, כתוב, קרא, סגור.

    אגב כל השאלות שלי מתייחסות ל VS C++ EXPRESS, ואולי קל יותר להתייחס ללינק הבא (למרות שכשהשאלות האלו נשאלו עדיין הייתי רשום בתצורה של עברית):

    http://social.msdn.microsoft.com/Forums/HE-IL/nethe/thread/ab808a32-f12e-4317-af55-8566ac1fd1f8

     

    • הוצע כתשובה על-ידי Pavel Yosifovich יום חמישי 03 מרץ 2011 14:04
    • הצעה כתשובה בוטלה על-ידי Pavel Yosifovich יום חמישי 03 מרץ 2011 14:04
    יום חמישי 03 מרץ 2011 09:06
  • ניתן לעבוד עם כל DLL באקספרס כרגיל, אין הבדלים במובן הזה. ההבדלים הם בעיקר בפונקציונליות של הסביבה, למשל ה-EXPRESS לא תומך ב-Source Control.

    מבחינת C++ חסרה ספרית MFC. מבחינת תקשורת עם USB וכו', צריך לעבוד עם ה-Windows API ואין כל הבדל בין ה-EXPRESS לבין הגירסה המלאה.

    פבל

     


    Pavel Yosifovich
    • סומן כתשובה על-ידי DevStarter יום חמישי 03 מרץ 2011 14:37
    יום חמישי 03 מרץ 2011 14:08