none
שימוש ב-dll שנכתב ב C++ RRS feed

  • שאלה

  • א. איך ניתן להשתמש ב-dll שנכתב ב- C++ לא .net(אין לי את הקוד מקור) ללא רישום ב-REGISTER.

    ב. ה-dll שלי משתמש בכמה קבצי טקסט ואני מעוניין שכאשר אני עושה קובץ SETUP אז הקבצים יועברו לספריית ההפעלה (exe). כרגע הם לא נמצאים

    • הועבר על-ידי Eran Sharvit יום חמישי 08 מרץ 2012 23:23 (מאת:WPF, Silverlight, XAML)
    יום שלישי 06 מרץ 2012 13:22

תשובות

  • הי

    לפי המידע שאתה מספק, כנראה שאתה מבצע את מה שנקרא COM Interop, כך שבעצם הרישום ב Registry הוא הרישום של אוביקט ה COM. על מנת להיות בטוח, מה בדיוק אתה עושה על מנת לרשום את ה "DLL" ב Registry?

    בכל מקרה על מנת שניתן יהיה ליצר אובייקט COM צריך להשתמש ברג'יסטרי או ביכולת שנקראת Activation Context, וניתן לקרוא עליה פה:

    http://msdn.microsoft.com/en-us/library/windows/desktop/aa375134(v=vs.85).aspx 

    גם עבור .NET יש תמיכה ביכולת הזו. תקרא עליה פה: http://msdn.microsoft.com/en-us/library/fh1h056h.aspx

    ובצורה פשוטה אתה יכול לסמן את ה  Isolation כ TRUE.

    אני מקווה שזה פותר את הבעיה שלך.

    אלון.


    אלון פליס http://codevalue.net

    • סומן כתשובה על-ידי Eran Sharvit יום שני 19 מרץ 2012 14:47
    יום חמישי 15 מרץ 2012 14:54
    מנחה דיון

כל התגובות

  • הי

    אני חייב כמה שאלות הבהרה על מנת שאוכל לענות:

    1. האם ה DLL אמור לשמש אפליקצית .NET?
    2. האם ה DLL נמצא בספריה של ה EXE?
    3. האם הבעיה היא בשלב ה Installer?
    4. האם מדובר במערכת הפעלה 64 ביט.

    DLLs לא נדרשים לשום רישום ב Registry אלא אם מדובר ב DLL של COM. גם אז ניתן לטעון קומפוננטה של COM ללא רישום ב Registry.

    אלון.


    אלון פליס http://codevalue.net

    יום ראשון 11 מרץ 2012 09:57
    מנחה דיון
  • שלום ותודה

    1. אין לי בעיה שמשהו לא עובד- זה עובד אחרי שרשמתי את זה ב-REGISTER.

    2. זה אמור לעבוד ב .net  .

    השאלה שלי האם ניתן להפעיל את זה בלי רישום ב-REGISTERY.

    יום חמישי 15 מרץ 2012 13:38
  • הי

    לפי המידע שאתה מספק, כנראה שאתה מבצע את מה שנקרא COM Interop, כך שבעצם הרישום ב Registry הוא הרישום של אוביקט ה COM. על מנת להיות בטוח, מה בדיוק אתה עושה על מנת לרשום את ה "DLL" ב Registry?

    בכל מקרה על מנת שניתן יהיה ליצר אובייקט COM צריך להשתמש ברג'יסטרי או ביכולת שנקראת Activation Context, וניתן לקרוא עליה פה:

    http://msdn.microsoft.com/en-us/library/windows/desktop/aa375134(v=vs.85).aspx 

    גם עבור .NET יש תמיכה ביכולת הזו. תקרא עליה פה: http://msdn.microsoft.com/en-us/library/fh1h056h.aspx

    ובצורה פשוטה אתה יכול לסמן את ה  Isolation כ TRUE.

    אני מקווה שזה פותר את הבעיה שלך.

    אלון.


    אלון פליס http://codevalue.net

    • סומן כתשובה על-ידי Eran Sharvit יום שני 19 מרץ 2012 14:47
    יום חמישי 15 מרץ 2012 14:54
    מנחה דיון
  • שלום כנרת שירותי תוכנה.

    אם אחת מן התשובות פתרו את בעייתך, אנא סמן אותן.

    אם לא, נשמח אם תשתף אותנו בפתרון שמצאת.

    תודה,

    צוות הפורומים


    מיקרוסופט מציעה שירות זה ללא תשלום, למטרת סיוע למשתמשים העשרת הידע הקשור בטכנולוגיות ובמוצרים של Microsoft. תוכן זה מתפרסם כפי שהוא והוא אינו מעיד על כל אחריות מצד מיקרוסופט.

    יום ראשון 18 מרץ 2012 08:34