none
WPF 4 DataGrid, כתובה תכנותית לתוך תא אחר בעת מצב עריכת שורה? RRS feed

  • שאלה

  • DataGrid1.UpdateLayout()

    אני צריך לשנות ערך בתא C2, בעת יציאה מתא C2 . מסתבר שכתיבה:

    DataGrid1.CurrentCell.Item(1) = "xx"

     אינה מועילה, מכיוון שהיא משפיעה ישירות על ה DataRow ולא על הקטע הוויזואלי. קבלתי הרבה תשובות לא ברורות, בקשר להגדרת אפי הביינדינג. הפקודה:

    DataGrid1.UpdateLayout()

    אינה מועילה. והפקודה:

    DataGrid1.Items.Refresh()

    אכן מועילה, אך בתנאי שאינני במצב עריכת שדה. ובאמת המשמעות, שהיא מרעננת את התצוגה מתוך ה DataRow . לדעתי צריך להיות איזה מקום, שהוא שומר את הערכים החדשים של עריכת שורה, וכפי שבדקתי בעזרת הדיבאגר, זה לא נמצא ב DataRow עד לאחר שמתבצע מעבר שורה. אז איפה זה נמצא?

     



    יום ראשון 22 מאי 2011 06:56

תשובות

כל התגובות

  • ניסיתי להכניס באופן תכנותי ערך לשדה F2 בגריד, בזמן עריכה של השדה F1 . הערך אכן נכנס, אך היה ניתן לראות את הערך החדש בשדה F2 , רק לאחר ירידת שורה:

    DataGrid1.CurrentCell.Item(1) = "xx"

    בבקשה פתרון לבעיה, תודה 

    • מוזג על-ידי Arik Poznanski יום שלישי 24 מאי 2011 22:41 כפילות
    יום חמישי 19 מאי 2011 05:40
  • נסה את הפתרון שהוצע בלינק הבא:

    http://stackoverflow.com/questions/3216918/datagrid-change-edit-behaviour


    Arik Poznanski
    blogs.microsoft.co.il/blogs/arik

    • סומן כתשובה על-ידי Meir Pinto יום שני 20 יוני 2011 08:18
    יום שלישי 24 מאי 2011 22:41
  • תודה על התשובה אני אנסה ללמוד אותה בהמשך. בנתיים מצאתי שניתן להשתמש ב:

    DataGrid1.Items.Refresh()

    אך איני יודע למה משמש:

    DataGrid1.UpdateLayout()

    כמו כן, מצאתי שלמעשה זה לא עוזר לי כי אינני מעוניין להכניס את הערך לתוך DataRow אלא להכניס אותו למקום הזמני בו מתבצעת עריכת השורה. ואז ממיילא הבעיה הקודמת לא קיימת. התברר שזה נשמר בתוך האלמנטים הוויזואליים:

    http://social.expression.microsoft.com/Forums/en/wpf/thread/b70eb1a8-af32-4215-9dd3-4c305ce8f23f

    יום רביעי 25 מאי 2011 06:45
  • היי,

    אשמח אם תוכל/י לעדכן אותנו בסטטוס השאלה שלך.

     

    במידה וקיבלת תשובה מתאימה לשאלתך, יש לסמן את התשובה המתאימה ע"י לחיצה על "סמן כתשובה" ליד סימון ה V הירוק

    אם לא קיבלת תשובה, מומלץ לספק פרטים נוספים אודות הבעיה, פרטי לוג, צילומי מסך וכו'

    על מנת להעלות תמונה לפורום ניתן להעזר במדריך להעלאת תמונה.


    אם תגובתי פתרה את בעייתך - לחץ/י, על "סמן כתשובה" ליד סימן ה V הירוק.

    על מנת להעלות תמונה לפורום ניתן להעזר במדריך להעלאת תמונה
    מיקרוסופט מציעה שירות זה ללא תשלום, למטרת סיוע למשתמשים והעשרת הידע הקשור בטכנולוגיות ובמוצרים של Microsoft. תוכן זה מתפרסם כפי שהוא והוא אינו מעיד על כל אחריות מצד מיקרוסופט.
    יום ראשון 12 יוני 2011 05:51