none
שימוש ב VISUAL STUDIO 2010 בשפת VB RRS feed

  • שאלה

  • שלום לכולם

    ראשית מקווה שהגעתי לפורום הנכון.

    תחילה אציין שאני ירוק ב visual studio2010. בעבר עבדתי עם Visual Basic6.

    לכן התקנתי את הכלי על מנת לעלות רמה ולנסות ליישם את הניסיון בסביבת VB.Net.

    המקרה: ברצוני לייצור אפליקצית FORM שתוכל לעבוד עם מספר ממשקים GPIB , COM, VISA.

    השאלה: איך אני מוסיף את הDLL שלהם או בגדול איך אני יכול לקשר אותם לתוכנה? מה מספר האפשרויות לעשות זאת? ואיזה שיטה ניתן לעשות זאת?

    לדוגמה- בVB6 היינו מגדירים את השורות הבאות בטופס:

    "include "stdio.lib

    "include "niglobal.bas

    "include "vbib-32.bas

    ואף קישרנו את הקבצים הנל כ- MODULE

    אשמח לקבל תגובות

    יום רביעי 19 דצמבר 2012 10:46

תשובות

  • הי

    מאחל לך הצלחה בסביבת הדוט נט.

    תצטרך להוסיף הפניות (references) לממשקים השונים, ניתן לבצע reference ל- managed dlls או ל- unmanaged (לא מסביבת דוט נט).

    חשוב לא פחות שתבין את הבסיס הנדרש להכרת הסביבה הדוט נטית.

    ולגבי הממשקים שציינת - תבדוק קודם כל אילו רכיבים תשתיתיים קיימים יסייעו לך בעבודה מול הממשקים הנ"ל ואז אפשר יהיה לסייע לך בשאלות יותר ספציפיות, בהתאם לרכיבים מולם תעבוד. אין תשובה כללית לסוגיה שלך


    דן

    • סומן כתשובה על-ידי Eran Sharvit יום שלישי 25 דצמבר 2012 13:40
    יום רביעי 19 דצמבר 2012 19:55
    מנחה דיון

כל התגובות

  • הי

    מאחל לך הצלחה בסביבת הדוט נט.

    תצטרך להוסיף הפניות (references) לממשקים השונים, ניתן לבצע reference ל- managed dlls או ל- unmanaged (לא מסביבת דוט נט).

    חשוב לא פחות שתבין את הבסיס הנדרש להכרת הסביבה הדוט נטית.

    ולגבי הממשקים שציינת - תבדוק קודם כל אילו רכיבים תשתיתיים קיימים יסייעו לך בעבודה מול הממשקים הנ"ל ואז אפשר יהיה לסייע לך בשאלות יותר ספציפיות, בהתאם לרכיבים מולם תעבוד. אין תשובה כללית לסוגיה שלך


    דן

    • סומן כתשובה על-ידי Eran Sharvit יום שלישי 25 דצמבר 2012 13:40
    יום רביעי 19 דצמבר 2012 19:55
    מנחה דיון
  • היי דן

    תודה על התגובה

    ראשית הצלחתי לאחר כמה ניסיונות ושיטוט בMSDN לתקשר בממשק VISA ע"י הגדרה בREFERENCE.

    תוכל להבהיר קצת למה אתה מתכוון "רכיבים תשתיתיים" - האם המשורר התכוון לקבצי ASEMBLY או לDLL?

    תודה מראש

    יום חמישי 20 דצמבר 2012 06:40
  • גם וגם.

    אשמח לסייע בבעיות ספציפיות

    דן


    דן

    יום חמישי 20 דצמבר 2012 20:01
    מנחה דיון