none
Objects and grid view RRS feed

  • שאלה

  • שלום לכולם

    יש לי אובייקט שיצרתי במחלקה נפרדת (לצורך העיניין אובייקט פשוט עם properties של name ו age) ב asp.net

     class Employee
      {
        public int Age { get; set; }
        public string Name { get; set; }
      }
    

    אני מחפש דרך שלאחר יצירת instance של האובייקט אני אוכל לקשר אותו ל gridview אבל שהכותרות יהיו בעברית ולא שמות השדות.

    תודה

    יום חמישי 10 פברואר 2011 07:13

תשובות

  • הי,

    בGridView של ASP.NET עבור כל עמודה שאתה יוצר בaspx יש מאפיין נלווה שנקרא headertext. אתה יכול להתשמש במאפיין הזה על מנת לקבוע שמות כותרות.
    לדוגמא:
    <columns>
              <asp:boundfield datafield="CustomerID" headertext="מספר לקוח"/>
    </columns>
    כמו כן, גם בזמן ריצה ניתן לקבוע את השמות של הכותרות.
    לגבי השאלה איך לייצר מופע של האובייקט ולקשר לgridview התשובה היא שלא ניתן לבצע bind לאובייקט יחיד בתוך gridview.
    על האובייקט להיות חלק מרשימת אובייקטים ואז אתה קובע את הרשימה כDataSource לgrid ומבצע DataBind.

    אני מקווה שזה עוזר!


    Gil Fink
    • סומן כתשובה על-ידי Yoav Eyal יום חמישי 10 פברואר 2011 16:45
    יום חמישי 10 פברואר 2011 10:31

כל התגובות

  • הי,

    בGridView של ASP.NET עבור כל עמודה שאתה יוצר בaspx יש מאפיין נלווה שנקרא headertext. אתה יכול להתשמש במאפיין הזה על מנת לקבוע שמות כותרות.
    לדוגמא:
    <columns>
              <asp:boundfield datafield="CustomerID" headertext="מספר לקוח"/>
    </columns>
    כמו כן, גם בזמן ריצה ניתן לקבוע את השמות של הכותרות.
    לגבי השאלה איך לייצר מופע של האובייקט ולקשר לgridview התשובה היא שלא ניתן לבצע bind לאובייקט יחיד בתוך gridview.
    על האובייקט להיות חלק מרשימת אובייקטים ואז אתה קובע את הרשימה כDataSource לgrid ומבצע DataBind.

    אני מקווה שזה עוזר!


    Gil Fink
    • סומן כתשובה על-ידי Yoav Eyal יום חמישי 10 פברואר 2011 16:45
    יום חמישי 10 פברואר 2011 10:31
  • היי גיל

    עשיתי את מה שכתבת אבל מה שקורה עכשיו זה שנוצר לי ה gridview רק שבמקום עם 2 עמודות נוצרות 4 עמודות, 2 עמודות עם הכותרות בעברית ו 2 עמודות צמודות אליהן עם הכותרות באנגלית...

    יום חמישי 10 פברואר 2011 16:37
  • הייתי צריך להוסיף autogeneratecolumns=false

    תודה רבה !!!!!!!!!

    יום חמישי 10 פברואר 2011 16:45