none
ForEachAsync<T> (action) RRS feed

  • שאלה

  • שאלה פשוטה כנראה,

    אך ה- action  קצת חדש לי ולכן איני מוצאת.

    מה השגיאה שלי ?

    אני מקבלת אפס תוצאות למרות שבהמשך הקוד ' כשאני מפעילה את ה- foreach  ללא  linq,  כן יש רשימה...

    כנראה יש לי שגיאה בשורה של ForEachAsync

     הנה הקוד:

     string newProductName = Console.ReadLine();
                try
                {
                    using (ProductContext context = new ProductContext())
                    {
                        context.Products.Load();
                        context.Products.Add(new Product() { Name = newProductName });
                        context.SaveChanges();
                        Console.WriteLine("All products exists in db:");
                        context.Products.ForEachAsync(p => Console.WriteLine(p.Name));
                        //foreach (var p in context.Products)
                        //{
                        //    Console.WriteLine(p.Name);
                        //}
                    }                
                }
    



    • נערך על-ידי M.Shim יום שני 17 מרץ 2014 22:23
    • נערך על-ידי Eran Sharvit יום ראשון 23 מרץ 2014 14:19 edit
    יום שני 17 מרץ 2014 22:08

תשובות

  • אהבתי את השאלה אז החלטתי לכתוב פוסט קטן עליה בבלוג שלי

    את/ה מוזמנים לקרוא הסבר מלא כאן

    תשובה מקוצרת: ה-context משוחרר ע"י משפט ה-using עוד לפני שהפונקציה האסינכרונית ForEachSync סיימה לרוץ

    בנוסף, מאחר ומדובר על קוד אסינכרוני אין דיווח על השגיאה אלא אם כן מחפשים אותה באופן יזום

    • הוצע כתשובה על-ידי pituachMVP, Moderator יום רביעי 26 מרץ 2014 23:36
    • סומן כתשובה על-ידי Eran Sharvit יום חמישי 27 מרץ 2014 10:55
    יום שלישי 25 מרץ 2014 22:46

כל התגובות

  • לקח לי כמה ימים אבל נזכרתי, היה לי פעם קטע כזה, אתה צריך להשאיר את החלון קונסול פתוח כגון שתפעיל אותו עם CTRL+F5 .

    פשוט כיון שזה טרד אחר אז הוא סוגר את הקונסול ופועל ברקע ואז הוא סוגר את עצמו.

    יותר קל לבדוק את הדברים האלו עם WINFORMS.

    • הוצע כתשובה על-ידי Eran Sharvit יום שני 24 מרץ 2014 09:01
    יום שני 24 מרץ 2014 07:16
  • אבל הוא לא סגר את החלון.

    (יש לי א"כ Read())

    רק לא היציג כלום.

    יום שני 24 מרץ 2014 09:04
  • אהבתי את השאלה אז החלטתי לכתוב פוסט קטן עליה בבלוג שלי

    את/ה מוזמנים לקרוא הסבר מלא כאן

    תשובה מקוצרת: ה-context משוחרר ע"י משפט ה-using עוד לפני שהפונקציה האסינכרונית ForEachSync סיימה לרוץ

    בנוסף, מאחר ומדובר על קוד אסינכרוני אין דיווח על השגיאה אלא אם כן מחפשים אותה באופן יזום

    • הוצע כתשובה על-ידי pituachMVP, Moderator יום רביעי 26 מרץ 2014 23:36
    • סומן כתשובה על-ידי Eran Sharvit יום חמישי 27 מרץ 2014 10:55
    יום שלישי 25 מרץ 2014 22:46
  • מאמר נחמד :-) מומלץ!

    BeepParking, אני רואה שזו שאלה ישנה שלא קיבלה תשובה מהירה. פספסתי את השאלה משום מה :-)
    בעתיד אני ממלית להקפיץ את השאלה על ידי הוספת תגובה אם לא רואים שאנשים הגיבו.

    אני למשל עוקב אחרי שאלות חדשות בלבד + שאלות שאני כבר לוקח בהם חלק בדיון.
    זה הדרך היחידה שאני יכול להיסתדר עם הממשק פורומים כאן (שהוא מאוד גרוע בעיני ולא נוח לי).
    הסיבה העיקרית היא שאני מנהל עוד כמה פורמים ופעיל בהם (כולל פורום בממשק העולמי באנגלית), לכן זו הדרך היחידה שלי לעקוב אחרי מה שקורה.
    יש כאן קישור לאפשרות לראות הודעות מכמה פורומים ביחד. סימנתי את כל הפורומים שלי שם וככה אני עוקב הפעילות האחרונה. החסרון: אם לא הייתי פעיל יומיים למשל אז בפורומים באגלית יש המון פעילות וההודעות שלא קיבלו מענה גןם עוברות אחורה ואני מאבד אותן :-)

    בקיצור, אולי יש עוד אנשים שעובדים ככה, אז אני ממליץ תמיד להקפיץ הודעה אחרי כמה ימים אם אין תגובות. זה לא יכול להזיק :-)

    אנא בידקי את המאמר של אורי ואם הוא ענה לשאלה שלך אז סמני את התגובה שלו :-)
    בכלל דאי תמיד למסמן גם הודעות מועילות באופן כללי ותמיד לסור שרשורים על ידי סימון התשובות בשרשור.

    לילה טוב


    [Personal Site] [Blog] [Facebook]signature

    יום רביעי 26 מרץ 2014 23:44
    מנחה דיון
  • אורי וערן, זוהיא הודעה אלכם :-)

    רציתי לשים כרגע את התגובה הבאה למאמר של אורי:

    מאמר טוב אורי,
    תמיד שמח לראות אותך בפורום :-)

    * OFF
    מה שתפס אותי בסיום היה משהו מצחיק ולא קשור למאמר. למה הכפתור של של הוספת תגובה למאמרים בממשק העברי הוא באנגלית "add comment" אבל בדיוק אותו כפתור קצת למטה בתגובה לתגובות הוא בעברית "להגיב". לא שמתי לב לזה עד כה :-) אני אפנה את זה לערן בהקדם... 

    אורי, התגובה בשבילך כמובן

    ערן שים לב ל 2 נקודות:

    1. ההודעה הזו שכמובן לא כוללת שום דבר בעייתי ואפילו אין בה קוד הובילה לעמוד בו יש את ההודעה:
    Error: Please enter the correct anti-spam word. Press the back button and try again

    2. שים לב לבאג הקטן בנושא הכפתורים ושפות שאני מציג בהודעה עצמה.

    לילה טוב :-)

    [Personal Site] [Blog] [Facebook]signature

    יום רביעי 26 מרץ 2014 23:59
    מנחה דיון
  • לגבי הכפתורים של הוספת תגובה:

    שים לב שישנן 2 כפתורים להוספת תגובות:

    - הכפתור העליון מיועד להוספת תגובה חדשה

    - הכפתור התחתון שצמוד לתגובה מסויימת נועד להגיב על התגובה (ליצור שרשור). 

    מה שלא תקין זה שתבנית הבלוג האנגלית (כמו זאת שאורי משתמש בה) - הכפתור התחתון מציג טקסט בעברית ולא באנגלית. אני אדאג שיתקנו זאת.

    לגבי מילת הספאם לא הבנתי בדיוק איזה מילה נפסלה (off?) אך בבלוגים אנו משתמשים בפלאגין ספאם צד שלשי שמאד פופולרי (akismet) שבדרך כלל מאד יעיל עם כי אינני יודע מה האלגוריתם שלו שעל פיו הוא פוסל.

    תודה!


    מיקרוסופט מציעה שירות זה ללא תשלום, למטרת סיוע למשתמשים והעשרת הידע הקשור בטכנולוגיות ובמוצרים של מיקרוסופט. תוכן זה מתפרסם כפי שהוא והוא אינו מעיד על כל אחריות מצד מיקרוסופט.

    יום חמישי 27 מרץ 2014 11:00
  • תודה על התגובה ערן (צריך לתקן את הנושאים כאמור)

    לגבי הסינון, מכיוון שאין לי שם בלוג אני לא יכול לנסות אבל אני מציע תחילה לבצע ניסיונות קצת לפני שפונים. לנסות לעלות על צירוף של מילים בעייתי. אולי הערבוב של אנגלית ועברית (אני רוצה להניח שאין בעיה עם עברית באופן כללי) ואולי השימוש בכוכבית עם המילה OFF או משהו כזה. בכל מקרה כדאי להעביר את ההודעה שלי שניסיתי לרשום ולא התקבלה, ייתכן גם נפילה זמנית במערכת למשל ואולי היום ההודעה תעבור, אני גם הייתי בודק את הנושא של העתקת טקסט אל מיקום ההודעה, הממשק מבוסס טלריק ולכן מאפשר בצד הלקוח בעקרון להכניס טקסט מעוצד אבל אולי יש מגבלות של ה HTML למשל וזה יוצר נפילה בצד השרת... תחילה צריך לברר אם ההודעה אכן ספציפית על בעיה בטקסט או אולי הודעה כללית שמנוצלת הגם במקרים אחרים.


    [Personal Site] [Blog] [Facebook]signature

    יום חמישי 27 מרץ 2014 20:35
    מנחה דיון
  • Thanks !

    m.sh

    יום חמישי 27 מרץ 2014 21:54
  • תודה על התגובה ערן (צריך לתקן את הנושאים כאמור)

    לגבי הסינון, מכיוון שאין לי שם בלוג אני לא יכול לנסות אבל אני מציע תחילה לבצע ניסיונות קצת לפני שפונים. לנסות לעלות על צירוף של מילים בעייתי. אולי הערבוב של אנגלית ועברית (אני רוצה להניח שאין בעיה עם עברית באופן כללי) ואולי השימוש בכוכבית עם המילה OFF או משהו כזה. בכל מקרה כדאי להעביר את ההודעה שלי שניסיתי לרשום ולא התקבלה, ייתכן גם נפילה זמנית במערכת למשל ואולי היום ההודעה תעבור, אני גם הייתי בודק את הנושא של העתקת טקסט אל מיקום ההודעה, הממשק מבוסס טלריק ולכן מאפשר בצד הלקוח בעקרון להכניס טקסט מעוצד אבל אולי יש מגבלות של ה HTML למשל וזה יוצר נפילה בצד השרת... תחילה צריך לברר אם ההודעה אכן ספציפית על בעיה בטקסט או אולי הודעה כללית שמנוצלת הגם במקרים אחרים.


    [Personal Site] [Blog] [Facebook]signatureגם לי היו כמה באגים עם הממשק הזה - שלא נתן לי לשלוח תשובה או תגובה בלי כל סיבה הגיונית.


    m.sh

    יום חמישי 27 מרץ 2014 21:56