none
i got error of type internal server error 500 RRS feed

  • Question

  • as mentionned in the title, i got an error of type internal server error (500) after uploading my asp.NEt web site on both servers : somee+freeasphost.net;

    i have tried several kind of solutions but all of them were failed;

    this is my web.config file:

    <?xml version="1.0"?>

    <configuration>
        <appSettings/>
        <connectionStrings/>
        <system.web>
            <!-- 
                Visual Basic options:
                Set strict="true" to disallow all data type conversions 
                where data loss can occur. 
                Set explicit="true" to force declaration of all variables.
            -->
            <compilation debug="true" strict="false" explicit="true">

            </compilation>
        <!--
          The <authentication> section enables configuration 
          of the security authentication mode used by 
          ASP.NET to identify an incoming user. 
        -->
        <authentication mode="Windows" />
        <!--
           The <customErrors> section enables configuration 
           of what to do if/when an unhandled error occurs 
           during the execution of a request. Specifically, 
           it enables developers to configure html error pages 
           to be displayed in place of a error stack trace.

           <customErrors mode="RemoteOnly" defaultRedirect="GenericErrorPage.htm">
             <error statusCode="403" redirect="NoAccess.htm" />
             <error statusCode="404" redirect="FileNotFound.htm" />
           </customErrors>
        -->
            <pages>
              <namespaces>
                <clear />
                <add namespace="System" />
                <add namespace="System.Collections" />
                <add namespace="System.Collections.Generic" />
                <add namespace="System.Collections.Specialized" />
                <add namespace="System.Configuration" />
                <add namespace="System.Text" />
                <add namespace="System.Text.RegularExpressions" />
                <add namespace="System.Web" />
                <add namespace="System.Web.Caching" />
                <add namespace="System.Web.SessionState" />
                <add namespace="System.Web.Security" />
                <add namespace="System.Web.Profile" />
                <add namespace="System.Web.UI" />
                <add namespace="System.Web.UI.WebControls" />
                <add namespace="System.Web.UI.WebControls.WebParts" />
                <add namespace="System.Web.UI.HtmlControls" />
              </namespaces>
            </pages>
        </system.web>
    <system.webServer>
        <defaultDocument>
          <files>
            <add value="default.aspx"/>
          </files>
        </defaultDocument>
      </system.webServer>
    </configuration>

    vendredi 3 mai 2019 10:15

Réponses

Toutes les réponses

  • i have solved my problem by removing the <defaultDocument>
    vendredi 3 mai 2019 12:48
  • Bonjour,

    Merci d’avoir contacté les forums MSDN France et merci de partager la solution avec nous. Cela peut aider à quelqu'un avec le même problème. La langue utilisée sur ces forums est la langue Française, donc s’il vous plaît modifiez vos messages pour une meilleure lisibilité, comme on vous demande dans l’étiquette sur les forums MSDN France.
    Merci pour votre compréhension et collaboration.

    Cordialement,
    Nina

    Microsoft propose ce service gratuitement, dans le but d'aider les utilisateurs et d'élargir les connaissances générales liées aux produits et technologies Microsoft. Ce contenu est fourni "tel quel" et il n'implique aucune responsabilité de la part de Microsoft.

    lundi 6 mai 2019 06:42
    Modérateur