locked
No value given for one or more required parameters Error in host but not in localhost RRS feed

  • Question

  • User-1693623980 posted

    Hi,

    I get this error in host

    No value given for one or more required parameters.


    but it works like a charm in local what's the problem?


    Thanks a lot

    ......................................................

    excuse me I upload my database again and it's ok now.




    Wednesday, October 23, 2013 3:22 AM

Answers

  • User-1199946673 posted

    This error occurs for 2 reasons. The first is very obvious, you didn't add one or more parameters that you used in the command to the parameter collection. But there's another reason. Access treats every identifier that it doesn't recognize as a valid field (or table) name as a parameter. So if you misspelled one (or more) fieldnames, this error can occor. So check the syntax of your command.

    • Marked as answer by Anonymous Thursday, October 7, 2021 12:00 AM
    Wednesday, October 23, 2013 3:52 AM

All replies

  • User-1199946673 posted

    This error occurs for 2 reasons. The first is very obvious, you didn't add one or more parameters that you used in the command to the parameter collection. But there's another reason. Access treats every identifier that it doesn't recognize as a valid field (or table) name as a parameter. So if you misspelled one (or more) fieldnames, this error can occor. So check the syntax of your command.

    • Marked as answer by Anonymous Thursday, October 7, 2021 12:00 AM
    Wednesday, October 23, 2013 3:52 AM
  • User-1693623980 posted

    Hi hans

    as I said I upload my database again and it's ok now.

    but  I know your answer is correct.

    thanks

    Wednesday, October 23, 2013 5:31 AM