locked
Problem trying to load symbols into debugger (TC4.4.1) RRS feed

  • Question

  •  

    Hi all,

     

    Regarding TC4.1.1, I was trying to load our symbol into the debugger but ran into this:

     

     

     

    Microsoft (R) Windows Debugger  Version 6.7.0005.1
    Copyright (c) Microsoft Corporation. All rights reserved.


    Symbol search path is: *** Invalid ***
    ****************************************************************************
    * Symbol loading may be unreliable without a symbol search path.           *
    * Use .symfix to have the debugger choose a symbol path.                   *
    * After setting your symbol path, use .reload to refresh symbol locations. *
    ****************************************************************************
    Executable search path is:
    ModLoad: 00000000`10ff0000 00000000`10ffa000   image00000000`10ff0000
    ModLoad: 00000000`77870000 00000000`779ec000   ntdll.dll
    ModLoad: 00000642`7ee50000 00000642`7eec1000   C:\Windows\system32\mscoree.dll
    ModLoad: 00000000`77740000 00000000`77869000   C:\Windows\system32\KERNEL32.dll
    (b90.be4): Break instruction exception - code 80000003 (first chance)
    *** ERROR: Symbol file could not be found.  Defaulted to export symbols for ntdll.dll -
    ntdll!DbgBreakPoint:
    00000000`778bf4a0 cc              int     3
    0:000> .reload
    Reloading current modules
    ....
    *** ERROR: Symbol file could not be found.  Defaulted to export symbols for ntdll.dll -

     

     


    I pointed the symbol path to the correct location where our symbols are located but still have the error with ntdll.dll

     

    What I did was to load the debugger, and entered our executable. Even if I tried to attach the process, i see the same problem.

     

    Do advise on this, as I am stuck and not sure how to proceed with this test case.

     

    Thank you very much.

     

    Tuesday, October 30, 2007 4:10 PM

Answers