locked
Unable to extend virtual disk in azure storage pool (server 2016) RRS feed

  • Question

  • Hello Team,

    Azure VM,

    Tried to add 2 physical disks, while extending we are getting below error :

    PleCc

    Could you please look into this.


    swathi

    Tuesday, October 22, 2019 2:37 PM

Answers

  • Apologies for the delay! Is this issue still persists, could you send an email to AzCommunity[at]Microsoft[dot]com referencing this thread and share the screenshot of the error message. We would like to work closer with you on this matter. 

    ------------------------------------------------------------------------------------------

    Do click on "Mark as Answer" and Upvote on the post that helps you, this can be beneficial to other community members.



    Thursday, November 7, 2019 6:15 AM

All replies

  • @swatsaswath Just for clarification: Have you referred to the suggestion mentioned in this article

    Can you share the screen shot of the error message? And let me what all troubleshooting steps have you tried till now?
    Run the below mentioned PowerShell cmdlets and then try to extend Virtual disk.

    Get-StoragePool "pool-name" | Optimize-StoragePool


    Wednesday, October 23, 2019 6:34 AM
  • Is there any update on the issue?

    If the suggested answer helped for your issue, do click on "Mark as Answer" and “Vote as Helpful” on the post that helps you, this can be beneficial to other community members.

    Friday, October 25, 2019 9:48 AM
  •  Just checking in to see if the above answer helped. If this answers your query, do click “Mark as Answer” and Up-Vote for the same, which might be beneficial to other community members reading this thread. And, if you have any further query do let us know.
    Sunday, October 27, 2019 2:16 PM
  • Hello Sumanth,

    The above command didn't helped. still we are getting the same error. Could you let me know an alternate solution for the same.

    Regards,

    Swathi


    swathi

    Tuesday, October 29, 2019 1:25 PM
  • Apologies for the delay! Is this issue still persists, could you send an email to AzCommunity[at]Microsoft[dot]com referencing this thread and share the screenshot of the error message. We would like to work closer with you on this matter. 

    ------------------------------------------------------------------------------------------

    Do click on "Mark as Answer" and Upvote on the post that helps you, this can be beneficial to other community members.



    Thursday, November 7, 2019 6:15 AM
  • Hello Sumanth,

    Thanks for the update. We have sent an email to the AzCommunity[at]Microsoft[dot]com. 


    swathi

    Thursday, November 7, 2019 3:55 PM