none
CTK VMR Multistream video test fails RRS feed

  • Question

  • Hi all,

    I am doing CTK test for Video, the video 'VMR test' is passing for the single stream of WMV file but same test is failing for Multiple Streams.
    The WMV file for the test is been read from the Disk.

    Below is the Media List entries for modified xml file for the test
    <MediaList>
          <Media>
            <Name>CthdNewSignedWMV</Name>
            <FileName>Wildlife.wmv</FileName>
            <Description>320x240,24b,24fps,WMV9</Description>
            <BaseUrl>
               <IIS_HTTP>http://wcemedia03/mainmedia/cedxmedia/mediafiles/WMV/</IIS_HTTP>
               <WMS_HTTP>http://wcemedia02/mediafiles/WMV/</WMS_HTTP>
               <MMSU>mmsu://wcemedia02/mediafiles/WMV/</MMSU>
               <release>\release\</release>
               <Disk>\SDMemory\</Disk>
            </BaseUrl>
            <PlaybackDuration>80731</PlaybackDuration>
            <VideoInfo>
               <Frames>1940</Frames>
            </VideoInfo>
          </Media>
        </MediaList>

    The test is failing when it reach below test case:

    <TestGroup Name="VMR Rotation and Scaling Test, Multiple Streams, Scale, normal playback" TestIdBase="400">
                <Test Name="Rotation_Scaling_Test_VMR" Desc="2 WMV, Dynamic Scale 0.5, prefer upstream scale, allow overlay">
                    <TestId>400</TestId>
                    <MixingMode></MixingMode>
                    <RenderingMode>Renderless</RenderingMode>
                    <NumOfStreams>2</NumOfStreams>
               <Stream>
                    <ID>0</ID>
                    <Media>CthdNewSignedWMV:Disk</Media>
                    <OutputRect>0,0,50,50</OutputRect>
                    <Alpha>0.5</Alpha>
               </Stream>
               <Stream>
                    <ID>1</ID>
                    <Media>CthdNewSignedWMV:Disk</Media>
                    <OutputRect>0,0,100,100</OutputRect>
                    <Alpha>0.5</Alpha>
               </Stream>
      <PrefUpstreamScale></PrefUpstreamScale>
      <RenderingPrefsSurface>RenderPrefs_AllowOverlays</RenderingPrefsSurface>
                    <DynamicWindowScaleList>50:50</DynamicWindowScaleList>
                </Test>


    Please let me know the cause of failure and how to configure the xml for multiple streams.

    Wednesday, January 9, 2013 1:08 PM