locked
Button click is opening a new tab - strange issue RRS feed

  • Question

  • User-809753952 posted

    I have a button styled with bootstrap as follows:

      <asp:Button ID="btnExit" runat="server" Text="EXIT"
            class="btn btn-danger btn-sm  btnExit" UseSubmitBehavior="false" TabIndex="-1"                                     
                                        data-toggle="tooltip" data-placement="right" title="Back to overview" />

    The onclick button event hides  and shows some controls in the same page. 

     Protected Sub btnExit_Click(ByVal sender As Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles btnExit.Click
            pnlFastTrack.Visible = False
            PnlAddNew.Visible = False
            pnlDetail.Visible = False
            pnlOverView.Visible = True
    
            dvPlanning.ChangeMode(DetailsViewMode.ReadOnly)
            dvImplementation.ChangeMode(DetailsViewMode.ReadOnly)
            dvEvaluation.ChangeMode(DetailsViewMode.ReadOnly)
    
            dvPlanning.DataBind()
            dvImplementation.DataBind()
            dvEvaluation.DataBind()
            gvMPDView.DataBind()
    
    
            Dim taskno As String = LblDetailTaskNo.Text
            Dim intSelectedIndex As Integer = -1
    
            GridView1.Visible = True
            SqlDataSource1.SelectCommand = Session("strsel")
            GridView1.DataBind()
    '........... etc..

    This works well in all client computers. But only one user says that after clicking the button, the page is dispalyed in a new tab in his computer.

    How is this possible? What should be done to prevent this error?

    Wednesday, February 27, 2019 10:20 AM

Answers

  • User-809753952 posted

    The intranet site was under Local Intranet Site zone. After changiing it to Trusted Sites, the problem is resolved.

    • Marked as answer by Anonymous Thursday, October 7, 2021 12:00 AM
    Thursday, February 28, 2019 7:46 AM

All replies

  • User-1174608757 posted

    Hi mnmhemaj,

    According to your description,I suggest you could ask that  user which type of browser does he use.Since nobody except him has this problem I think it may caused by the browser he used.

    Else , he could let him provided the Screenshot of the page, so you could see the problem clearly.

    Best Regards

    Wei Zhang

    Thursday, February 28, 2019 2:07 AM
  • User-809753952 posted

    The intranet site was under Local Intranet Site zone. After changiing it to Trusted Sites, the problem is resolved.

    • Marked as answer by Anonymous Thursday, October 7, 2021 12:00 AM
    Thursday, February 28, 2019 7:46 AM