locked
SVN command can't run under IIS web site sometime. RRS feed

  • Question

  • User1937510653 posted

    Hi All,

    I have a project which is used to get the latest version number from SVN, the project is host on IIS. Some server(windows XP) can work, but some can't, I try to run it not host on IIS, it will work. anyone can help me, thanks.

    I set "Intergrated Windows authentication" on IIS and give "Full control" for everyone.

     the following are the code details.

    Process p = new Process();
    p.StartInfo.WorkingDirectory = @"C:\ICPS_Migration\ICPS Source Code\";
    p.StartInfo.FileName = "cmd.exe";
    p.StartInfo.UseShellExecute = false;
    p.StartInfo.RedirectStandardInput = true;
    p.StartInfo.RedirectStandardOutput = true;
    p.StartInfo.CreateNoWindow = true;
    
    string command = "svn info --xml --username jira --password password https://192.168.81.68/svn/ICPS/ > C:\\MSLog\\SVN\\info.xml";
    p.Start();
    p.StandardInput.WriteLine(command);
    p.StandardInput.WriteLine("exit");
    //string str = p.StandardOutput.ReadToEnd();
    p.WaitForExit();

    the following are the correct message in the file

     

    <?xml version="1.0"?>
    <info>
    <entry
       kind="dir"
       path="ICPS"
       revision="13286">
    <url>https://192.168.81.68/svn/ICPS</url>
    <repository>
    <root>https://192.168.81.68/svn/ICPS</root>
    <uuid>c474daf8-4ef6-3845-a6ad-eca6fedbf908</uuid>
    </repository>
    <commit
       revision="13286">
    <author>zhoufei</author>
    <date>2011-05-17T09:28:39.804549Z</date>
    </commit>
    </entry>
    </info>

    the following are the wrong data in the file when host the project on IIS.

    <?xml version="1.0"?>
    <info>
    
    Tuesday, May 17, 2011 5:43 AM

Answers

  • User1937510653 posted

    Sorry for reply you later, we change to use batch job to get the data finnaly.

    • Marked as answer by Anonymous Thursday, October 7, 2021 12:00 AM
    Wednesday, June 5, 2013 11:45 PM

All replies

  • User583989486 posted

    Hi Whqfd,

    What's your issue going now?

    Best regards,

    Jonathan

    Friday, May 20, 2011 11:42 AM
  • User-511080233 posted

    Hi ,

    I have the same issue, how did you solve it? can you give me a hint.

    Thanks,

    Raj

    Thursday, September 29, 2011 7:41 AM
  • User1937510653 posted

    Sorry for reply you later, we change to use batch job to get the data finnaly.

    • Marked as answer by Anonymous Thursday, October 7, 2021 12:00 AM
    Wednesday, June 5, 2013 11:45 PM