locked
Error while deploying OPENSHIFT self managed cluster on microsoft azure RRS feed

  • Question

  • Dear Team,

    I am trying to setup an openshift cluster on azure ( openshift self managed cluster) 

    I followed the below steps :


    1) created a resource group 

    az group create --name xxxxx --location northeurope

    2) Created the keyvault 

    az keyvault create --resource-group keyva**** \
    --name xxxx --enabled-for-template-deployment true \
    --name northeurope

    3) added SSH key to the keyvault 

    4) set the secret 

    az keyvault xxxx set --vault-name key*** --name xxxxx --file ~/.ssh/openshift_rsa


    5) Created another resource group for the ocp platform

    az group create -l northeurope -n openshiftxx

    6) listed the group id 

    az group show --name openshifxxx --query id

    /subscriptions/xxxxxxxxxxxx/resourcegroup/openshiftorg 

    7)Added RBAC service principle to group 
    az ad sp create-for-rbac --name openshiftxxx --role Contributor --scope /subscriptions/xxxxxx/resourcegroup/openshiftorg



    Attaching the screenshot also, if someone already experienced this kind of error please help

    <Error>
    <Code>BlobNotFound</Code>
    <Message>
    The specified blob does not exist. RequestId:5f8eeb2c-001e-0043-2a5a-dfe5c2000000 Time:2020-02-09T15:06:14.9578179Z
    </Message>
    </Error>

    Sunday, February 9, 2020 3:34 PM

All replies

  • @Prasanth Kumar G When exactly are you getting this error message? Are you referring to any article?

    Can you provide more information on your query?

    Monday, February 10, 2020 5:25 PM
  • Could you share the above required information to understand/investigate this issue further?

    Tuesday, February 18, 2020 7:14 AM
  • Could you share the above required information to understand/investigate this issue further?
    Monday, February 24, 2020 7:19 PM
  • Could you share the above required information to understand/investigate this issue further?
    Monday, March 2, 2020 10:17 AM